ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανοικτή πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας (VIDEO)



Την Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 19:30, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας η εκδήλωση συζήτηση με θέμα τις «πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη», με βασικό ομιλητή τον Πάνο Ρήγα γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανοικτή εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι στην συνέχεια της ομιλίας του γραμματέα της Κ.Ε. έθεσαν τις δικές τους ερωτήσεις, και τοποθετήθηκαν για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και στην Ε.Ε.

Στην ομιλία του ο γραμματέας της Κ.Ε. αναφέρθηκε σε όσα έχει πετύχει η κυβέρνηση στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης, τονίζοντας ό, τι τα κόμματα παλαιοκομματισμού, τα οποία κυβερνούσαν επί 40 χρόνια τη χώρα, εδραίωσαν ένα σύστημα πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, το οποίο καλείται σήμερα η κυβέρνηση να διαχειριστεί, ώστε να παραδώσει στις επόμενες γενιές μια χώρα απαλλαγμένη από την διαφθορά και την διαπλοκή. 



Τονίστηκε ό, τι στον ενάμιση χρόνο εφαρμόστηκαν πολιτικές υπέρ των πληττόμενων πολιτών, όπως είναι η παροχή ρεύματος σε χιλιάδες νοικοκυριά, η δωρεάν ασφάλιση σε όλους τους ανασφάλιστους πολίτες, και το δωρεάν εισιτήριο σε όλους τους ανέργους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επίσης, ο  Πάνος Ρήγας ανέφερε την πλήρη απορρόφηση των * ΕΣΠΑ στο 100% από το 2010 - 2014 τα οποία δεν είχαν απορροφηθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις,  χωρίς το πελατειακό σύστημα που ίσχυε πριν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και αναπτύσσετε πλέον και η αλληλέγγυα οικονομία.




Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι έθεσαν ερωτήσεις, και τοποθετήθηκαν όσων αφορά τις «πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη» με ιδιαίτερη έμφαση στο προσφυγικό, την οικονομία, την διαπλοκή των μιντιαρχών 40 ετών, η οποία είναι βαρύ φορτίο, το ΔΝΤ, τις διαπραγματεύσεις, τον αθλητισμό, τους εφοπλιστές οι οποίοι δεν παρέχουν τίποτα,  τις υπερπόντιες, την φοροδιαφυγή, τα πάρτι των εξοπλισμών, τις λίστες και τους φοροφυγάδες, και το δρόμο που έχει μπροστά του ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φυσικά δεν είναι εύκολος αν δεν δημιουργηθεί το πλαίσιο να περάσουμε στο λαό.

Είμαστε πίσω στην αξιοποίηση όλων των στελεχών, και όλων των προτάσεων, ώστε να περάσουν οι θέσεις μας στο κοινωνικό σύνολο, (μας αντιπαλεύουν όσοι ισχυροποιήθηκαν υπέρμετρα επί 40 χρόνια διαπλοκής), και πρέπει να διαμορφωθούν οι πολιτικές που απαιτούνται για την κοινωνία, ώστε να μην υφίστανται αδικίες και απογοήτευση στο κοινωνικό σύνολο.

Υποσημείωση: Στα 40 χρόνια διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία έτυχε έστω μια φορά να δείτε μια δημόσια ανοικτή πολιτική εκδήλωση με τις απόψεις του συνόλου των μελών και πολιτών ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανοικτή πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">