ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποτελούν ντροπή για το Ανθρώπινο είδος !!!


Του Γιάννη Κουρδομένου

Η κυβέρνηση επέλεξε να ''γροθοκοπεί'' το λαό, όσων αφορά την δημόσια περιουσία - αγαθά, και όσα αποτελούσαν πάγιες βασικές γραμμές της αριστεράς, και ειδικότερα των κατοίκων στα νότια προάστια.

Στον αντίποδα οι κολλητοί των Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καμιά ιδιαίτερη διαδρομή δεκαετιών, ''λύνουν και δένουν'' επί των ημερών μας, με συμμαχίες, ομάδες, συνιστώσες, παρέες, και όσα συμβαίνουν στο Μαξίμου έχουν τα κακέκτυπα τους στις γειτονιές, τις συνοικίες, και τις πόλεις μας.

Η ενημέρωση έγινε προσωπική υπόθεση των κομμάτων εξουσίας, των κολλητών, των διορισμένων τους, των εκβιαστών, και για όλους εμάς επιφύλαξαν τις καλύτερες εκπλήξεις !!!

Ενώ όπως θυμάστε τρέχαμε επί χρόνια ώστε να βρεθούν στην εξουσία, από την ημέρα εκλογής τους, και του βολέματος των κολλητών τους, δεν έχουμε ξαναδεί κανένα από τους δημοκράτες αριστερούς, ( ειδικότερα των πόλεων μας ) και δεν μας ενημερώνουν απολύτως για τίποτα από όσα είδαμε και βλέπουμε έκπληκτοι δημοσιευμένα από κολλητούς, από δημόσια, η ακόμα απο τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Αποτελούν ντροπή για το πολίτευμα, διότι έχω τις αποδείξεις ότι δεν υπήρχε ανάλογό τους στο παρελθόν !!!

Κατάργησαν ακόμα και τα ίχνη δημοκρατίας, τόσο από τη πλευρά της κυβερνήσεως, όσο και των Τ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, και ομολογουμένως ακόμα και το Μητρώο Οnline Μedia είναι ο απόλυτος εμπαιγμός, δεδομένου ότι ήδη έχουν φροντίσει στα δυο χρόνια να εξοντώσουν όσους αποτελούσαν γνήσιους και ειλικρινείς αγωνιστές - ιδεολόγους της αριστεράς, για τα συμφέροντα των συντεχνιών και της κάθε κλίκας. ( Άλλωστε το βλέπετε στη ΓΛΥΦΑΔΑ )

Στα δυο χρόνια διακυβέρνησης, μεθόδευσαν και μεθοδεύουν, τον εύκολο πλουτισμό των κομματικών τους κολλητών και φίλων, ενώ παράλληλα συντήρησαν όσα αποτελούσαν τα κακώς κείμενα, και δεν υπάρχει ούτε μια (1) ενέργεια που να αποδεικνύει ότι καλώς τους κάναμε κυβέρνηση.

Αυταπόδεικτα σε ολόκληρο το βίο μου δεν υπήρξα ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ όπως έχουν μεταλλαχθεί σχεδόν συνολικά στο ΣΥΡΙΖΑ για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. Εμπαίζουν  με τον χειρότερο τρόπο το κοινωνικό σύνολο. ( Άλλωστε αντιλαμβάνεστε τους λόγους που με εμάς πλέον έχουν κόψει απόλυτα την επικοινωνία, και δεκάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εξαργύρωσαν και εξαργυρώνουν με το αζημίωτο την προβοκάτσια )

Αυτή είναι η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, και η αλληλεγγύη που υποσχόσαστε στο κοινωνικό σύνολο; 

Όλα αποφασίζονται στο παρασκήνιο, από τους κολλητούς, οι οποίοι ερήμην όλων ημών αποφασίζουν και διατάσσουν. 

Δεν έχει αλλάξει το ελάχιστο, δεν γυρίσαμε σελίδα, ο τόπος βρίσκεται κάτω από την επικυριαρχία επιτήδειων και των συμφερόντων τους.

Δεν υπάρχει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ, δεν υφίσταται η φωνή των δημοτών - κατοίκων, μεθόδευσαν με δόλο, αντί αλλαγής σελίδας, να υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο ο τόπος μας για τα προσωπικά οφέλη ελαχίστων. ( Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ την ''αλληλεγγύη'' σας), και τονίζουμε ότι όσοι/ες υποτίθεται είχαν ενοχληθεί πριν τις δημοτικές και εθνικές εκλογές, σήμερα έχουν το σύνολο των αποδείξεων τι εξυπηρετούσαν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι άλλοτε σύντροφοί τους. 

