ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πως απέκτησε για 2η φορά ΑΤΟΜΙΚΗ βεβαίωση λειτουργίας ο Κωνσταντίνος Χούντας ;





Επαναφέρουμε το δημοσίευμα στις 17/05/2016, το οποίο αφορούσε την υπόθεση ατομικής βεβαιώσεως λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού στον Κ.Χούντα, τονίζοντας ότι έχει πρωτοκολληθεί καταγγελία στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Είναι σαφές ότι επί δυο χρόνια το Μαξίμου εμπαίζει το κοινωνικό σύνολο, όσων αφορά την δικαιοσύνη και το πολίτευμα, και ειδικότερα όσων αφορά την διαπλοκή, δεδομένου ότι επί ημερών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χορηγήθηκε η ατομική βεβαίωση λειτουργίας στο Κ.Χούντα, ενώ όπως γνωρίζετε εμείς τρέχαμε επί έξι χρόνια ώστε να ανατραπούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Το Σύνταγμα της χώρας μας και το νομικό πλαίσιο παραμένουν καταργημένα για τα συμφέροντα ελαχίστων πολιτικών, διαπλεκόμενων, όπως και ελαχίστων ημετέρων τους.

ΑΙΤΗΣΗ 

Κουρδομένου Ιωάννη - Μηχανολόγου - Ηλεκτρονικού
Καρχηδόνος 8 Γλυφάδα - 16562   
τηλ: 6998108166

ΠΡΟΣ:
1) Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Τσίπρα Αλέξη.
2) Προς τον υπουργό Επικρατείας κ.Νίκο Παππά.
3) Υπουργό Επικοινωνιών κ.Χρήστο Σπίρτζη
4) Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, κ. Γκουτζαμάνη Ευτέρπη.

Θέτω υπόψιν σας ό, τι η διαπλοκή έχει πολλά πρόσωπα, και δεν είναι αποκλειστικά η διαπλοκή των μεγαλοεκδοτών και των εφοπλιστών, δεδομένου ό, τι έχουμε και σειρά άλλων περιπτώσεων ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, όπου λιγοστοί γνωρίζοντες με απτή συνέργεια πολιτικών και κομμάτων έχουν διαρκώς το ιδιοκτησιακό καθεστώς όλων των Ρ/Σ του Ν.Αττικής, και αποσπούν βεβαιώσεις λειτουργίας τις οποίες στέρησαν από εμάς οι οποίοι καταθέσαμε σύννομα αιτήσεις. 

Όσα ισχύουν ακόμα και σήμερα στα ερτζιανά FM του Ν.Αττικής, στα οποία εμείς πρωτοστατήσαμε από την δεκαετία του 70, καταμαρτυρούν πολιτική φαιδρότητα. 

Οι πολίτες έχουν την απαίτηση να προστατεύονται τα κυριαρχικά τους δικαιώματα, και να εκπροσωπούνται επάξια στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Σας αναφέρω εν συντομία χαρακτηριστικά παραδείγματα πειρατείας η οποία νομιμοποιήθηκε, άλλαξε χέρια, συμφέροντα, και τρώνε επί 27 χρόνια οι ημέτεροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και λοιπών κομμάτων.  

Ο Ηρόδοτος FM 107.4 του Κωνσταντίνου Χούντα, διορισμένου εργαζομένου στην ΕΡΤ,  ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990, ενώ εμείς ξεκινήσαμε να λειτουργούμε στη Γλυφάδα τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM από την δεκαετία του 70. ( Δείτε ΕΔΩ )

Ο Ηρόδοτος FM 107.4 το 1999 πουλήθηκε στη μητρική εταιρεία του Alpha TV και της ψηφιακής πλατφόρμας της Alpha Digital και μετονομάστηκε σε Alpha Sports 107.4 με καθαρά αθλητικό χαρακτήρα. Με την κατανομή των συχνοτήτων το 2002, ο σταθμός μεταφέρεται στους 89.2 MHz και κάνοντας ελαφρά μετονομασία σε Alpha Sports 89.2.

