ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιώργος Τζιάλλας: Νέα χρονιά ρεκόρ στον Τουρισμό

Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι και το 2016 θα αποτελέσει χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό, δήλωσε από το βήμα του συνεδρίου «Βόρεια Ελλάδα 365 μέρες τουρισμός» ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας.

Στόχοι του υπουργείου Τουρισμού αποτελούν, όπως είπε, η αναβάθμιση των υποδομών, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στους τουρίστες.

Γιάννης Κουρδομένος σε μια τεράστια παρένθεση: Σαφέστατα ο κ. Τζιάλλας αποτελεί άλλον ένα της τεράστιας ομάδας μηχανικών που εξ ολοκλήρου βρέθηκαν σε θεσμικές θέσεις από το ΣΥΡΙΖΑ, και όπως φαίνεται δεν έχει υπόψιν του τα αρνητικά σημεία που χωλαίνει ο Τουρισμός στη χώρα μας.

1) Σε καθημερινή βάση οι τουρίστες οι οποίοι επισκέπτονται τη χώρα μας πέφτουν θύματα ληστείας επιτήδειων, και αυτό αποτελεί απόρροια και των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να γίνετε αρνητική διαφήμιση για τη χώρα μας. Σημειώνουμε ό, τι οι τουρίστες - τουρίστριες δεν ληστεύονται από Έλληνες και Ελληνίδες, ληστεύονται συγκεκριμένα από γυναίκες με μαντήλες, και από ελαφροχέρηδες συγκεκριμένων εθνικοτήτων οι οποίοι αποσπούν κυρίως τις τσάντες από τις τουρίστριες, σαφώς δεν αφήνουν και τις ελληνικές.

Να τονιστεί ό, τι δεν αποτελεί υποχρέωση των καταστηματαρχών να εκτελούν χρέη αστυνόμων, ούτε να εντοπίζουν τις ελαφροχέρες και τους ελαφροχέρηδες οι οποίοι ληστεύουν τους τουρίστες - τουρίστριες, και έχουμε γίνει μάρτυρες αρκετές φορές να εκτελούν χρέη προστασίας του Τουρισμού, εντοπίζοντας και διώχνοντας αυτά τα άτομα τα οποία συνήθως πλευρίζουν τους επισκέπτες της χώρας μας.

2) Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η οποία εμάς ήδη μας έχει προδώσει, μέσα σε δυο χρόνια, δεν έχει διαφοροποιήσει επί της ουσίας το ελάχιστο όσων αφορά τον Τουρισμό στη χώρα μας. Οι προτάσεις μας δεκαετιών, οι οποίες σημειωτέων είχαν γίνει και σε προγενέστερες κυβερνήσεις δεν έχουν καμία υπόσταση στη κούφια πλασματική και κάλπικη ''δημοκρατία'' της κυβερνώσας παράταξης, η οποία για τα οφέλη λίγων στελεχών του κόμματος επέλεξε η πραγματική Δημοκρατία να βρίσκετε παντελώς ΚΛΕΙΣΤΗ.

Η δική μας πρόταση ήταν δημιουργία δημόσιου δορυφορικού πολυγλωσσικού μέσου, το οποίο θα επικέντρωνε στην προβολή της χώρας μας, με συγκεκριμένη θεματολογία, και με έμφαση αποκλειστικά το Τουρισμό, αντί να παρέχονται εκατομμύρια επί εκατομμυρίων για διαφημιστική προβολή σε διεθνή ΜΜΕ, κ.α. 

Δυστυχώς στη χώρα μας, επί δεκαετίες, έχουμε παντογνώστες επί παντός επιστητού, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα, και διαμορφώνουν όσα απαιτούνται. Από την άλλη, θέλουν τη χώρα μας ανταγωνιστική σε επίπεδο Ε.Ε, και κόσμου..?

Η Ελλάδα είχε και έχει μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με άλλες χώρες, και δυστυχώς την έχει απολέσει όσα κυβερνούν αδαείς και κόμματα με παντογνώστες, οι οποίοι ενίοτε υιοθετούν ορισμένα παγκόσμια πρότυπα και τα εντάσσουν στην νεοελληνική πραγματικότητα, ενώ δεν υπάρχει κανένα με σφραγίδα Ελλάδας και Ελλήνων.

Η μοναδική προσοδοφόρα διαφήμιση που μπορούσε να γίνει για τη χώρα μας, και το Τουρισμό, είναι η ίδια η χώρα, και ο Ελληνικός λαός, όμως, κάποιοι επέλεγαν, όπως και σήμερα, η Πραγματική Δημοκρατία να είναι ΚΛΕΙΣΤΗ. 

Έχοντας μια εξαίσια Ιστορία, και ειδικότερα στην αρχαιότητα, η κινούμενη εικόνα έπρεπε να είναι ένα video κλίπ διαρκείας, σε συνάρτηση της αρχαιότητας με το παρόν, προβάλλοντας με μοναδικό τρόπο το χθες του τόπου με το σήμερα, και υιοθετώντας το αρμονικό δέσιμο των όποιων καλλιτεχνικών δρώμενων με το τόπο μας.

Προϋπόθεση ειδικού κέντρου Πολιτισμού - Τουρισμού, το οποίο θα χρηματοδοτούσε ετησίως όσα δαπανά για διαφημιστικούς λόγους στο πλαίσιο του Τουρισμού, και σαφώς και ένα κονδύλι του ετήσιου κρατικού προϋπολογισμού, για δημιουργία ταινιών τύπου HOLLYWOOD, και ντοκιμαντέρ δομής videoclip - μικρής διάρκειας, τα οποία θα προβάλλονται από δορυφορικό πολυγλωσσικό κανάλι, και από οτιδήποτε άλλο παρέχεται τεχνολογικά. 

Δυστυχώς μέχρι σήμερα κυβέρνησαν ''υιοθετούντες'' και ''αντιγραφείς'', οι οποίοι δεν μπορούν να αξιοποιήσουν δημιουργώντας με βάση όσα προσέφεραν οι δημιουργοί του πρώτου Ελληνικού Πολιτισμού, και της πρώτης παγκόσμιας υπερδυνάμεως. 

Αντί να ισχύουν τα αυτονόητα στη κοιτίδα του πρώτου πολιτισμού, έχουμε διευρυμένο το φαινόμενο της πολιτικοοικονομικής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, και τίποτα περισσότερο, αναμένοντας κάποιον ξένο να δημιουργήσει για ιδίων όφελος οτιδήποτε αφορά την Ιστορία της δικής μας χώρας.    

Ο κ. Τζιάλλας τόνισε ότι ολοκληρώθηκε το θεσμικό πλαίσιο για τα χιονοδρομικά κέντρα και τον ιαματικό τουρισμό και επίκεινται αντίστοιχες παρεμβάσεις για τον ιατρικό τουρισμό και τον αγροτουρισμό, σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Επιπλέον, συγκροτούνται ομάδες εργασίας για τον ιατρικό και θρησκευτικό τουρισμό, αποτελούμενες από υπηρεσιακούς παράγοντες και εμπειρογνώμονες.

Παράλληλα με τις παραδοσιακές, το υπουργείο Τουρισμού επενδύει και σε αναδυόμενες αγορές και έχει παρουσία στην Κίνα, το Ιράν, το Ντουμπάι και το Ισραήλ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιώργος Τζιάλλας: Νέα χρονιά ρεκόρ στον Τουρισμό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">