Ποιο είναι το ηθικό και το δίκαιο; Ο υποφαινόμενος έγινε απατεώνας; Προσαρμόστηκε στα δεδομένα της απάτης και της λαμογίας; Σήμερα γνωρίζετε τα αίτια και τους λόγους που αντί αλληλεγγύης μεθόδευαν πολλά και διάφορα κατά όσων τους υποστήριξαν. Γνωρίζετε γιατί δεν υπήρξε ούτε μια ενέργεια για το δίκαιο και το ηθικό !!! ( Όταν βλέπεις ορισμένοι να δηλώνουν αριστεροί, και έπειτα από χρόνια αλληλεγγύης η οποία τους παρασχέθηκε, αντί ανταπόδοσης, να εξυπηρετούν όσους λήστεψαν την δημοκρατία στο τόπο μας, δεν είναι πανομοιότυποι; Σε τι διαφέρουν ; Όσα έκαναν στο παρελθόν ακροδεξιοί, δεξιοί, και Πασόκοι, τα έπραξαν εις βάρος μας τα τελευταία χρόνια όσοι δήλωναν αριστεροί ) 

ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ !!! Άλλωστε έχετε βασική υποχρέωση στον καπιταλισμό και το μεγάλο κεφάλαιο, και ήταν ο κρυφός σας καημός να γίνετε νεόπλουτοι. Δεν ήταν το δικό μου ζητούμενο ο πλούτος, και δεν πρόκειται να γίνει, διότι το μοναδικό που με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει είναι η αξιοπρέπεια για το κοινωνικό σύνολο, το λαό, όπως και η σταθερότητα στις θέσεις, γραμμές, και τις απόψεις μας.

Ποιοι ταλαντεύονται και αμφιταλαντεύονται; Σήμερα δεν αρκούν οι ανακοινώσεις, ούτε ο πολιτικός πολιτισμός, έχει αποδειχθεί περίτρανα. Ποιος από εσάς θα επικαλεστεί ανώτερο πολιτικό πολιτισμό; (Έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων φιμώνετε την τοπική μας δημοκρατία επί δυο χρόνια, και δεν ήταν οι νεοδημοκράτες και οι Πασόκοι το λάθος της ιστορίας, είσαστε συνολικά η χούντα των νοτίων Προαστίων, των θεσμών, και συνολικά της χώρας μας)

Ποιοι αποτελούν σήμερα στο τόπο μας τους πειρατές του πολιτεύματος; Ποιοι κουρσεύουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δημοκρατία;

Ποιο είναι το ηθικό και το δίκαιο;  Η αδράνεια, το παρασκήνιο, οι κολλητοί, όπως και οι υπονομεύσεις αποτελούν ηθικό και δίκαιο για εσάς;

Τι λόγους είχατε να μην παρέχετε υποστήριξη ώστε να δικαιωθεί ο πρωτεργάτης των FM;  Υπηρετήστε τον καπιταλισμό, τους ακροδεξιούς, και την οικονομική ελίτ, και θα διαπιστώσετε εν καιρώ αν αρκούν οι ψήφοι και η υποστήριξή τους...

Ομολογουμένως κάνετε τεράστιο λάθος, διότι ούτε οι εθνικιστές, ούτε οι ακροδεξιοί, ούτε οι αριστεροί, ούτε πολλοί εκ των υπολοίπων θα σας παρέχουν υποστήριξη και ψήφους... 

Η δημοκρατία σήμερα στο τόπο μας αποτελεί σχήμα λόγου, έτσι απλά ώστε να υπάρχουν κάποιοι τελικοί αποδέκτες, οι οποίοι είναι επιρρεπείς στην χειραφέτηση και χειραγώγηση συγκεκριμένων κύκλων, και των συμφερόντων των κολλητών, οι οποίοι αυταπόδεικτα εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα, και το κοινωνικό σύνολο, όπως και εμείς, έχουμε αποκλειστικά το ρόλο του παρατηρητή όσων σχεδιάζουν στο παρασκήνιο.

Η ανατροπή όσων καταργούν τη ''δημοκρατία'' στο τόπο μας αποτελεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα, και ειδικότερα όταν ο στόχος των επιτήδειων είναι μαζί με το πολίτευμα να ληστεύουν και τις ζωές μας και όσα μας άνηκαν και μας ανήκουν. Στη Γλυφάδα όσα κόμματα απεδείχθη ότι πλαισιώνονται από επιτήδειους οι οποίοι εξαπατούν το κοινωνικό σύνολο δεν έχουν πλέον καμία προοπτική. 

