ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έγινε αποποινικοποίηση και επιστροφή κατασχεθέντων στην ΕΡΤopen;

Έγιναν η θα γίνουν η αποποινικοποίηση του Προέδρου, του Ταμία της ΠΟΣΠΕΡΤ, των αλληλέγγυων, καθώς και η επιστροφή των κατασχεθέντων;

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρων να διαπιστώσουμε τις μεθοδεύσεις από τη πλευρά της σημερινής κυβέρνησης όσων αφορά το ραδιόφωνο της ΕΡΤopen, δεδομένου ότι σε αντιδιαστολή αυτού εμείς έχουμε ένα εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα γεγονός. Πρωτοστατήσαμε στα FM της χώρας, και είμαστε με επίσημα αποδεικτικά στοιχεία της Ελληνικής δικαιοσύνης οι πρωτεργάτες του χώρου.

Καταθέσαμε απόλυτα σύννομα μια από τις πρώτες αιτήσεις, όπως και παράβολο για ίδρυση, εγκατάσταση, και λειτουργία του πρώτου Ρ/Σ των FM , και ενώ οι κυβερνώντες, οι οποίοι είχαν την αρμοδιότητα αδειοδοτήσεων, παρείχαν βεβαιώσεις σύννομης λειτουργίας στα κομματικά τους ραδιόφωνα, σε εμάς που πρωτοστατήσαμε και ανοίξαμε το δρόμο για την μετεξέλιξη στέρησαν το ανάλογο. Ενδεικτική περίπτωση καπήλων αποτελούν Μητσοτάκης - Έβερτ, οι οποίοι ήταν οι αρμόδιοι εκείνης της περιόδου και φρόντισαν τόσο τα κομματικά τους, όπως και των χρηματοδοτών της ΝΔ ενώ εφάρμοζαν πολιτικές κατά των υπολοίπων.

Σας θυμίζουμε ότι η λειτουργία του επανειλημμένα κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM ξεκίνησε το 1977, και είχαμε τις πρώτες ενέργειες δίωξης από την ίδια χρονιά, όπως και στη συνέχεια το 1983 όπου έγινε για δεύτερη φορά δίωξη - κατάσχεση παρουσία της εισαγγελέως Α.Πιστόλη, η οποία σαφώς μπορεί να πιστοποιήσει ποιοι είναι οι πρωτεργάτες των FM κυμάτων, καθώς και τους λόγους της κινητοποιήσεως της εισαγγελίας, του υπουργείου επικοινωνιών, όπως και της Αστυνομίας κατά ημών. 

Οι διώξεις κατασχέσεις συνεχίστηκαν και έπειτα από την αίτηση και παράβολο στην πολιτεία, το 1999 και το 2004 - 2005, άρα σαφέστατα ένας στενός κύκλος πολιτικών - κομμάτων, καθώς και διορισμένων αυτών, όπως και οι ημέτεροί τους, νέμονταν τα δημόσια αγαθά για το προσωπικό τους όφελος κατά κάθε έννοιας δημοκρατίας.

Με δύο αποφάσεις το Δ' Τμήμα του ΣτΕ, καθώς και της ολομέλειάς του, έχει κρίνει τελεσίδικα ότι κανένας ραδιοφωνικός σταθμός δεν λειτουργεί σε νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας, άρα λειτουργούν συνολικά ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, και ενώ συνολικά λειτουργούν παράνομα και αντισυνταγματικά εμείς δεν λειτουργούμε επί 12 χρόνια έπειτα από καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις.

Η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας τα προωθημένα στελέχη υποσχόντουσαν δικαιοσύνη και δημοκρατία, δεν μας έχει παρέχει επί ενάμιση χρόνο καμία απολύτως συνδρομή ώστε να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθούμε, καθώς επίσης να υπάρξει η επιστροφή των κατασχεθέντων τα οποία κατασχέθηκαν με κατάχρηση εξουσιών, δεδομένου ότι ο Ρ/Σ ήταν εκτός λειτουργίας.

Εμείς ως πρωτεργάτες του χώρου είχαμε συγκεκριμένου χαρακτήρα προτάσεις τις οποίες καταθέσαμε στο σύνολο των εκάστοτε κυβερνώντων και διορισμένων αυτών, χωρίς να εφαρμοστούν, και κρίνουμε ότι όσα ισχύουν μέχρι και σήμερα ευνόησαν ορισμένα άτομα εις βάρος κάθε έννοιας νομιμότητας και συνταγματικής ομαλότητας.

Έχουμε αυταπόδεικτα εγκληματικού χαρακτήρα κυβερνήσεις και πολιτικούς, οι οποίοι διαμόρφωσαν στεγανά της δικής τους ευημερίας και ωφέλειας κατά του συντάγματος και των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις επί του παρόντος σειρά διαπλεκόμενων Ρ/Τ σταθμών, όπως και τα κομματικά ραδιόφωνα, καθώς επίσης της ΕΡΤ, του ΑΠΕ - ΜΠΕ, κ.α., για την ευημερία όσων ακολούθησαν ετεροχρονισμένα σε ένα χώρο, και κατά ημών οι οποίοι πρωτοστατήσαμε σε αυτόν.

Σε προηγούμενο άρθρο θα διαβάσετε ότι προσφεύγουμε δικαστικά κατά του συνόλου και κατά παντός υπευθύνου ελλείψει άμεσα των πολιτικών αποκαταστάσεων, όπως και υιοθέτησης των προτάσεων - αιτήσεων μας στους αρμοδίους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

Υ.Γ: Ξανατονίζουμε ότι ενώ συνολικά λειτουργούν παράνομα εμείς επί 12 χρόνια δεν λειτουργούμε, ενώ στο ΕΣΡ υπάρχουν δεκάδες πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας. 

Όπως γνωρίζετε επί αρκετά χρόνια ανιδιοτελώς παρέχουμε τόσο στο βαθμό του δυνατού έλεγχο των εκάστοτε διοικούντων στη πόλη μας, καθώς επίσης περνάμε τις θέσεις κομμάτων, πολιτικών, παρατάξεων, και όσων συμπολιτών μας το ζητήσουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έγινε αποποινικοποίηση και επιστροφή κατασχεθέντων στην ΕΡΤopen; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">