Ένα χρόνο μετά, τότε που ο Alpha News 98.9 μετονομάστηκε σε Alpha 98.9, λόγω πτώχευσης της Alpha Digital, o σταθμός μετονομάστηκε σε Champions 89.2, αλλά κράτησε μέχρι τις αρχές του 2005 όπου ο σταθμός εξαγοράζεται από την τότε αθλητική εφημερίδα "Sportime" και μετονομάζεται σε Sportime 89.2

Το 2008 ο σταθμός αλλάζει προσωρινά χαρακτήρα, από αθλητικό σε μουσικό, και μετονομάζεται σε Κέφι 89.2, και κρατάει μόνο, για το καλοκαίρι του ίδιου έτους. 

Το φθινόπωρο του 2008 εξαγοράζεται από το *Βίκτωρα Ρέστη ξαναγίνεται αθλητικός και μετονομάζεται σε Αρένα 89.2 αλλά κρατάει μέχρι το 2010 όπου για δεύτερη φορά και οριστικά πλέον ξαναγίνεται μουσικός και μετονομάζεται στο τρέχον σε Music 89.2 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα ως το μουσικό ραδιόφωνο του MTV Greece και του Nickelodeon

* Ο Βίκτωρας Ρέστης είναι μια από τις περιπτώσεις διαπλεκομένου ιδιοκτήτη ραδιοτηλεοράσεων με σειρά μέσων, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, σύμφωνα με όσα ισχύουν όσων αφορά τον υποφαινόμενο και σειρά άλλων Ελλήνων. 

Καθίσταται σαφές ότι ο Κωνσταντίνος Χούντας, ο οποίος υπήρξε διορισμένος στην ΕΡΤ και είχε πολιτικές διασυνδέσεις, είχε ουσιαστικό κέρδος από την πώληση ενός πειρατικού σταθμού, χωρίς εργαζόμενους, χωρίς σημαντικές επενδύσεις και κεφάλαια, τον οποίο πώλησε στον Κοντομηνά αποκομίζοντας ένα σεβαστό ποσό.

Η Ιστορία όμως δεν σταματά σε αυτό το σημείο, διότι η διαπλοκή στη χώρα μας κατατρώγει τις σάρκες του λαού και του πολιτεύματος, δεδομένου ό,τι ο Κωνσταντίνος Χούντας, ο οποίος απέκτησε αέρα μια βεβαίωση λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού την δεκαετία του 90, για τον Ηρόδοτο FM, την οποία την πώλησε, επανέρχεται το 2015 ώστε να αποκτήσει για δεύτερη φορά βεβαίωση λειτουργίας από το ΕΣΡγια τον πουλημένο Ηρόδοτο FM, δίνοντας του τη δυνατότητα να ξαναπουλήσει την βεβαίωση ( ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) σε ένα μεγάλο όμιλο διαπλοκής και να τσεπώσει ξανά δεκάδες η εκατοντάδες χιλιάρικα για μια ψευτο-επένδυση την οποία έκανε.

Δείτε την απόφαση του ΕΣΡ, το οποίο παρέχει για δεύτερη φορά βεβαίωση λειτουργίας στον Κωνσταντίνο Χούντα, και συγκεκριμένα ΑΤΟΜΙΚΗ, επισημαίνοντας ό,τι: Καταθέσαμε μια από τις πρώτες αιτήσεις Ίδρυσης, Εγκατάστασης, και Λειτουργίας του Ρ/Σ ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και ενώ είχαμε πρωτοστατήσει και λειτουργούσαμε στα FM από την δεκαετία του 1970, σε εμάς που δεν είχαμε άλλη πηγή βιοπορισμού πλην του Ρ/Σ, οι εκάστοτε διορισμένοι στο ΕΣΡ, όπως και οι υπουργοί των κυβερνήσεων δεν παρείχαν έπειτα από σειρά ΑΙΤΗΣΕΩΝ μια βεβαίωση λειτουργίας, με απόρροια σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων εις βάρος μας.





Μια δεύτερη περίπτωση  είναι ο Ελλάδα FM 88.6 MHZ, ο οποίος ξεκίνησε να λειτουργεί πειρατικά από τον Σύνδεσμο Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων στην συχνότητα για την οποία είχαμε καταθέσει ΑΙΤΗΣΗ ΙΔΡΥΣΗΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ο οποίος ξεκίνησε την λειτουργία του το 1977. ( Δείτε ΕΔΩ )

Το 1999 εξασφαλίζοντας βεβαίωση λειτουργίας πωλήθηκε και αυτός, στη μητρική εταιρεία του Alpha TV και της ψηφιακής πλατφόρμας της Alpha Digital συμφερόντων του ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Κοντομηνά, και μετονομάστηκε σε Polis FM 88.6, ιδιοκτησία του τότε ομώνυμου περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Polis TV (νυν Channel 9). 