Οι συμπολίτες μας, όπως εμείς, δεν κρίνουν, δεν αξιολογούν, δεν διαπιστώνουν, ότι η αλληλεγγύη ήταν φούσκα, η δικαιοσύνη ήταν σχήμα λόγου, η ''δημοκρατία'' υπόθεση των κολλητών και των λίγων για τα συμφέροντα και την προσωπική τους ανάδειξη, και σαφώς δεν γύρισε σελίδα για εμάς και το τόπο μας, διότι υποβαθμίσατε σκόπιμα περισσότερο το τόπο μας και εμάς τους ιδίους, και ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κοινωνικού συνόλου πράττεται ανάλογα των υλιστών καπιταλιστών ξεπουλώντας τα δημόσια αγαθά και δείχνοντας ως έργο ανάπλαση πλατειών (...) όταν υφίσταται ο ανθρώπινος παράγοντας ;;;

ΑΡΙΣΤΕΡΑ; Που βρίσκεται η Αριστερά; Τι κάνατε για τον ανθρωπινό παράγοντα ο οποίος σας υποστήριξε ώστε να βρεθείτε στους θεσμούς ;;; 

Υπηρετήστε τον Καρατζαφέρη, και παράλληλα τα συμφέροντα του Λάτση, του Παπαθεοχάρη, του Ρέστη, του Αλαφούζου, του Κυριακού, του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη, κ.α., και φροντίστε να σας παρέχουν και την απαιτούμενη υποστήριξη ώστε να παρουσιάζεστε ως Αριστερά, ενώ αποτελείται την μεγαλύτερη Απάτη σε πολιτικό επίπεδο. ( Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να υπάρχει συνέπεια όταν ορισμένοι εξασφάλισαν τις καρέκλες ; )

Αντί να κρύβεστε από εμάς, στείλτε μας τις τεκμηριωμένες τοποθετήσεις σας για όσα κάνατε για το ηθικό και δίκαιο, ώστε να τις δημοσιοποιήσουμε στους συμπολίτες μας, διότι εσείς κρίνεστε σήμερα...και δεν αρκούν ούτε οι κολλητοί, ούτε η διαπλοκή, ούτε τα κομματικά, ούτε τα κρατικά, ούτε οτιδήποτε άλλο ώστε να αποπροσανατολίσουν το κοινωνικό σύνολο...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ν.Ε. Νότιας Αθήνας, η οποία διακινείται από τους κολλητούς ( Αλήθεια φροντίσατε τουλάχιστον να μας διαγράψετε από τα ''κιτάπια'' του ΣΥΡΙΖΑ; )

Η Ν.Ε. Νότιας Αθήνας με την απόφασή της τον Νοέμβριο 2015 επιβεβαίωνε την θέση της ότι η ανάπλαση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού πρέπει να γίνει με βάση τις αρχές της μελέτης του ΕΜΠ, που εκπονήθηκε μετά από παραγγελία της τοπικής ένωσης των δήμων της Αττικής.

Ο διαγωνισμός που κατέληξε στην σύμβαση του 2014 που υπογράφηκε από το ΤΑΙΠΕΔ της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, έχει πολλές γκρίζες ζώνες, που διερευνούν ο εισαγγελέας διαφθοράς (όσον αφορά το τίμημα των 915 εκατομμυρίων που έχει θεωρηθεί σκανδαλωδώς μικρό - μάλιστα κάποιοι, όπως το ΤΕΕ, έχουν υπολογίσει την αξία του ακινήτου σε τριπλάσιο ποσό) και το Συμβούλιο Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (όσον αφορά την αλλαγή βασικών όρων του διαγωνισμού). Οι εξελίξεις από αυτές τις διαδικασίες θα είναι καθοριστικές για την όποια συνέχιση της διαδικασίας.

Η Κυβέρνηση με σκληρή διαπραγμάτευση και εν μέσω τρομακτικών πιέσεων από τοπικά, εθνικά και διεθνή κέντρα εξουσίας προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, προσπάθησε και κατάφερε να αλλάξει βασικούς όρους της υπογεγραμμένης συμφωνίας του Νοεμβρίου του 2014, έτσι ώστε να εγκαταλειφθεί το σχέδιο του επενδυτή για μια "ιδιωτική πόλη με εσωτερική αυλή". Και είναι επίσης σημαντικό ότι η νέα αυτή σύμβαση θα περάσει από τον προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο ανεπηρέαστο θα αποφανθεί για τη νομιμότητά της.

