ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρεώνουν 60.000 χιλ. ευρώ κάθε οικογένεια Γλυφαδιωτών

Χωρίς πολλές περιστολές καταλήγουμε στο συμπέρασμα μιας κορυφαίας ληστείας των συμπολιτών μας από τον Παπανικολάου και την παρέα του.

Η απόφαση πίστωσης 1.324. 727 εκ. ευρώ για φυτά και δένδρα με απευθείας - φωτογραφική - ανάθεση βαρύνει κάθε κάτοικο Γλυφάδας με το ποσό των 22.000 χιλιάδων ευρώ, η αν προτιμάτε βαρύνει κάθε οικογένεια Γλυφαδιωτών με το ποσό των 60.000 χιλ. ευρώ !!!

Με βασικό δεδομένο τις παροχές που ισχύουν σε πλειάδα χωρών από τις κυβερνήσεις και τις δημοτικές αρχές, η εν λόγω απόφαση διάθεσης 1.324. 727 εκ. ευρώ για φυτά και δένδρα, σε μια χρονική περίοδο που γνωρίζουμε ότι χιλιάδες συμπολιτών μας στενάζουν οικονομικά αποτελεί ληστεία του κοινωνικού συνόλου.

Καλούμε δημόσια την διοίκηση Παπανικολάου, και το σύνολο αιρετών να αποσύρουν και να ματαιώσουν τα σχέδιά τους, διότι η ετυμηγορία του κοινωνικού συνόλου θα είναι καταπέλτης για όλους αυτούς.

Κανείς από τους συμπολίτες μας δεν πείθετε ότι απαιτείται στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο μια πίστωση εκατομμυρίων για φυτά και δένδρα, και συνολικά τάσσονται υπέρ κοινωνικών πολιτικών υπέρ των δημοτών.

Αλλάξτε άμεσα ρότα και σταματήστε να προκαλείται το κοινωνικό σύνολο, διότι δεν είναι ούτε ηθικό, ούτε σύννομο.

Κανείς σωστός οικογενειάρχης δεν δέχεται να πληρώσει 60.000 χιλ. ευρώ για ''φυτά και δένδρα'' όταν βρίσκετε χωρίς εργασία και χωρίς μέριμνα από την πολιτεία.

Αν ορισμένοι από εσάς γνωρίζετε οικονομικά πληττόμενους πολίτες, οι οποίοι δαπανούν 60.000 χιλ. ευρώ για φυτά και δένδρα, και αφήνουν τις οικογένειες τους εγκαταλελειμμένες στο ''έλεος του θεού'', να μας παρέχετε τα στοιχεία σας, όπως και που ισχύει έστω και μια χαρακτηριστική περίπτωση, ώστε να νομιμοποιείται ο δήμαρχος Παπανικολάου και οι αμφότεροι.  

Παραβιάζεται το δημόσιο όφελος - συμφέρον από την διοίκηση του Παπανικολάου, και στο προηγούμενο δημοσίευμα έχουμε αναλυτικά τους λόγους.

Όπως είχατε νομοθετήσει για διαδημοτικό κοιμητήριο στο πρώην αεροδρόμιο, κινηθείτε και σήμερα προς αυτή την οδό, και σταματήστε άμεσα να πιστώνετε τα χρήματα των συμπολιτών μας.

Στο Ελληνικό χωρά και μητροπολιτικό πάρκο και διαδημοτικό κοιμητήριο εντός του πάρκου, και η δαπάνη να βαρύνει το σύνολο, όχι να πέφτει στις πλάτες των δημοτών Γλυφάδας. Δεν θα πληρώσουμε εκατομμύρια ένα τάφο των δημοτών Γλυφάδας. 

Αν είναι δυνατόν, η συνολική δαπάνη κατασκευής νεκροταφείου να βαρύνει κάθε οικογένεια Γλυφαδιωτών με το ποσό των 150 - 200.000 χιλ. ευρώ, ενώ στη συνέχεια θα τους αναλογεί έπειτα από πληρωμή ένα μέτρο επί δυο. Αυτό είναι έγκλημα!!! Με 200.000 χιλ. ευρώ σήμερα αγοράζεις υπερσύγχρονο διαμέρισμα 130 τ.μ. Μόνο τα φυτά - δέντρα όπως βλέπετε θα κοστίζουν σε κάθε οικογένεια 60.000 χιλ. ευρώ!!! Το συνολικό ύψος κατασκευής του νεκροταφείου στον χώρο του στρατοπέδου της αεροπορίας θα βαρύνει κάθε οικογένεια περίπου με 200.000 χιλ. ευρώ!!! 

Ήδη αρκετοί συμπολίτες μας γνωρίζοντας την υπέρογκη δαπάνη η οποία γίνετε από την σημερινή διοίκηση του δήμου, σκέπτονται μήπως έκαναν λάθος όσων αφορά την επιλογή Κόκκορη. Άλλωστε, σε περιοχή NATURA ήταν το αυθαίρετο Κόκκορη, και σε προστατευόμενη περιοχή προσπαθούν να κατασκευάσουν το νέο αυθαίρετο κοιμητήριο, όμως το αυθαίρετο Κόκκορη δεν θα στοίχιζε 200.000 χιλ. ευρώ σε κάθε οικογένεια Γλυφαδιωτών, άρα μάλλον αποτελούσε καλύτερη επιλογή του δημοσίου συμφέροντος, και εμείς οφείλουμε συνέπεια στο δημόσιο συμφέρον, διότι είναι το δικό μας όφελος.

Είναι απαράδεκτο να ισχύει η καταδίκη των ενεργειών του τέως δημάρχου, και να επιβραβεύεται η σημαντική οικονομική επιβάρυνση του συνόλου των κατοίκων που πράττεται από την διοίκηση Παπανικολάου.

Αν υπήρχε λάθος στις ενέργειες Κόκκορη, όσων αφορά την κατασκευή νεκροταφείο στον Υμηττό, το ανάλογο λάθος ισχύει και σήμερα, και επιβαρύνονται κατά πολύ περισσότερο οι δημότες, άρα είτε καταδικάζουμε και την κατασκευή του κοιμητηρίου στο στρατόπεδο, και αξιώνουμε μαζικά διαδημοτικό νεκροταφείο στο Ελληνικό, είτε σφάλουμε.

ΓΛΥΦΑΔΑ: Να παρέμβουν άμεσα οι οικονομικοί εισαγγελείς και η αποκεντρωμένη διοίκηση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε δημότη - πολίτη να προστατεύει τα δικαιώματά του όταν και όπου αυτά καταργούνται από τους μετέχοντες της διοικήσεως. Δεν γνωρίζω τι θα πράξετε εσείς, από τη δική μου πλευρά όμως γίνετε άμεσα προσφυγή στην δικαιοσύνη για κακοδιοίκηση η οποία εγκληματεί κατά του δημοσίου συμφέροντος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρεώνουν 60.000 χιλ. ευρώ κάθε οικογένεια Γλυφαδιωτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">