ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δείτε ποια είναι η ΕΙΡΑ που θα κάνουν επαφές Χρήστος Σπίρτζης και Λευτέρης Κρέτσος




Του Γιάννη Κουρδομένου

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας

Λευτέρη Κρέτσο πραγματικά είσαι στο κόσμο σου !!! Από μηδενική βάση και στην ραδιοφωνία ο νόμος ο οποίος έρχεται ; Ο αριστερός πρωτεργάτης των FM κλειστός επί 12 χρόνια, ενώ οι έξι οικογένειες, οι οποίες ελέγχουν το 90 των ραδιοφωνικών σταθμών του Ν.Αττικής, στο απυρόβλητο επί 26 χρόνια, και παράλληλα αντισυνταγματικά λειτουργούντες.

Να είστε βέβαιοι, ως κυβερνητικό σχήμα, ό, τι ελλείψει παράλληλα με το νόμο για τις εθνικές άδειες, αν δεν υπάρξει ρύθμιση για την Ραδιοφωνία, και συγκεκριμένα του Ν.Αττικής, συνολικά θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Μια κυβέρνηση, η οποία υφίσταται έπειτα από δικούς μας αγώνες δεκαετιών, η οποία συνδιαλέγεται με αντισυνταγματικά λειτουργούντες, με δοσίλογους, χαφιέδες, καταδότες, και λοιπούς απατεώνες, χωρίς να καλύψει άμεσα και δημοκρατικά τον τομέα Ραδιοφωνία, σύντομα θα αποτελεί παρελθόν, και συνολικά θα οδηγηθείτε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όπως και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Προσωπικά είμαι ο πρωτεργάτης των FM στη χώρα μας, και σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι κανένα διαπλεκόμενο από όσους λειτουργούν στα FM του Ν.Αττικής ως δικό μου εκπρόσωπο.

Η 
Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθήνων, ΕΙΡΑ, πλαισιώνεται από αντισυνταγματικά λειτουργούντες,  οι οποίοι λειτουργούν παράνομα, χωρίς ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, και  παράλληλα ενώ λειτουργούσαν και λειτουργούν χωρίς άδειες λειτουργίας, και έχει παρέλθει ο χρόνος για τον οποίο έπρεπε να λειτουργήσουν στα FM, αυτοί συνεχίζουν παράνομα, αντισυνταγματικά, να λειτουργούν υπό τις ευλογίες των απαράδεκτων κομμάτων του κοινοβουλίου, τα οποία με ακέφαλες τις ανεξάρτητες αρχές συντηρούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ λειτουργούντες.


Σημειώνουμε, διότι μπορεί να αγνοείτε, ό,τι ο Παναγιώτης Κωστάκης (KISS FM), πρόεδρος της ΕΙΡΑ, την δεκαετία του 90, και συγκεκριμένα 1η Μαΐου 1993, ως υποστηριχτής του ΠΑΣΟΚ, και υπό τις ευλογίες του εν λόγω κόμματος, λειτούργησε τον ραδιοφωνικό σταθμό στην συχνότητα που λειτουργούσε από το 1977 ο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM 91:00 MHZ'', και όπως ήταν φυσικό δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στην τοπική μας μετάδοση.

Δεδομένου ό, τι το θράσος όσων ακολούθησαν στα ερτζιανά τον Αριστερό πρωτεργάτη Γιάννη Κουρδομένο, ήταν απύθμενο, αμέσως μετά την λειτουργία τους στους 90,9 mhz, επικοινώνησαν μαζί μου αξιώνοντας να μετατοπίσω την λειτουργία του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' από την συχνότητα στην οποία λειτουργούσα από το 1977 , και δεδομένου ό,τι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έπειτα από ΑΙΤΗΣΗ και ΠΑΡΑΒΟΛΟ που έχει προηγηθεί χρονικά του εν λόγω Ρ/Σ δεν μου παρείχαν βεβαίωση λειτουργίας. 