Το μνημόνιο κατανόησης μεταξύ των επενδυτών και του ΤΑΪΠΕΔ -κείμενο όχι δεσμευτικό νομικά- περιλαμβάνει σημεία των βασικών αρχών της μελέτης του ΕΜΠ, σε σχέση με το Μητροπολιτικό Πάρκο, την πρόσβαση στην παραλία, τη μείωση της δόμησης, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, την αύξηση των επενδύσεων για δημόσιες υποδομές, που όμως δεν αλλάζουν την ουσία του προβλήματος, που χρήζει αντιμετώπισης και είναι η δημιουργία μιας νέας πόλης και η κατασκευή τεράστιων εμπορικών χώρων.

Το μνημόνιο κατανόησης δεν είναι η τελική σύμβαση. Πριν από αυτή θα γίνουν το σχέδιο γενικής διάταξης και η στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, όπου θα διευκρινιστούν πολλά και η παρέμβαση της τοπικής κοινωνίας πρέπει να είναι δυναμική.

Στα πλαίσια αυτά τονίζουμε ότι ο αγώνας για οικολογική και κοινωνική παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής αλλά και γενικά του παραλιακού μετώπου συνεχίζεται, μαζί με τις συλλογικότητες, τα κινήματα και τις τοπικές κοινωνίες.

Βασικές επιδιώξεις και αναγκαίες συνθήκες του αγώνα αυτού είναι:
Η συνολική αποτύπωση και δημοσιοποίηση του επενδυτικού σχεδίου και πως αυτό προσαρμόζεται και δένει με την συνολική ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Αττικής, που ήδη έχει ξεκινήσει από την Περιφέρεια.

Οι ξεκάθαρες και διαφανείς διαδικασίες με τη σύσταση Επιτροπής Διαβούλευσης και Παρακολούθησης του Έργου με την συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα, επιμελητήρια, περιβαλλοντικές, κοινωνικές, συνδικαλιστικές, επαγγελματικές και εμπορικές οργανώσεις με κυβερνητική απόφαση, όπως έχει συμβεί σε ανάλογες μεγάλες αναπλάσεις άλλων χωρών.

Η σημαντική μείωση της δόμησης, μιας και παρά τις προσπάθειες ακόμη παραμένει υψηλή, και ιδίως όσον αφορά τις εμπορικές χρήσεις και τα πολλά εμπορικά κέντρα τύπου Mall, που θα καταστρέψουν τις υπάρχουσες εμπορικές επιχειρήσεις των όμορων δήμων.

Η αποφυγή δημιουργίας Kazino στην έκταση αυτή που θα καταστρέψει τον κοινωνικό και πολιτισμικό ιστό, μετατρέποντας την περιοχή σε ναό του τζόγου και του εύκολου πλουτισμού.

Η παραμονή και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά στην τοποθεσία που είναι σήμερα. Με το μνημόνιο κατανόησης επιτεύχθηκε ο στόχος να παραμείνουν εντός της περιοχής επένδυσης μετακινούμενες σε άλλο χώρο.

Η παραμονή του αμαξοστάσιου των λεωφορείων εντός του χώρου στην κατεύθυνση της αναβάθμιση των αστικών μέσων μαζικής μεταφοράς.

Η εγκατάλειψη των όποιων ιδεών για αναβάθμιση του ΚΥΤ Αργυρούπολης και της κατασκευής της Περιφερειακής οδού δια μέσω του χώρου αυτού.

Η άμεση αντικατάσταση των μελών του ΔΣ και των υψηλόβαθμων και υψηλόμισθων στελεχών της Ελληνικό Α. Ε., γιατί αποδεδειγμένα δεν μπορούν να υπερασπιστούν το δημόσιο συμφέρον, μιας και προτάσσουν τα συμφέροντα του επενδυτή, τα δικά τους προσωπικά, μικροπολιτικά και άλλα συμφέροντα σε βάρος του δημοσίου.

Η διερεύνηση αλλαγών σε σχέση με τα νέα δεδομένα ως προς το σχήμα άσκησης της κρατικής διοίκησης στην περιοχή που επιβάλλουν αλλαγές και στην διοικητική διάρθρωση.

Η αλλαγή του όρου της σύμβασης του 2014, για συνολική απαλλαγή της επένδυσης από τέλη και φόρους.

