ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Γιάννης Τζούβελης νέος πρόεδρος της ΝΔ Γλυφάδας

Καθαρή νίκη στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και του Διοικητικού συμβουλίου της Τ.Ο. της Γλυφάδας πέτυχε ο Γιάννης Τζούβελης με 930 ψήφους, έναντι του κ. Παπάζογλου ο οποίος έλαβε 655.

Σε 1.726 ψηφίσαντες έγκυρες ψήφοι ήταν 1.585, και έλαβαν 930 ψήφους ο Γιάννης Τζούβελης, 655 ψήφους ο κ. Νίκος Παπάζογλου, ενώ 134 ψηφοδέλτια ήταν άκυρα, και υπήρξαν και 7 λευκά.

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του κόμματος προσήλθαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την εκλογή προέδρου, και των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Το αποτέλεσμα αποτελεί μια ανατροπή σε όσα ίσχυαν τοπικά όσων αφορά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας,  και τον αναμορφωτή της κομματικής οργάνωσης Νίκο Παπάζογλου.

Σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα διχάστηκαν οι Νεοδημοκράτες της Γλυφάδας με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και του Διοικητικού συμβουλίου της Τ.Ο. της Γλυφάδας, όμως εμείς θεωρούμε ό, τι ο κόσμος σήμερα κρίνει καλύτερα έναντι του παρελθόντος και αν επιθυμεί αλλαγές τις διαμορφώνει.

Δεν πιστεύουμε ό, τι ο Νίκος Παπάζογλου θα έκοβε χιλιάδες ψήφους από τους προβληθέντες επί χρόνια της ΝΔ αν έθετε υποψηφιότητα για βουλευτής, και ό, τι θεωρούσαν μείζον κίνδυνο για τους ιδίους τον τέως πρόεδρο της Τ.Ο, δεδομένου ό, τι η Β'Αθηνών αποτελείται από εκατομμύρια πολίτες και εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους.

Αντιθέτως πιστεύουμε ό, τι αυτό ίσχυσε στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αρκετές συνιστώσες και στελέχη πίστευαν ό, τι κινδύνευαν αν υπήρχε μια συγκεκριμένη υποψηφιότητα, όσων αφορά τις δημοτικές εκλογές, και πράγματι λειτούργησαν με αχαρακτήριστο τρόπο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γιάννης Τζούβελης νέος πρόεδρος της ΝΔ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">