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παρείχαν βεβαιώσεις λειτουργίας αποκλειστικά στους ημέτερους, και τους χρηματοδότες τους. Το κρατάμε για το Ευρωπαϊκό δικαστήριο, όπως και για την Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία θα δρομολογήσουμε τέως και νυν δημάρχους Γλυφάδας, και το σύνολο των αρμοδίων οι οποίοι κυβέρνησαν από το 1987 μέχρι και σήμερα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, και παράλληλα οι αναγνώστες μας, και ειδικότερα οι ψηφοφόροι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, στη χώρα μας επί 27 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φρόντιζαν αποκλειστικά τους κομματικούς τους ημέτερους, ενώ στον αντίποδα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστηρίχτηκε ώστε να ανατραπούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, συνεργάζεται και υπηρετεί τους οπαδούς και μέλη των εν λόγω κομμάτων του παλαιοκομματισμού, εις βάρος των μελών και στελεχών του κόμματος. 

Τονίζεται ό, τι  ο ταμίας της  ΕΙΡΑΣταύρος Γεωργάκης ( GALAXY 92 ), το 2004 - 2005, ενώ λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας, παράλληλα με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες και μετόχους του εν λόγω χαφιεδοσταθμού κατέθεσαν μηνύσεις με αξίωση να κλείσει ο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' ο οποίος ξεκίνησε την λειτουργία του το 1977.

Το 2005 δεχτήκαμε για πολλοστή φορά δίωξη και κατάσχεση έπειτα από μηνύσεις των ιδιοκτητών και μετόχων του εν λόγω χαφιεδοσταθμού των ΠΑΣΟΚΩΝ, και με εντεταλμένους του παλαιοκομματισμού οι οποίοι αξίωσαν άδεια λειτουργίας.

Τονίζεται, ό, τι πριν την δίωξη και κατάσχεση, είχα καταθέσει αιτήσεις στους αρμοδίους υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, για ρύθμιση όσων αφορά την αδειοδότηση των Ρ/Σ, όπως είχα πρωτοκολλήσει αιτήσεις στο ΕΣΡ για επανεξέταση της κατατεθειμένης αιτήσεως μου και παραβόλου για Ίδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977''.

Παράλληλα είχα αποτανθεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωσταντίνο Στεφανόπουλο, έχοντας τις επιστολές του, στον οποίο καθιστούσα σαφές ό, τι υπάρχει Συνταγματική εκτροπή όσων αφορά την λειτουργία των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών.

Αναφέρω επίσης, ό, τι είχα πρωτοκολλήσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, και συγκεκριμένα στον κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΦΑΚΕΛΛΟ, με θέμα την Διαπλοκή και την Αντισυνταγματική λειτουργία των Ραδιοτηλεοράσεων εις βάρος ημών που πρωτοστατήσαμε στο χώρο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρω, και το σύνολο των παραστατικών τα οποία διαθέτω, αν δεν παρασχεθεί λύση άμεσα από την πλευρά των αρμοδίων της σημερινής κυβερνήσεως,  για την σύννομη επαναλειτουργία του πρώτου Μουσικού Ραδιοφωνικού σταθμού στα FM του Ν.Αττικής, ο οποίος παραμένει κλειστός επί 12 χρόνια έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, οι οποίες έγιναν για τα συμφέροντα αντισυνταγματικά λειτουργούντων χαφιέδων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι λειτουργούν ακόμα και σήμερα χωρίς άδειες λειτουργίας, συνολικά σας περιμένει η δικαιοσύνη, και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Δείτε ΕΔΩ ποια είναι η ΕΙΡΑ 
ώστε να σχηματίσετε άποψη. Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε ποιοι αποκομίζουν επί 27 χρόνια, ενώ έπρεπε να λειτουργήσουν μια οκταετία. 

Δείτε και το ΔΣ της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθήνων, με την οποία συνεργάζονται οι κυβερνητικοί παράγοντες κατά των στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πρόεδρος της ΕΙΡΑ ο Παναγιώτης Κωστάκης (KISS FM), αντιπρόεδρος η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου ( ΕΝ ΛΕΥΚΩ ), γενικός γραμματέας η Αγγέλα Κακαουνάκη ( ΣΚΑΪ ), ταμίας ο Σταύρος Γεωργάκης ( GALAXY 92 ) και μέλη οι, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος ( ATHENS DEE JAY ), Ανδρέας Γιαννίκος ( NRJ RADIO ) και Χρήστος Μπάρλας ( REAL FM ). Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι, Κώστας Φωτόπουλος ( ΔΙΕΣΗ ), Σπύρος Σταμούλης ( ΑΝΤΕΝΝA ) και Θάνος Ανδριόπουλος (SFERA) 


Δείτε δήλωση του 
Λευτέρη Κρέτσου, και του Χρήστου Σπιρτζή, ώστε να σχηματίσετε ολοκληρωμένη άποψη αν σήμερα, και επί ενάμιση χρόνο, κυβερνά ο λαός, η ακόμα και τα στελέχη - μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα αργήσουν οι ραδιοφωνικές άδειες. 

