ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Πολιτισμός, η διαπλοκή, και η πολιτική του κ@λου

Είναι οφθαλμοφανές, πασιφανές, και αυταπόδεικτο ότι η πλειονότητα των πλασαρισμένων, ως οικονομική ελίτ, είναι τουλάχιστον για τον π@&τσ@, όπως και αρκετοί πολιτικοί.

Καθημερινά με όσα βλέπουμε, και κυρίως με όσα ισχύουν εις βάρος μας από τους ''εκπροσώπους'' μας, σχηματίζουμε καθαρά γνώμη ότι πρέπει να τους ισοπεδώσουμε, και η ανατροπή δεν σημαίνει πλέον τίποτα. 

Ενδεικτικά δείτε διαπλεκόμενο, ο οποίος με πλάτη τους καλοθελητές της ΝΔ, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του όσα δεν του άνηκαν, και ότι και να κάνει ο Πρόεδρος Τσίπρας, όπως και ο Παππάς, τα ψωμιά της διαπλοκής ολιγαρχών και παπατζήδων της πολιτικής τελειώνουν. ( Χιλιάδες άνθρωποι της κοινωνίας σταδιακά, μεσοπρόθεσμα, θα αλλάξουν το πλαίσιο. )

Προσέξτε στο βίντεο που ακολουθεί τη μόρφωση του Γ. Αλαφούζου.



Μετά το υψηλό επίπεδο μόρφωσης του Γ. Αλαφούζου, ''Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες'', δείτε και τα μεταδιδόμενα του, τα οποία χαρακτηρίζουν συνολικά τα ΜΜΕ τα οποία έχει στην κατοχή του. ( Δεν έχουμε κάτι προσωπικά με τον κ. Αλαφούζο, ούτε με τους εργαζόμενους στα μέσα του ομίλου του, το θέμα είναι ότι το πλαίσιο είναι απόλυτα λάθος, διότι εμείς δώσαμε το αγωνιστικό παρόν τη δεκαετία του 70 - 80 για Ιδιωτικά μέσα ,με σειρά διώξεων - κατασχέσεων, και  όσα μέσα υπήρξαν από το 1987 και μετέπειτα καλύπτουν τους ξενόφερτους γνωρίζοντες ! )

Μόρφωση Αλαφούζου και μεταδιδόμενα ταυτίζονται, όμως, η αντίδραση της Νωαίνα, ήταν πράγματι καταλυτική, ώστε να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι η Ελληνική τηλεόραση στα χέρια αυτών των αστοιχείωτων καθημερινά υποβαθμίζεται. ( Ελπίζουμε να γνωρίζεται τα θεσμοθετημένα , διότι πέραν των εφοπλιστών , έχουμε ακόμα και σήμερα , το 2019, ραδιοφωνικούς παπατζήδες.)

Ραδιοφωνικοί παπατζήδες στην ΕΛΛΑΔΑ του 2019 !

Οι Ραδιοφωνικοί παπατζήδες στο απυρόβλητο ώστε να ''παρέχουν 500 ευρώ καθημερινά μετρητά''  ληστεύοντας κανονικά με πλειάδα συνεργατών όσους κάνουν το λάθος - επηρεαζόμενοι - να τηλεφωνήσουν. ( 500 ευρώ καθημερινά δεν παρέχουν οι κορυφαίοι εμπορικοί Ρ/Σ με σημαντικά μηνιαία έσοδα )

Χρήματα του ΣΚΑΙ Αλαφούζου σε Τούρκους για reality και στον αντίποδα Τουρκική προκλητικότητα

Το να παρέχει ο κ. Αλαφούζος , ως ιδιοκτήτης μέσων , σε περιόδους που ένα εκατομμύριο Έλληνες - Ελληνίδες είναι σε φάση ανεργίας , πακτωλό χρήματος σε Τούρκους και τις παραγωγές τους , συνάδει με τα παραγόμενα του έτερου Νεοδημοκράτη  Δημάρχου Γλυφάδας , ο οποίος πίστωσε τα χρήματα των Γλυφαδιωτών για λεωφορεία από Τουρκοαραβική κοινοπραξία.

Από την άλλη μας αναφέρουν καθημερινά για την Ευρωπαϊκή προοπτική , αν και είναι αυταπόδεικτο ότι υστερούμε σε όλους τους τομείς. Αντί για Ραδιοτηλεοπτικά media στα οποία δίνουν έμφαση και από τα δεξιά και από τα αριστερά - είναι σαφείς οι λόγοι - ως έτεροι της Ε.Ε διαθέτουμε αντιστοιχία σε επίπεδο βιομηχανικό , τεχνολογικό , παραγωγής - διάθεσης - εξαγωγών ;

Έχουμε και εμείς reality , ΕΛΛΗΝΙΚΑ , και καλύτερα απ' αυτά του Τούρκου. 

Θα ζητήσει ο κ. Αλαφούζος και οι συνεργάτες του να τους παρέχουμε τα δικά μας ;  Για πολλοστή φορά μην κάνετε το λάθος να αναφερθείτε σε γραφικούς τύπους , διότι επί δεκαετίες είχαμε πλειάδα πρότυπων ιδεών , και ακόμα και σήμερα έχουμε αναρίθμητες τις οποίες δεν τις υλοποιούμε αν δεν κατοχυρωθούν.


Στη συνέχεια δείτε ένα πρόεδρο που βάλαμε στο Μαξίμου, ο οποίος δεν θα σταθεί τυχερός επί μακρόν, διότι η προδοσία πάντα πληρώνεται, ώστε να ολοκληρώσουμε τον πολιτισμό και την πολιτική του κ@λου. 

Αν διέθετε αυτό το άτομο έστω και ίχνος αριστερής συνείδησης και καταβολών έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει συνολικά όλα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ , πέραν του ενός , ( της αυτής η άλλης μορφής ) , το οποίο το δικαιούνται.

Έχουμε και εμείς τη δική μας πραγματικότητα - την ΕΛΛΗΝΙΚΗ - μιας χώρας και ενός λαού αδιόρθωτου , ο οποίος δεν λέει να ξεκολλήσει από τις παθογένειες του. 

Γνωρίζεται ότι οι Πέρσες παρήγαγαν την ΨΗΦΙΑΚΗ τους τεχνολογία ώστε να κάνουν μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση ; Στην δική μας πραγματικότητα όλα έρχονται σε πακέτα από το εξωτερικό - ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ . . . ( βλέπε ψηφιακή πλατφόρμα DIGEA , καθώς και ψηφιακή της ΕΡΤ )

Ένας λαός , ο Ελληνικός , ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι παρήγαγε όλους τους εξοπλισμούς του πριν από χιλιάδες χρόνια , επί δεκαετίες δεν παράγει σχεδόν τίποτα. Ούτε καν REALITY !!! τα οποία και αυτά έρχονται εισαγώμενα από την ΤΟΥΡΚΙΑ !!! Γιατί ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 



# Δεν είμαστε Τουρκόφιλοι , καθώς επίσης , δεν είμαστε ούτε ευρωλάγνοι. Πιστεύουμε σ' αυτή τη χώρα και τον λαό της , και ευελπιστούμε ότι με το πλήρωμα του χρόνου θα προκύψουν ουσιαστικές αλλαγές. Αρκεί να γίνει ζητούμενο, και ασφαλώς πρέπει να υπάρχει και θέληση. ( Βούληση )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Πολιτισμός, η διαπλοκή, και η πολιτική του κ@λου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">