Η Ν.Ε. Νότιας Αθήνας τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι συνεχίζει τους δίκαιους αγώνες μαζί με τις συλλογικότητες, τα κινήματα, το λαό και τους εργαζόμενους με στόχο την προστασία της δημόσιας περιουσίας από την επιχειρούμενη λεηλασία της από τους λίγους αλλά ισχυρούς παράγοντες.

Με γνώμονα αυτό θα συνεχίσει να τροφοδοτεί την Κυβέρνηση με επιχειρήματα και ιδέες, έτσι ώστε να την βοηθήσει να ανατρέψει τη σύμβαση της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ του 2014, προς όφελος του λαού μας, για να ζήσει ο λαός με αξιοπρέπεια.

Το νόμιμο, το ηθικό και το δίκαιο θα νικήσει.
Στη μητέρα των μαχών θα κερδίσουμε.

10.06.2016

Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ

Υποσημείωση του Γ.Κ: Την αξιοπρέπεια την οποία επικαλείστε σας την παρείχαμε με το παραπάνω, όπως και θέσεις εξουσίας με υψηλές αποδοχές, όμως είστε ότι χειρότερο συνάντησα σε ολόκληρο το βίο μου. 

Η αλήθεια είναι ότι το χειρότερο είδος νεοελλήνων βρίσκεται σήμερα στους θεσμούς. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει όμοιο του στη χώρα μας, δεδομένου ότι τόσο εμείς, όσο και εσείς έχετε τις αποδείξεις των πεπραγμένων των δεξιών και Πασόκων, και στον αντίποδα τι ισχύει με τους φερόμενους προοδευτικούς αριστερούς.

Ενδεικτικά θα σας αναφέρω μια χαρακτηριστική περίπτωση από χιλιάδες που γνωρίζετε: Στο δήμο Γλυφάδας, έπειτα από αρκετά χρόνια που δημοσιογραφούσαμε τοπικά στον ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'', έκανε την εμφάνισή του ένας δεξιός, ο οποίος  υποστήριζε καθαρά τη ΝΔ, και όσους την αποτελούν, για το δήμο Γλυφάδας. Όταν ανέλαβαν οι δεξιοί, την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, του εξασφάλισαν 1.500 ευρώ μηνιαίως, συν extra bonus. Σαφέστατα είχαν προηγηθεί και αρκετές χιλιάδες ευρώ ενίσχυση την προεκλογική περίοδο.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο ώστε να έχετε τις αποδείξεις που χρειάζονται, δεδομένου ότι πλην εμου, ο οποίος δαπάνησα ότι οικονομίες είχα, όπως και χιλιάδες εργατοώρες, ώστε να βρεθούν τόσο στην περιφέρεια Αττικής, όσο και στην κυβέρνηση, και το δήμο Γλυφάδας, ουδείς άλλος τοπικά - ΔΗΜΟΣΙΑ - υποστήριζε το ΣΥΡΙΖΑ.

Τουλάχιστον εσείς μην μιλάτε για αξιοπρέπεια του λαού, διότι οι συμπολίτες μας ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιοι είστε... όπως και τι είστε. ( Ποτέ δεν υπήρξε από αυτούς τους προοδευτικούς αριστερούς οικονομική ενίσχυση, όσα χρόνια τους υποστηρίζαμε δημόσια, και ακόμα και όταν βρέθηκαν στους θεσμούς, αντί υποστηρίξεως και αρωγής, όπως γνωρίζετε ότι ίσχυσε και ισχύει σε χιλιάδες περιπτώσεις Νεοδημοκρατών και Πασόκων, τα πεπραγμένα τους προσβάλουν κάθε νοήμονα άνθρωπο )  

Γνωρίζετε ότι η ειλικρίνεια είναι το κοινό μου χαρακτηριστικό γνώρισμα επί δεκαετίες, και ποτέ δεν αλλοιώνω την αλήθεια. Ποτέ άλλοτε δεν βρεθήκαμε στην θέση που μας οδήγησαν οι προοδευτικοί ''αριστεροί'', άρα αποδεικνύεται ότι είναι υποδεέστεροι για τους θεσμούς όσων προηγήθηκαν. Δεν υπάρχει επίπεδο αξιών σε όσους δήλωσαν αριστεροί, μοναδικό τους μέλημα ο εύκολος πλουτισμός τους πατώντας επί πτωμάτων.    
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποτελούν ντροπή για το Ανθρώπινο είδος !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">