«Η πορεία της ελευθερίας του Τύπου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έχει δεχθεί σοβαρά πλήγματα από το 2010 και ως αποτέλεσμα της ευρύτερης γεωπολιτικής και οικονομικής αστάθειας που παρατηρείται εντός και εκτός της Ευρώπης», επισημαίνει ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, σε μήνυμά του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελευθερίας του Τύπου.

Η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθεί πρώτα η αδειοδότηση στην τηλεόραση και μετά να ξεκινήσουν οι διεργασίες για το ραδιόφωνο. 

Το πρώτο κύκλο επαφών ανέλαβε ο Χρήστος Σπίρτζης μαζί με τον Λευτέρη Κρέτσο διοργανώνοντας συνάντηση με την ΕΙΙΡΑ και την ΠΕΙΡΑΣ

Ο χάρτης συχνοτήτων της χώρας είναι ακόμη σε επεξεργασία και πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσει από την Αττική, επιδιώκοντας να μειώσει το διάστημα ανάμεσα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ και τους ιδιωτικούς σταθμούς, ώστε να χωρέσουν περισσότεροι!

Υποσημείωση: Επί 12 χρόνια έπειτα από τις μηνύσεις των χαφιέδων του GALAXY 92 και τις διώξεις κατασχέσεις στερούν το ψωμί και την εργασία του πρωτεργάτη της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στο Ν.Αττικής, και όπως είδατε όλοι οι αντισυνταγματικά λειτουργούντες, οι οποίοι ακολούθησαν, έχουν δημιουργήσει και ένωση, ανάλογη με την ένωση των διαπλεκομένων που έχουν βάλει στο χέρι την DIGEA με τις ευλογίες της ΝΔ, ενώ αυταπόδεικτα στο σύνολο τους είναι παλιάνθρωποι, δεν είναι ούτε επιχειρηματίες, ούτε Έλληνες.

Δεν μπορεί να είναι Έλληνες όσοι γνώριζαν ό, τι πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο ώστε να ανοίξουμε τη πόρτα στη μετεξέλιξη και ιδιωτικών σταθμών, και κυρίως δεν μπορεί να είναι Έλληνες όσοι γνώριζαν ό, τι οι κάτοικοι Νοτίων προαστίων καταθέσαμε τις πρώτες Αιτήσεις για Ίδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία Ρ/Σ, όταν οι ίδιοι δεν βρισκόντουσαν καν στην Ελλάδα, και ερχόμενοι στη χώρα μας προσκύνησαν πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ ώστε να λειτουργήσουν, και στη συνέχεια έγιναν καταδότες, δοσίλογοι, και μηνυτές κατά ημών, οι οποίοι ανοίξαμε τη πόρτα ώστε να φάνε ψωμί και να αποκτήσουν περιουσίες τα γουρούνια.

Οι Έλληνες είχαν ένα βασικό χαρακτηριστικό: Είχαν αρχές, και σεβασμό σε όσους προηγήθηκαν η πρωτοστάτησαν σε οτιδήποτε, ενώ η ένωση της πουστιάς, και όσοι συναλλάσσονται μαζί της, ενώ δεν αξίωσαν μια συνάντηση με εμάς οι οποίοι πρωτοστατήσαμε στο χώρο των FM, αυταπόδεικτα δεν διέπονται από αρχές, είτε είναι ξεπουλημένοι των ''Νεοδημοκρατικών'' και ''Πασοκικών'' συμφερόντων και εξαπάτησαν το λαό.