Το Μάιο του 2005 πωλήθηκε στον όμιλο Γιαννίκου ο οποίος κατείχε μαζί με τον όμιλο Κουρή το Alter Channel και μετονομάστηκε σε John Greek 88.6. Τον Οκτώβριο του 2009, μετονομάζεται σε Fresh 88.6, και κρατάει μέχρι τον Οκτώβριο του 2011, ώσπου μετονομάζεται σε NRJ/Energy 88.6

Στις 14 Οκτωβρίου του 2013 ο σταθμός πωλείται στην Διαπασών Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών και Συμμετοχών και παράλληλα στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του σταθμού, γίνεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το Μάρτιο του 2014 μετονομάζεται σε Follow 88.6 αλλά τέσσερις μήνες μετά μετονομάζεται στο τρέχον σε UP Radio 88.6 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα, κοινή ιδιοκτησία πλέον με τους Μέντα 88 (πρώην Όασις, Virgin, Δίφωνο και Γαλαξίας 89.7) και Pepper 96.6 (πρώην Δίφωνο, HiJack, Captain Jack, Profit και SkyRock 98.1). 

Ο σταθμός ανήκει ιδιοκτησιακά στις Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις Α.Ε.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ, της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, την ΔΙΠΛΟΚΗ, και δικαιωματικά αξιώνουμε άμεσα την παρέμβαση τόσο του πρωθυπουργού κ. Αλ. Τσίπρα, όπως του αρμόδιου υπουργού κ. Νίκου Παππά στην αποκατάσταση της δικαιοσύνης και δημοκρατίας την οποία υποσχέθηκαν στον Ελληνικό λαό.

Ενημερώνουμε την Εισαγγελία Αρείου Πάγου, και συγκεκριμένα την προϊσταμένη κ. Γκουτζαμάνη Ευτέρπη για όσα ισχύουν επί δεκαετίες εις βάρος τόσο των συνταγματικών μας δικαιωμάτων όσο και της ίδιας μας της ζωής, δεδομένου ό, τι έπειτα από σειρά σύννομων αιτήσεων, τόσο στους αρμοδίους της κυβερνήσεως, όσο και στο ΕΣΡ, δεν μας παρείχαν αδειοδότηση ώστε να επαναλειτουργήσουμε, ενώ παρέχουν κατά το δοκούν Βεβαιώσεις λειτουργίας σε λίγες οικογένειες διαπλοκής, με σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής, όπως και σε γνωρίζοντες.



Στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου, και συγκεκριμένα στην κ. Γκουτζαμάνη Ευτέρπη θα καταθέσω πλήρες φάκελλο με το σύνολο των αιτήσεων από το 1989 μέχρι και σήμερα, σε αρμοδίους υπουργούς, πρωθυπουργούς, δημάρχους, πρόεδρο της δημοκρατίας, διορισμένους στο ΕΣΡ, και την Ε.Ε.Τ.Τ, ώστε να κρίνουν επαρκώς τι μεθοδεύτηκε από τη πλευρά όσων βρίσκονταν στους θεσμούς, καθώς και των διορισμένων τους κατά του πρωτεργάτη των FM, με απώτερο στόχο την φυσική μου εξόντωση.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του κ. Χούντα, ο οποίος λαμβάνει δυο φορές Βεβαίωση λειτουργίας για τον ίδιο σταθμό ( Ηρόδοτος FM ) τον οποίο πώλησε στον όμιλο Κοντομηνά

Ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 δέχτηκε έπειτα από αίτηση και παράβολο στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, όπως και στο ΕΣΡ, δυο αναίτιες καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις το 1999 και το 2004-5 με απόρροια το κλείσιμό του, επιφέροντας επί 12 χρόνια ανεργία και κατάργηση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων.

Τονίζεται ό, τι έχουν κατατεθεί σύννομα ( πρωτοκολληθεί) από το 2004 σειρά αιτήσεων, τόσο στο δήμο Γλυφάδας, όσο και στους εκάστοτε αρμοδίους υπουργούς των κυβερνήσεων, όπως και στο ΕΣΡ, χωρίς καμία δική τους ανταπόκριση.  

