ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα κίτρινα διαγράφονται ( Το ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχτηκε σε δεξιό κόμμα )

Χωρίς ιδιαίτερες περιστολές στη τοποθέτησή μας, ευθαρσώς χαρακτηρίζουμε πολιτική απάτη όσα μεθοδεύουν τα βολεμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όσων αφορά το καταστατικό.

Ακόμα και αδαής να είναι κάποιος, όσων αφορά την πολιτική, βλέποντας την κατάργηση του μισού καταστατικού ενός κόμματος, και ειδικότερα τα καίρια και σημαντικά σημεία, τα οποία προσέδιδαν τον χαρακτήρα αριστερού κόμματος, αντιλαμβάνεται πλήρως ότι το ''αριστερό'' κόμμα μεταλλάχτηκε σε δεξιό, καπιταλιστικό, καθεστωτικό, αρχηγικό, αντιδημοκρατικό, και αντικοινωνικό μόρφωμα.

Ο κοινωνικός μετασχηματισμός και η αριστερά, η αν προτιμάτε ο σοσιαλισμός, καταργούνται ξεκάθαρα, και μένουν τα συμφέροντα όσων εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο ώστε να καρπωθούν ιδιοτελή οφέλη εις βάρος του Συντάγματος, του πολιτεύματος, της κοινωνίας, και της δικαιοσύνης.

Δείτε το προτεινόμενο καταστατικό ( ΕΔΩ ) ώστε να σχηματίσετε ολοκληρωμένη άποψη, και αν υπάρχει κάποιος ο οποίος αμφισβητεί όσα γράφουμε να τοποθετηθεί δημόσια ώστε να του παρέχουμε πλήρη επεξήγηση.

Δεν αξίζει ιδιαίτερα επί του παρόντος να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους, η προδοσία είναι δεδομένη, αυταπόδεικτη, και η μοναδική μας οδός είναι σταδιακά να διαδραματίσουμε υποβοηθητικό ρόλο ώστε να αντιληφθούν άπαντες την πολιτική καπηλεία η οποία γίνεται για τα συμφέροντα ελαχίστων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα κίτρινα διαγράφονται ( Το ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχτηκε σε δεξιό κόμμα ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">