ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Πολιτισμός, η διαπλοκή, και η πολιτική του κώλου

Είναι οφθαλμοφανές, πασιφανές, και αυταπόδεικτο ότι η πλειονότητα των πλασαρισμένων, ως οικονομική ελίτ, είναι τουλάχιστον για τον πούτσο, όπως και αρκετοί πολιτικοί.

Καθημερινά με όσα βλέπουμε, και κυρίως με όσα ισχύουν εις βάρος μας από τους προδότες, σχηματίζουμε καθαρά γνώμη ότι πρέπει να τους ισοπεδώσουμε, και η ανατροπή δεν σημαίνει πλέον τίποτα. 

Ενδεικτικά δείτε διαπλεκόμενο, ο οποίος με πλάτη τους καριόληδες της ΝΔ, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του όσα δεν του άνηκαν, και ότι και να κάνει ο Προδότης Τσίπρας, όπως και ο Παππάς, τα ψωμιά της διαπλοκής ολιγαρχών και παπατζήδων της πολιτικής τελειώνουν.  

Προσέξτε στο βίντεο που ακολουθεί τη μόρφωση του Αλαφούζου.Μετά το υψηλό επίπεδο μόρφωσης του Αλαφούζου, ''Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες'', δείτε και τα μεταδιδόμενα του, τα οποία χαρακτηρίζουν συνολικά τα ΜΜΕ τα οποία έχει στην κατοχή του.

Μόρφωση Αλαφούζου ''κώλος'', και μεταδιδόμενα επίσης ''κώλος'', όμως, η αντίδραση της Νωαίνα, ήταν πράγματι καταλυτική, ώστε να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι η Ελληνική τηλεόραση στα χέρια αυτών των αστοιχείωτων, οι οποίοι απέκτησαν με κομπίνες τα χρήματα που διαθέτουν, καθημερινά υποβαθμίζεται.


Στη συνέχεια δείτε ένα προδότη που βάλαμε στο Μαξίμου, ο οποίος δεν θα σταθεί τυχερός επί μακρόν, διότι η προδοσία πάντα πληρώνεται, ώστε να ολοκληρώσουμε τον πολιτισμό και την πολιτική του κώλου. Αν διέθετε αυτό το άτομο έστω και ίχνος αριστερής συνείδησης και καταβολών έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει συνολικά όλα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ πέραν του ενός.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Πολιτισμός, η διαπλοκή, και η πολιτική του κώλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb