ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρ. Σπίρτζης: Όλα στο φως !!!

O υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης έπειτα της ανακοινώσεως της Ν.Δ., με την οποία ζητάει την παραίτησή του για δήλωσή του σχετικά με το Ελληνικό, επέμεινε στην άποψή του ότι το τίμημα βάσει του οποίου παραχωρήθηκε το Ελληνικό δεν ήταν το καλύτερο.

Η επικοινωνιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας άλλαξε: Μετά την αποτυχημένη επικοινωνιακή καταιγίδα του «λέτε ψέματα», μετά το «ζητάμε εκλογές», το «φύγετε τώρα», «τις Off shore», τώρα παίζεται το έργο της επίσης αποτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής του «Παραιτηθείτε».

Το νέο σενάριο της θεατρικής πρόζας της ΝΔ, είναι να ζητάει καθημερινά την παραίτηση ενός υπουργού της Κυβέρνησης.

Όποια όμως τακτική κι αν ακολουθήσει η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της, δε μπορούν να καλύψουν τις ευθύνες τους για τον κύκλο της ύφεσης και την περιπέτεια που έχουν βάλει τη χώρα, από τις άθλιες πολιτικές που είχαν ακολουθήσει, από τους μηχανισμούς κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, από τη διαφθορά στο δημόσιο τομέα, από τη διαφθορά και τη διαπλοκή των συμφερόντων που είχαν υπηρετήσει

Εμείς θα συνεχίσουμε, με τη στήριξη του ελληνικού λαού και θα βγάλουμε τη χώρα, από την περιπέτεια που μας έβαλαν.

Μέχρι τότε, μέρα με τη μέρα, όποια στήριξη κι αν έχουν από τα γνωστά πια συγκροτήματα των ΜΜΕ και όποια επικοινωνιακή πολιτική κι αν ακολουθήσουν, το δικό μας μέλημα είναι ένα: "Όλα στο φως".

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Ο κ. Σπίρτζης, έπειτα από προτροπές διόρισε αρκετούς επί υπουργίας του, οι οποίοι από την ημέρα που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους, με υψηλές αποδοχές, έχουν αλλάξει άρδην και αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι τους συμπολίτες μας, και το κοινωνικό σύνολο.

Το "Όλα στο φως" αποτελεί πλάνη του κοινωνικού συνόλου, δεδομένου ότι επί δυο χρόνια γνωρίζουμε ότι όλα ( συνολικά ) μεθοδεύτηκαν στο παρασκήνιο, και συνεχίζουν να μεθοδεύονται παρασκηνιακά. 

Στα δυο χρόνια ούτε τη χώρα βγάλατε από την περιπέτεια, ούτε κανείς από όσους βρεθήκατε σε θεσμικές θέσεις, η διορίσατε,  συνέδραμε ώστε να υπάρξει το ελάχιστο των διαφοροποιήσεων όσων ίσχυαν στον παρελθόντα χρόνο.

Για εμάς σήμερα, ( τους πολίτες ) υπάρχουν τα γνωστά συστημικά κυβερνητικά ΜΜΕ, με τους χιλιάδες έμμισθους, τους οποίους φρόντισαν τα κυβερνητικά στελέχη αναθέτοντας τους την χειραγώγηση του Ελληνικού λαού, και πέραν αυτού η κορυφαία εξαπάτηση για αλλαγή σελίδας.

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι: Ακόμα και έπειτα από σειρά αχαρακτήριστων ενεργειών, οι οποίες υπήρξαν τα τελευταία χρόνια από τη πλευρά αρκετών μελών του ΣΥΡΙΖΑ, οι συμπολίτες μας έβλεπαν, και γνωρίζουν, ότι προσωπικά συνέχιζα να ακολουθώ μια γραμμή υποστηρίξεως του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι την στιγμή που απεδείχθη περίτρανα ότι ελάχιστα μέλη για τα προσωπικά τους ιδιοτελή συμφέροντα, όπως επίσης καθαρά αποκλειστικά για την προσωπική τους σταδιοδρομία, δεν είχαν και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να ξεπουλήσουν απόλυτα την αριστερά και το κοινωνικό σύνολο.

Οι επιτήδειοι έφτασαν στο σημείο, έπειτα από χρόνια υποστηρίξεως, να μας υβρίζουν δημόσια, όπως και σειρά άλλων συμπολιτών μας, θεωρώντας ότι με αυτές τις μεθόδους  θα αυξήσουν τις μετοχές τους. Τους πληροφορώ, όπως και τον υπουργό, ο οποίος θεωρεί ότι η κυβέρνηση τυγχάνει της υποστηρίξεως του Ελληνικού λαού, ότι η πλειονότητα σήμερα έχει γυρίσει σελίδα και επ' ουδενί καλύπτεται από μια δεξιά κυβέρνηση η οποία ξεπούλησε την αριστερά και το κοινωνικό σύνολο.

Ρωτήστε αρκετούς από τους ''δημοκράτες'' συμπολίτες μας, της τοπικής ΟΜ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, οι οποίοι συνήθως αποφασίζουν επί παντός επιστητού παρασκηνιακά, τι εξυπηρετούν, και τι υπηρετούν σήμερα. ( Από την ημέρα που ορισμένοι βρέθηκαν σε θεσμικές καρέκλες, και κάποιοι άλλοι διορίστηκαν στο δημόσιο, οι δημοκρατικές διεργασίες και διαδικασίες αποτελούν προνόμιο πέντε μελών, και το σύνολο των υπολοίπων απλά χρησιμοποιείται ) 

Έφτασαν στο σημείο επιλεκτικά να καλούν όσους και όσες είναι βολικοί στις προβοκάτσιες, και δεν έχουν κανένα χαρακτηριστικό ριζοσπαστικής αριστεράς, ώστε να δίνουν παραστάσεις, διότι η καταργημένη δημοκρατία εξυπηρετεί τα ιδιοτελή συμφέροντα μιας ολιγαρχίας. 

Όλα στο φως; Αλλαγή σελίδας ; Το κοινωνικό σύνολο αποτελείται από ανεγκέφαλους; Ρυθμίσατε το κρατικό μαγαζί με 4.000 χιλ. εργαζόμενους, ρυθμίζετε για την ολιγαρχία τα εθνικά κανάλια, ξεπουλάτε την δημόσια περιουσία στην οικονομική ελίτ, και σαφώς δεν έχετε καμία σχέση με την αριστερά.

Προβλέπω, και σημειώστε το διότι θα σας χρειαστεί: Θα οδηγήσετε το ΣΥΡΙΖΑ μεσοπρόθεσμα στο 3%, και δεν πρόκειται να ξαναδείτε διακυβέρνηση. Όσο για τις θέσεις αρκετών του παρόντος, είναι προσωρινές, και δεν πρόκειται να ξαναβρεθούν ποτέ ξανά σε αυτές, και σε οποιεσδήποτε άλλες θεσμικού χαρακτήρα._
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρ. Σπίρτζης: Όλα στο φως !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">