ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι παράνομοι διωκόμενοι του δήμου Γλυφάδας απειλούν τους νόμιμους διώκτες τους

Η κατάσταση στο δήμο Γλυφάδας έχει ξεφύγει, και είναι αυταπόδεικτο τι ισχύει με την κακοδιοίκηση Παπανικολάου, η οποία σύμφωνα με σειρά στοιχείων τα οποία έχουμε δημοσιεύσει, λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα τα οφέλη παραταξιακών, κομματικών, και λοιπών ημέτερων.
Οι αποθρασυμένοι έμμισθοι του Παπανικολάου, είναι πολύ μικροί ώστε να παραποιήσουν την πραγματικότητα, τα στοιχεία αποτελούν πειστήρια, δεδομένου ό, τι έχουν υπογραφεί από τον Παπανικολάου, και συγκεκριμένα απευθείας αναθέσεις αποκλειστικά σε ημέτερους. 
Αν τοπικά υπήρχε δημοσιογραφία, αντί έμμισθων συκοφαντών και λασπολόγων, όλα τα στοιχεία απευθείας αναθέσεων έπρεπε να τα έχουν δημοσιοποιήσει σε όλες τις τοπικές ιστοσελίδες και σε όλες τις τυπωμένες εφημερίδες. 

Άλλωστε αποτελούσε δημόσια δέσμευση Παπανικολάου την προεκλογική περίοδο προς το σύνολο των κατοίκων Γλυφάδας ό, τι, ''οι δημότες Γλυφάδας θα γνωρίζουν που πηγαίνει μέχρι και το τελευταίο ευρώ''.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.
15-04-2016
ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ, (συγκεκριμένοι από τον 4o όροφο του δήμου Γλυφάδας), ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ! ! ! – & ΕΜΕΝΑ, μέσω συνεργαζόμενου πορνοεκδότη επί αδρά αμοιβή την οποία πληρώνουν οι δημότες.
(Βλέπετε δύο σημερινά αντίστοιχα δημοσιεύματα στην πορνοεφημερίδα : «TSOUXTRA»]
Δήμαρχε, Γιώργο Παπανικολάου, εύχομαι να μην δώσεις χαρές και πανηγύρια στον τέως δήμαρχο, Κώστα Κόκκορη, ο οποίος προεκλογικά σε έτρεχε στο αυτόφωρο και εσύ, δια του δημοσιογράφου του SKAI κ. ΚΑΤΕΛΗ,  με παρακάλεσες να μεταβώ στο Β΄Α.Τ. Γλυφάδας για να σώσω… τους πάμπολλους συλληφθέντες από την Παράταξή σου, (όπως και έκανα).  Αυτή η δικογραφία, μήπως συμψηφίστηκε με άλλα αδικήματα του Κόκκορη επί θητείας του; ; ; (θυμάσαι το έγγραφο ..., στο γραφείο σου !  !  !)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ «ΥΠΑΛΛΗΛΟ» ΤΟΥ GOLF GLYFADAS, τον οποίο προσέλαβες, με περίτεχνη σκέψη και πράξη, για να τον έχεις νυχθημερόν προσωπικό σου οδηγό ; ; ; 
[ Δικηγόρε, κ. Παπαρηγόπουλε, έχεις μεγάλη ευθύνη, όπως και η κ. Γερογιαννάκη Υπακοή, ως διευθύνουσα σύμβουλος του GOLF GLYFADAS, καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο ].
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, σταμάτα να με απειλείς, να με συκοφαντείς και να με εξυβρίζεις μέσω της (καλο-αμειβόμενης), ΠΟΡΝΟΦΥΛΛΑΔΑΣ. Ναι αυτής, που προεκλογικά στήριζε τον Κώστα Κόκκορη και «έθαβε» εσένα και τον κ. Σφακιανάκη.
Η υπόγεια συνεργασίας σας αποκαλύφθηκε στο μεγαλείο της !  !  ! 
Συντάκτης τον εναντίον μου κειμένων της πορνοφυλλάδας είναι ο νεαρός με το τριφασικό επίθετο, που προχθές κρύφτηκε στο γραφείο σου για να μην συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Αμ. Δράσης. Σε ρωτάω, (απάντηση γνωρίζω ότι δεν θα δώσεις), αφού είδες τους αστυνομικούς μαζί μου έξω από το γραφείο του «χαϊδεμένου σου συνεργάτη». Αφού ο ίδιος ο δράστης μου και συνεργάτης σου σε ενημέρωσε, γιατί κρύφτηκες στο ΄΄άβατο΄΄ -γραφείο του δημάρχου;  ; ;
Αν τολμούσες… να επέμβεις έστω και «πυροσβεστικά», μαζί με τον SOFER - οδηγό σου, θα την βγάζατε στο Α΄Α.Τ.Γλυφάδας.
Παπανικολάου, για όλα αυτά που γνωρίζεις πολύ καλά, που με ενέργειές μου οδήγησαν τον Κόκκορη στα ποινικά δικαστήρια και ειδικότερα τον ίδιο και 26 δημ. συμβούλους για κακουργηματική απιστία ενώπιον του Γ΄Τριμ. Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών (δικάσιμη 06-02-2017), τα οποία εσύ προεκλογικά τα χρησιμοποίησες σε βάρος του για να πάρεις την διοίκηση του Δήμου με δημόσιες ψεύτικες υποσχέσεις σου, δεν θα χαριστώ σε εσένα με οιοιδήποτε αντάλλαγμα και αν τολμήσεις να με αποτρέψεις ή έστω και με μηνύσεις ή απειλές δια του πορνοεκδότη και του «…τριφασικού» συνεργάτη σου.
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, συνετίσου και μάζεψε τα «αδέσποτα σκυλιά», ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ   !   !   !.
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, στο έχω ξανά γράψει, από μένα θα ησυχάσεις μόνον αν κάνεις σωστή διαχείριση του δημοτικού  ( και Κοινοτικού χρήματος, μέσω ΕΣΠΑ).
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από εμένα δεν θα ησυχάσεις και αν ακόμη πληροφορηθώ ότι υπάρχει περίπτωση να με βρουν στην Ψυτάλλεια, μέσω κεντρικού υπονόμου.
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από καιρό λαμβάνω τηλεφωνικές κλήσεις με απόκρυψη αριθμού  - απειλείται η ζωή μου. Η τελευταία κλήση ήταν χθες 14-04-2016 και ώρα 11:31΄.  Δεν ισχυρίζομαι ότι σχετίζονται με εσένααπλώς το αναφέρω, για να έχουν γνώση, τα «αδέσποτα σκυλιά»._
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, να είσαι σίγουρος και εφ΄όσον θα αναπνέω και θα μιλάω, θα εντοπίσω και θα αποκαλύψω, από ποιον και με ποια ποσά πληρώνεται ο ΠΟΡΝΟΕΚΔΟΤΗΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΥΒΡΙΣΤΗΣ, ΤΕΩΣ: ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, (κατά τον Ηλία Κ).
ΤΕΛΟΣ, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, όπως λέει η λαϊκή παροιμία._
Nα πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
Και
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της.

Γλυφάδα,  15-04-2016
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι παράνομοι διωκόμενοι του δήμου Γλυφάδας απειλούν τους νόμιμους διώκτες τους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">