Αξιώνουμε άμεσα από την πλευρά του αρμοδίου υπουργού Επικρατείας την αποκατάσταση την οποία υποσχέθηκαν οι κυβερνώντες, παρέχοντες άδεια λειτουργίας στην σύννομη ΑΙΤΗΣΗ μας για Ιδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία του τοπικού σταθμού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', η οποία βρίσκεται κατατεθειμένη στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ.

Επαναλαμβάνω ό, τι δεχτήκαμε αναίτιες και καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1999 και το 2004-5 έπειτα από πλήρη φάκελλο - μελέτες - αιτήσεις - παράβολο στην πολιτεία.

Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία αντί σεβασμού και αδειοδοτήσεως σε όσους αγωνίστηκαν ώστε να υπάρξουν ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις, τα κόμματα, οι πολιτικοί, και ορισμένοι νεοέλληνες να κινούν νήματα εξόντωσης τόσο του Ελληνικού πολιτισμού, όσο και των χαρακτηριστικών που διέπουν τον Ελληνικό λαό. 

Σε πλήρη αντιδιαστολή με τον κ. Χούντα, ο οποίος είναι αποκλειστικά δημοσιογράφος, εμείς κάναμε μια επένδυση εκατομμυρίων δρχ. αγοράζοντας χιλιάδες cd και μουσικές από ολόκληρο το πλανήτη, τα οποία σαπίζουν σε αποθήκες. Δεν μας τα χάριζαν οι εταιρίες όπως στον Γιάννη Πετρίδη, από τον οποίο ζήτησε ο κ. Χούντας cd ώστε να φτιάξει play list πρόγραμμα.


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ( ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ)


* Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου στο Υπουργείο Επικρατείας και να μου χορηγηθεί αντίγραφο της αιτήσεως

* Eπισυνάπτω έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν όσα αναφέρω: 







Υποσημείωση: Μέχρι αυτή τη στιγμή , το 2016 , το Μαξίμου, και ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς, δεν μας έχει παρέχει αριθμό πρωτοκόλλου της παρούσας ΑΙΤΗΣΕΩΣ, όπως και τις πολιτικές έπειτα από προτάσεις και αιτήσεις καθώς και τοποθετήσεις στην δημόσια διαβούλευση για την ραδιοφωνία, και  ενώ αυτοί ζουν εκ του ασφαλούς υπηρετώντας ολιγάρχες και τους μεγάλους ομίλους προσβάλουν τα συνταγματικά μας δικαιώματα.

ΥΓ του 2021: Αδυνατώ να γνωρίζω ποιοι επαναφέρουν ένα δημοσίευμα του 2016  το οποίο ανήκει στο παρελθόν , διότι πλέον είναι σαφές ότι στη χώρα μας ''ουδέν μονιμότερο του προσωρινού'' ( αναφέρομαι στα ερτζιανά ) , πάντως είναι ξακάθαρο ότι όλα ''εδώ πληρώνονται'' , διότι όσοι αδράνησαν επί αποκαταστάσεων σε επίπεδο κοινωνίας σήμερα είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν ατραπούς του παρελθόντος ενώ κυβερνά η Νέα Δημοκρατία. 

- Μέχρι το 2014 μπορούσαν να υπάρχουν αντιπολιτευτικές κορώνες τύπου '' τα πορτοφόλια μας άδειασαν '' , '' τα ψυγεία μας άδειασαν '' , '' τα φάρμακά μας τελείωσαν'' , κ.α., ενώ σήμερα όλα αυτά πλέον δεν μπορούν πλέον να αναπαραχθούν . 

- Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα , και τουλάχιστον κάποιοι απο εμάς , σύμφωνα όσων διαβάσατε, ζήσαμε και το ένα και το άλλο, και παράλληλα ζήσαμε και τις μέρες δικαίωσης μιας μερίδας οι οποίοι/ες θεώρησαν ότι τους όφειλε η Ιστορία , τους οφείλαμε και εμείς ( ! ) , και έτσι επέλεξαν να μας αφήσουν αδικαίωτους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πως απέκτησε για 2η φορά ΑΤΟΜΙΚΗ βεβαίωση λειτουργίας ο Κωνσταντίνος Χούντας ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">