Η δικαιοσύνη, η δημοκρατία, και η αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ, από τη πλευρά των κυβερνητικών στελεχών περιορίζεται στην υπηρέτηση της διαπλοκής, και όσων εδραιώθηκαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Για όσους ανέτρεψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πράξει το ελάχιστο μέχρι σήμερα.

Τονίζεται ό, τι οι ιδιοκτήτες Ρ/Τ Σταθμών επικαλούνται τις επενδύσεις που έκαναν, ό,τι διέθεσαν χρήματα, και σας κάνουμε γνωστό ό,τι εμείς διαθέσαμε ακριβός τα ίδια χρήματα με όσους λειτουργούν επί 27 χρόνια, καταθέσαμε τις ίδιες μελέτες και παράβολα, και ποτέ δεν πήραμε από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μια βεβαίωση λειτουργίας. Δεν αποταθήκαμε ούτε στην δικαιοσύνη, ούτε στο συμβούλιο της Επικρατείας, αναμένοντας ό,τι θα έρθει η ημέρα ανατροπής των κομμάτων διαπλοκής και του πελατειακού κράτους, και θα υπάρξουν γνώστες όσων ίσχυαν ώστε να πράξουν αποκαταστάσεις. Δεν το είδαμε ακόμα.

Έχω ερωτήματα, τα οποία θέλω να τα απαντήσετε στους οικείους σας, στους φίλους σας, και στον Ελληνικό λαό. 


Θα πάτε από μηδενική βάση και στην ραδιοφωνία, θέτοντας όρους ποιος θα παρέχει τα περισσότερα, έστω και αν πρόκειται για τους γνωστούς της διαπλοκής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι με χαφιεδισμό έκλειναν τους υπολοίπους ώστε να έχουν το μονοπώλιο, και λειτουργούν επί 27 χρόνια αντισυνταγματικά και χωρίς άδειες ;

Αν ισχύσει το συγκεκριμένο καθεστώς, θα επικαλεστείτε στις επόμενες εκλογές ό, τι υπηρετείται τον Ελληνικό λαό δημοκρατικά και με δικαιοσύνη, και είστε σοσιαλιστικό κόμμα;

Από μηδενική βάση και στην ραδιοφωνία, ώστε να καλύψετε όσους αποκόμιζαν χωρίς άδειες λειτουργίας επί 27 χρόνια, ενώ ως ημέτεροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατέστρεφαν ως παλιάνθρωποι που είναι ( δοσίλογοι και Γερμανοτσολιάδες ) τους υπόλοιπους;

Είναι χαρακτηριστικό της αριστεράς να μηδενίζετε η διαδρομή κάθε πολίτη και ειδικότερα ριζοσπάστη - αριστερού;

Είναι χαρακτηριστικό της αριστεράς να βλέπει όσα ισχύουν επί του παρόντος, και να μην βλέπει όσα προηγήθηκαν ώστε να υπάρξει η μετεξέλιξη του παρόντος; ( Σαφώς δεν εννοώ την διαπλοκή, εννοώ την ιδιωτική, στην οποία συμμετέχει και το κόμμα με το Κόκκινο)

Αν δεν δηλώναμε παρόντες - αγωνιζόμενοι καθημερινά - και κινδυνεύοντας να συλληφθούμε κάθε μέρα από την δεκαετία του 70, στα FM κύματα, θα ακολουθούσαν οι πολιτικοί το 1987 - 89;

Αν δεν γινόμαστε ο προάγγελος ώστε να μας ακολουθήσουν χιλιάδες στη συνέχεια, και να γεμίσουν τα FM με ερασιτέχνες - πειρατικούς - θα δινόταν το έναυσμα στους πολιτικούς της ΝΔ να πατήσουν στην ραδιοφωνία ώστε να ανατρέψουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ 1987 - 89

Στους σοσιαλιστές - αριστερούς οφείλουν οι δεξιοί όσα έκαναν σε επίπεδο ραδιοτηλεοράσεων, όπως και στην επιπολαιότητα των σοσιαλιστών, οι οποίοι επί δεκαετίες δεν ανέλαβαν την πρωτοβουλία θεσμοθέτησης. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δείτε ποια είναι η ΕΙΡΑ που θα κάνουν επαφές Χρήστος Σπίρτζης και Λευτέρης Κρέτσος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">