ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι καθαρές κουβέντες είναι σπάνιες σήμερα !!!

Οι καθαρές κουβέντες είναι σπάνιες σήμερα, όπως και οι καθαροί άνθρωποι, τόσο συνειδησιακά, όσο και με τους γύρω τους. 

Καταδικάζω δημόσια και απερίφραστα τόσο την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, όσο και τους υποστηρικτές της, σαφώς με το αζημίωτο, ότι έχουν ξεπουληθεί σε ξένα και διεθνή οικονομικά μαφιόζικα καρτέλ.

Το ξεπούλημα της χώρας μας ήταν προσυμφωνημένο πριν από χρόνια, από τις κυβερνήσεις και πολιτικούς οι οποίοι προηγήθηκαν, και οι συνάδελφοί τους, και παράλληλα μέλη της ιδίας συντεχνίας, σήμερα ολοκληρώνουν τα σχέδια του μαφιόζικου καρτέλ.

Οι υποτελείς - ξεπουλημένοι - πολιτικοί - κόμματα, τόσο του παρελθόντος, όσο και του παρόντος, (ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ) έχουν κάθε λόγο να επισπεύσουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε λίγα χέρια της οικονομικής ελίτ, δεδομένου ότι αποτελούσε σχέδιο δεκαετιών το οποίο ολοκληρώνεται επί των ημερών μας.

Θα αφήσουμε τους ξεπουλημένους να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας καθαρά για την δική τους ευημερία; 

Έχουμε υποχρέωση, όσοι και όσες από εμάς, έχουμε μια σταθερή και ειλικρινή πορεία και διαδρομή, επί δεκαετίες, να σταματήσουμε τα σχέδια του διεθνούς και εγχώριου καρτέλ.

Όσοι πανηγυρίζουν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας - ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - στα καρτέλ της μαφίας, έχουν ήδη ξεπουληθεί, και διατελούν σε εντεταλμένη αποστολή.

Η κυβέρνηση, και όσοι την υποστηρίζουν να έχουν υπόψιν τους ότι καταδικάζονται στη συνείδηση όσων παραμένουν Έλληνες και Ελληνίδες, και δεν έχουν κανένα λόγο να γίνουν υποτελείς στον ίδιο τους το τόπο για τα συμφέροντα των ξεπουλημένων.

Το Ελληνικό ανήκει στους Έλληνες και Ελληνίδες και σε όλους τους κατοίκους της περιοχής

Καμία ιδιωτικοποίηση στον Λάτση

Έξω ο Λάτσης και το ΤΑΙΠΕΔ από το Ελληνικό

Ελεύθερο συνολικά το Ελληνικό όπως και το παραλιακό μέτωπο - Καμία επένδυση από τον Ιδιωτικό παράγοντα

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα ξεπουλήματος όσων ανήκουν στο κοινωνικό σύνολο

Σας περιμένει η Δικαιοσύνη, και ειδικότερα η κοινωνική

Ανακαλέστε άμεσα το κατάπτυστο Μνημόνιο, το οποίο υπογράψατε εξυπηρετώντας τα ιδιοτελή σας συμφέροντα

O Ελληνικός λαός δεν χρειάζεται την υποδόση, ούτε ξεπουλήθηκε, ούτε θα ξεπουληθεί._

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Οι οποιοδήποτε άλλοι στη θέση μου, ίσως θα είχαν κάθε λόγο να χαίρονται ιδιαίτερα, δεδομένου ότι μια νέα πόλη της πλουτοκρατίας στην καρδία των δικών μας πόλεων θα δώσει δουλειά ώστε να χτιστεί. 

Αλήθεια γνωρίζετε ποιοι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου τα έργα; Δεν πρόκειται να εργαστεί κανένας από τους κατοίκους της περιοχής μας.

Επίσης, έχετε αναλογιστεί την υποβάθμιση που θα υπάρξει μεσοπρόθεσμα από την δημιουργία μιας νέας πόλης της πλουτoκρατίας στο Ελληνικό;

Γνωρίζετε ποιοι θα αγοράσουν μεζονέτες και βίλες στην νέα πόλη; Όσοι και όσες καταλήστεψαν τον Ελληνικό λαό, οι οποίοι βρίσκονται στις περιβόητες λίστες, αντί να πληρώσουν θα γίνουν οι ιδιοκτήτες της νέας πόλης, όπως και μια σειρά ξεπουλημένων πολιτικών του παρόντος. 

Η μεσοπρόθεσμη υποβάθμιση θα οδηγήσει τις γύρω πόλεις στην νέα πόλη της πλουτοκρατίας σε εξανέμιση της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων. Όσοι και όσες διαθέτουν ακίνητα σε Ελληνικό, Γλυφάδα, Άλιμο, κ.τ.λ, θα χάσουν το 75% της αξίας τους, δεδομένου ότι κανείς δεν θα αγοράζει στις παλιές πόλεις ένα ακίνητο όταν υπάρχει η υπερσύγχρονη νέα πόλη.

Χιλιάδες θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή μας θα χαθούν, όπως και χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα βάλουν λουκέτο, δεδομένου ότι στο επίκεντρο τόσο των επισκεπτών, όσο και του τοπικού πληθυσμού θα είναι η νέα πόλη, τα πολυκαταστήματα, mall, ξενοδοχεία, καφετέριες, κομμωτήρια, ΜΜΕ, εστιατόρια, κ.α.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη τα οποία συζητούν οι δήμαρχοι με την κυβέρνηση αποτελούν πλάνη του κοινωνικού συνόλου, διότι οι πολλά υποσχόμενες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα προκύψουν, θα είναι υποβαθμισμένες έναντι όσων διαθέτουν σήμερα οι συμπολίτες μας. ( Δεν γνωρίζω πόσοι και πόσες θα δεχτούν να βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους ώστε να γίνουν υπάλληλοι της πλουτοκτρατίας για 700 ευρώ !!! )

Η πλειονότητα των νεοελλήνων σήμερα έχει συνειδήσεις υποτελών και δεν ταυτίζονται σε κανένα βαθμό με τους Έλληνες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι καθαρές κουβέντες είναι σπάνιες σήμερα !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">