ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάθης Παναγούλης: Από τη χούντα των συνταγματαρχών στην οικονομική χούντα της Αριστεράς και του κ. Τσίπρα



Ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης κατακεραυνώνει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με δήλωση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Η δήλωση Παναγούλη:

«49 χρόνια μετά το Πραξικόπημα και 42 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας η χώρα μας βρίσκεται σε μεγάλα αδιέξοδα. Δυστυχώς οι αιματηροί αγώνες εναντίον της Δικτατορίας όχι μόνο δεν δικαιώθηκαν, αλλά καλείται ο Ελληνικός Λαός, για μια ακόμη φορά, να αγωνισθεί και να κερδίσει ξανά όλα όσα έχασε από το 2010 έως σήμερα.

Καλείται να απαλλαγεί οριστικά και αμετάκλητα από τα ξενόφερτα μνημόνια της καταστροφής και της εξαθλίωσης. Δυστυχώς, αυτή τη φορά, η δικτατορία των οικονομικών κερδοσκόπων έχει συμμαχήσει με κυβέρνηση που επιμένει να αυτοχρίζεται «Αριστερή», που, με τις ευλογίες του αρχηγού της, αποτελείται στη μεγάλη της πλειοψηφία από Αλεξιπτωτιστές και Μπουκαδόρους, και την οποία ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει.

Επιβάλλεται να αγωνιστούμε όλοι για κοινωνική δικαιοσύνη και για το χαμένο κράτος δικαίου. Πρέπει να δοθεί μαζική λαϊκή απάντηση, γιατί από την ξενόφερτη Χούντα των Συνταγματαρχών περάσαμε στην οικονομική ΧΟΥΝΤΑ της αυτοαποκαλούμενης κυβέρνησης της Αριστεράς και του αρχηγού της κ. Τσίπρα».

Γιάννης Κουρδομένος: 21 Απριλίου - Από την χούντα των συνταγματαρχών στη χούντα των συμφερόντων

Ομολογουμένος εν όψη της 21 Απριλίου ήθελα να γράψω ένα άρθρο, σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση σε πολιτικό επίπεδο, λέγοντας την απόλυτη αλήθεια.

Ο Στάθης Παναγούλης σε ένα βαθμό με καλύπτει, όμως, μη ξεχνάμε ό, τι ο Στάθης είναι ανεξάρτητος Βουλευτής και ως βουλευτής λαμβάνει αρκετά ικανοποιητικές αποδοχές από τον Ελληνικό λαό. 

Στον αντίποδα κάποιοι από εμάς τρέχαμε επί αρκετά χρόνια, σε καθημερινή βάση, ώστε να υπάρξει αυτή η κυβέρνηση, η οποία στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης με έχει αφήσει άναυδο, όπως και οι Αλεξιπτωτιστές και Μπουκαδόροι που αναφέρει ο κ. Παναγούλης, οι οποίοι πλην των δικών τους προνομίων και θέσεων δεν ενδιαφέρθηκαν ούτε για ένα δευτερόλεπτο για πραγματικές αποκαταστάσεις στο τόπο μας.

Είναι χαρακτηριστική η εκδήλωση που διοργάνωσαν πρόσφατα ως ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, φέρνοντας στη Γλυφάδα τον γραμματέα της κεντρικής επιτροπής, αντί να φέρουν τον Νίκο Παππά, και τον ίδιο τον Τσίπρα, ο οποίος παρεμπιπτόντως επί χρόνια δεν έχει πατήσει το πόδι του στη Γλυφάδα, ώστε να τεθούν όπως επιβάλλεται ορισμένα θέματα, και σε καμία περίπτωση για το θεαθήναι.

Σε καθημερινή βάση όσα μου λέγονται από συμπολίτες μας δεν λαμβάνουν καμία απάντηση διότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί. 

Ο κ. Τσίπρας και το κυβερνητικό σχήμα είτε θα υπηρετούν την οικονομική ελίτ, είτε τον Ελληνικό λαό. Ας επιλέξουν το συντομότερο δυνατό. Είτε θα έχουμε μια κυβέρνηση του λαού, είτε των συμφερόντων ολιγαρχών. 

Επί 26 χρόνια οι ολιγάρχες έκαναν πάρτι σε όλα τα επίπεδα εις βάρος του λαού. Αν οι κυβερνώντες δεν αποκαταστήσουν σήμερα το πολίτευμα, η Αριστερά καταργείτε στη χώρα μας, και είναι λυπηρό ως φαινόμενο να έχει τέτοιο τέλος μια ιδεολογία,  δεδομένου ό,τι μαζί με τις πολιτικές της κυβέρνησης καίγονται και οι πραγματικά αριστεροί Έλληνες και Ελληνίδες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάθης Παναγούλης: Από τη χούντα των συνταγματαρχών στην οικονομική χούντα της Αριστεράς και του κ. Τσίπρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">