ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

#παραιτηθείτε: Οπαδοί της ΝΔ πίσω από την εκδήλωση στο Σύνταγμα

Στη χώρα μας πρέπει να είσαι τουλάχιστον αφελής ώστε να πιστέψεις ότι ο λαός θέλει την παραίτηση της κυβέρνησης, δεδομένου ότι ο λαός είναι εξοικειωμένος με κάθε λαμογιά. Αναλογιστείτε ότι ακόμα και την περίοδο της χούντας των Συνταγματαρχών... η πλειονότητα ήταν παντελώς απούσα στην διεκδίκηση των αυτονόητων.

Οι οπαδοί της ΝΔ πίσω από την εκδήλωση  #παραιτηθείτε στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Όπως πληροφορηθήκαμε σε χθεσινή εκδήλωση με πολλά στελέχη της ΝΔ, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ( βαψομάλης )από το μικρόφωνο προέτρεπε τους παρευρισκόμενους στις 15 του Ιουνίου να πάνε συνολικά στο Σύνταγμα. 

Είναι απορίας άξιο τι κάνουν τα κόμματα της ''Αριστεράς'', όπως και ο ίδιος ο λαός !!! Προφανώς τα κόμματα της ''αριστεράς'' περιμένουν το λαό αυτόβουλα να ανατρέψει την κυβέρνηση. Αλήθεια πως ακριβός θα την ανατρέψουν; Αρκεί η αλήθεια, όταν η κυβέρνηση έχει χιλιάδες έμμισθους προπαγανδιστές; 

Μάλλον στη χώρα της καθολικής απάτης, και λαμογιάς,  όσοι απέκτησαν μια πλαστική κάρτα απώλεσαν παράλληλα και την συνείδηση τους, και τρώγοντας αυτοί ένα κομμάτι ψωμί, και βάζοντας δυο πραγματάκια στο ψυγείο, αφήνουν εν λευκώ τόσο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, όσο και το ξεπούλημα της εθνικής τους ανεξαρτησίας, υποταγμένοι πλήρως στους ληστές τους!!!

Είδες οι νεοέλληνες ;  

Και εμείς αναμέναμε αφελώς ότι μπορεί ανάμεσά μας να υπάρχουν και πραγματικά υγιή κύτταρα της κοινωνίας μας. Αν είναι δυνατόν !!!

Δείτε ποιοι δεξιοί βρίσκονται πίσω από το #παραιτηθείτε, διότι ο πληττόμενος λαός ταϊζεται καθημερινά με ''συστημικό καλαμπόκι'', και όσο τον ταϊζουν συστημικό καλαμπόκι, όπως και τα διαπλεκόμενα με προπαγάνδα για τα συμφέροντα της κλεπτοκρατίας, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να αξιώσει την ισχύ των αυτονόητων.

Ενδεικτικά, στην αρχή του trend #παραιτηθείτε, πέφτουμε  στον Michael Sidiropoulos, συγγραφέα που ζει, απ’ ότι μαθαίνουμε στο Τορόντο.
Άλλος, είναι κάποιος Θέμις Γουλιδάκης, αυτοπροσδιοριζόμενος “κεντρο ΔΕΞΙΟΣ υποστηρικτής της ΝΔ”, ο οποίος είχε την ατυχία να γεννηθεί την 21η Απρίλη και μεγαλύτερο καμάρι του λογαριασμού του φαίνεται πως είναι η λεβεντογέννα Κρήτη…
3
Ο συγκεκριμένος έχει φτιάξει και βιντεάκι για τη μεγάλη συγκέντρωση που θα φέρει “τη δημοκρατία στη χώρα”.
Tο δυνατό του tweet είναι μια ζωγραφιά που έχει φτιάξει στο paint, όπου θεωρεί πως η ΝΔ θα πάρει 47% στις επόμενες εκλογές…








10-1-2016 TO 42% ΓIA THN ΝΔ ΉΤΑΝ Απίστευτο τώρα είναι γεγονός
στόχος το 47% ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΥΡΊΣΕΙ ΣΤΗ ΝΔ

Ο τρίτος και καλύτερος, είναι ο Mr Collagen. Φανταζόμαστε οι περισσότεροι δεν τον ξέρετε, αλλά είναι ο ιδρυτής της Collagen Power,Γιώργος Τσουκαλαδάκης. Χάρη σε αυτόν τα blog γνώρισαν και αγάπησαν την ακροκεντροδεξιά Έλλη Παπαγγελή.

Προσωπικά δεν ασχολούμαι πλέον ιδιαιτέρως, γιατί στη χώρα μας, η διαφθορά, η διαπλοκή, η απάθεια του συνόλου, και η λαμογία των νεοελλήνων έχουν λάβει έκταση γάγγραινας η οποία δεν θεραπεύεται!!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: #παραιτηθείτε: Οπαδοί της ΝΔ πίσω από την εκδήλωση στο Σύνταγμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">