ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αίτηση του Γιάννη Κουρδομένου προς το Δήμο Γλυφάδας



Με αίτηση του, ο Γιάννης Κουρδομένος, Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός και πρωτεργάτης της ραδιοφωνίας των FM από το 1977, ζητεί από το Δήμο Γλυφάδας, και συγκεκριμένα από τον δήμαρχο Γ.Παπανικολάου αιτιολόγηση για την παρανομία της δημοτικής του αρχής να τεθεί στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας κατατεθειμένη αίτηση με αρ. πρωτ. 56577, και ημερομηνία 24/10/2012, η οποία δεν πέρασε στο Δ/Σ από την κακοδιοίκηση του Κ.Κόκκορη.

Παραθέτουμε την αίτηση για την δική σας ενημέρωση

Γιάννης Κουρδομένος
Καρχηδόνος 8
Γλυφάδα 16562
τηλ: 6998108166
email: glyfadaweb@gmail.com
site: www.glyfadaweb.gr

Αίτηση

Προς δήμο Γλυφάδας
Δήμαρχο Γλυφάδας: Γιώργο Παπανικολάου
Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου: Σ.Παπαγάκο

Αξιώνουμε από τη δημοτική αρχή δήμου Γλυφάδας αιτιολόγηση για την άρνηση της σύννομης διαδικασίας σε πρωτοκολλημένη μας αίτηση στο δήμο, με αρ. πρωτ. 56577, και ημερομηνία 24/10/2012.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου

Να μου χορηγηθεί αντίγραφο της για κάθε νόμιμη χρήση

Γλυφάδα, 07 / 04 / 2016


Υποσημείωση για τους αναγνώστες μας: 

Τονίζεται ό, τι στα δυο χρόνια δημοτικής αρχής έγιναν σειρά αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, ώστε να περάσει η πρωτοκολλημένη μας αίτηση στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς να υπάρξει η ορθή διαδικασία από τη πλευρά δημάρχου, και διοικήσεως, και έχουμε όλες τις ημερομηνίες των αιτήσεών μας.


Έκτοτε έχει υπάρξει τεράστια ζημία της υγείας μου, με αποδεικτικά από δημόσια νοσοκομεία και ιατρούς, απόρροια των παρανομιών από τις κακοδιοικήσεις Κόκκορη - Παπανικολάου, και καθίσταται αυταπόδεικτο ό, τι στα δημοτικά έδρανα βρίσκονται εγκληματικά στοιχεία, τα οποία δεν εκπροσωπούν τους δημότες, ούτε φροντίζουν για την δημόσια ωφέλεια στο τόπο μας.

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα παρανομιών σε σύννομες δικές μας αιτήσεις, στο δήμο Γλυφάδας, έχουν ισχύσει σημεία και τέρατα, με διορισμούς ημέτερων οι οποίοι κοστίζουν στους συμπολίτες μας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως, πιστώσεις δεκάδων χιλιάδων για προβολή δημάρχου και λοιπών, πιστώσεις για άλλους σκοπούς, και με τα χρήματα να καταλήγουν σε ''εκδότες'' συκοφάντες και λασπολόγους όπως και σε ημέτερους.

Υπηρετείται το δημόσιο όφελος όταν παρανομούν με δόλο κατά των δημοτών και του τόπου μας ενώ έχουν φροντίσει για εκατοντάδες ημέτερους και λοιπούς ;

Υποσημείωση: Σε περίπτωση που δεν μου αποσταλεί από το δήμο Γλυφάδας αντίγραφο της αιτήσεως, με την αιτιολόγηση άρνησης επί της πρωτοκολλημένης αιτήσεως από 24/10/2012, όπως και όσων ακολούθησαν στο δήμο, θεμελιώνεται η απάτη της δημοτικής αρχής, καθώς και η συν διοίκηση ΝΔ & ΠΑΣΟΚ και ατόμων τα οποία βρίσκονται στην υπηρέτηση λίγων οικογενειών διαπλοκής, και θα ακολουθήσουν σειρά νόμιμων ενεργειών εις βάρος όλων των υπευθύνων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αίτηση του Γιάννη Κουρδομένου προς το Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">