ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρης Κουτσούμπας: Ο λαός πρέπει να ακολουθήσει το δικό του μονόδρομο

Ως μονόδρομο για κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση, όπως είναι και αυτή των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, χαρακτήρισε τη νέα φοροεπιδρομή και τη «σφαγή» των συντάξεων, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ επεσήμανε ωστόσο, ότι ο λαός έχει πλούσια, πολυετή πείρα για να καταλάβει ότι όλα υπόσχεται η κυβέρνηση δεν είναι τίποτα περισσότερο από αναγκαία εξαπάτηση προκειμένου να περάσει τα μέτρα που επιθυμεί.

«Ο λαός έχει πλούσια, πολυετή πείρα για να καταλάβει σήμερα ότι τα όσα προπαγανδίζει η κυβέρνηση για δήθεν δίκαιη, υπέρ των αδυνάμων, εφαρμογή του μνημονίου, είναι η αναγκαία εξαπάτηση για να μπορέσει να υλοποιήσει, με τις λιγότερες δυνατές λαϊκές αντιδράσεις, ένα βαρύτατο πακέτο μέτρων, με σφαγή συντάξεων, νέα φοροεπιδρομή, που θα επωμιστούν τα λαϊκά στρώματα. Αυτός είναι άλλωστε ο «μονόδρομος» κάθε αντιλαϊκής κυβέρνησης, όπως είναι και η σημερινή, που υπηρετεί το στόχο της καπιταλιστικής ανάκαμψης και κερδοφορίας.

Ο λαός πρέπει να ακολουθήσει το δικό του μονόδρομο, της οργάνωσης και του αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες του, βάζοντας στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο, δηλαδή το κεφάλαιο, την εξουσία του, τα κόμματα και τις κυβερνήσεις που το στηρίζουν» τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Κουτσούμπας: Ο λαός πρέπει να ακολουθήσει το δικό του μονόδρομο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">