ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Φασισμός σε όλο του το μεγαλείο τόσο στο δήμο όσο και στην κυβέρνηση

Ομολογουμένως να σε εξοντώνουν στον ίδιο σου το τόπο είναι η μεγαλύτερη φασιστική ενέργεια που μπορεί να υπάρξει, και κυρίως όταν οι συντελεστές είναι όσοι αξίωσαν από το κοινωνικό σύνολο θεσμικούς ρόλους, νομιμότητα, και υποστήριξη για την ''εκπροσώπησή'' μας.

Παρανομούντες στο δήμο Γλυφάδας, και το ανάλογο στο Μαξίμου. Σαφέστατα η απόλυτη αλήθεια για τους παρανομούντες χαρακτηρίζεται λαϊκισμός, όμως, πρέπει να τονίζεται ότι λαϊκιστές είναι αποκλειστικά οι ίδιοι, οι οποίοι με λαϊκισμό και ψέματα βρέθηκαν στις θεσμικές θέσεις.

Οι επιτήδειοι έφτασαν στο σημείο να αποκαλούν λαϊκισμό οτιδήποτε απορρέει από την κοινωνία, και αυταπόδεικτα αποτελεί την αλήθεια, και ενώ είναι αυτοί που δεν έχουν λύσεις για τα προβλήματα του λαού, (όλων ημών), αντί να υιοθετήσουν τόσο τις προτάσεις μας, όσο και τις αιτήσεις μας, και να μας καλέσουν ώστε να συζητηθούν τα θέματά μας, αποδεικνύεται στη πράξη ότι είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Να σας θυμίσω ενδεικτικά πόσες χιλιάδες εξασφάλισαν επί ημερών τους, στα δυο χρόνια, σημειώνοντας ότι κανείς εξ αυτών δεν ήταν δημόσια εκτεθειμένος, κανείς εξ αυτών δεν είχε καταθέσει σειρά αιτήσεων, και κυρίως κανείς εξ αυτών δεν έτρεχε επί σειρά ετών, ούτε ενδιαφέρθηκε έστω μια φορά τόσο για τους υπολοίπους, όσο και για σειρά ζητημάτων του τόπου μας, ώστε να κυβερνά η φασιστική κυβέρνηση, όπως και να διοικούν το δήμο Φασίστες.

Όσο κουραστικό και να γίνετε, διότι η επανάληψη επί σειρά ετών ακριβός του ιδίου ζητήματος μπορεί να ενοχλεί ιδιαιτέρως, ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ στο τόπο μας καθίσταται αυταπόδεικτος.

Προσωπικά λυπάμαι ιδιαίτερα που η πραγματικότητα γίνετε όπλο στα χέρια επιτήδειων, οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν στις εντυπώσεις, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να γίνουν οι συνεχιστές και συνεχίστριες του νεοελληνικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μορφή Φασισμού από την κατάργηση της σύννομης οδού, με στόχο τον εκμαυλισμό του κοινωνικού συνόλου, το οποίο τροφοδοτείται καθημερινά με συστημική προπαγάνδα από τους έμμισθους του δήμου Γλυφάδας, όσο και από την περιφέρεια Αττικής, όπως και από την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα.

Μεθόδευσαν και μεθοδεύουν με σειρά εξαγορασμένων και έμμισθων την κατάργηση της πραγματικής ενημέρωσης, σαφώς για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα δολοφονώντας με πλάγιες μεθόδους τους πολίτες, τους οποίους υποτίθεται θα εκπροσωπούσαν επάξια.

Δεν υπάρχει ούτε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, δεν υφίσταται ούτε αλληλεγγύη, και κυρίως δεν υπάρχει ίχνος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όσο για την εκπροσώπηση είναι καθαρά σχήμα λόγου, δεδομένου ότι περιορίζεται σε συγγενικά πρόσωπα, κολλητούς, φίλους, και τα γνωστά σε όλους μας εδραιωμένα συμφέροντα.

Αξίζουν συγχαρητήρια όσοι συμπράττουν και αποδέχονται την «δίκαιη ανάπτυξη» που επικαλείται η φασιστική κυβέρνηση, και αποτελούν τους σύγχρονους δήμιους οι οποίοι με το αζημίωτο συντελούν στις δολοφονίες Ελλήνων πολιτών !!!)

Θερμά συγχαρητήρια για την αντίληψη σας, και κυρίως όταν γνωρίζετε πόσες δεκαετίες είμαστε δημόσια εκτεθειμένοι, τι διακηρύξαμε, ποιους υποστηρίξαμε, σαφέστατα έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων.

Μπορεί να υπάρξει δίκαιη ανάπτυξη από παρανομούντες, φασίστες, και τους έμμισθους τους δήμιους; 

Ξεχάσατε πόσα χρόνια μας αναφέρουν την ανάπτυξη, το δίκαιο, την αλληλεγγύη, και το μοναδικό στοιχείο που έχουμε είναι η πλήρης άρνησή τους να μας τα παρέχουν στην πράξη από τις θέσεις στις οποίες βρέθηκαν; 

Γνωρίζετε εσείς να στήριξαν, τόσο από το δήμο Γλυφάδας, όσο και από την περιφέρεια Αττικής, και την κυβέρνηση του παρόντος, έπειτα από σειρά αιτήσεων, οι οποίες παρεμπιπτόντως υφίστανται σε κοινή θέα ( ΔΗΜΟΣΙΑ ) έστω και ένα πληττόμενο πολίτη από το λαό;   

Αν δεν στήριξαν ούτε ένα πολίτη, και κυρίως δημόσια εκτεθειμένο ο οποίος έχει καταθέσει σειρά αιτήσεων, θα στηρίξουν το κοινωνικό σύνολο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις; 

Με κάθε ειλικρίνεια, γνωρίζετε πόσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις δημιουργήθηκαν στα δυο χρόνια διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας από τη ΝΔ, όπως και διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; 

Μπορεί να υπάρξει δίκαιη ανάπτυξη από παρανομούντες, φασίστες, και τους έμμισθους τους δήμιους; ( Ως κοινωνικό σύνολο, κάντε ότι δεν βλέπετε, δεν γνωρίζετε, και δεν ακούσατε απολύτως τίποτα, όμως είσαστε συνένοχοι τόσο στον ΦΑΣΙΣΜΟ, όσο και στο έλλειμμα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, όπως και στις δολοφονίες Ελλήνων πολιτών.

Η ''προσφορά'' τους είναι αυταπόδεικτη, ( ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ )
Καθημερινά μας κόβουν περισσότερο το νήμα της ζωής στον ίδιο μας το τόπο , ενώ μεθοδευμένα εξαπατούν το κοινωνικό σύνολο αποκλειστικά με ψέματα.

Σύντομα θα δείτε τους υποτιθέμενα αντιπάλους ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα - Παπανικολάου, να συναντώνται και να συζητούν το ζήτημα του Ελληνικού, το οποίο όταν το έθετα σε καθημερινή βάση ραδιοφωνικά, τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Παπανικολάου, ήταν πιτσιρικάδες και χωρίς καμία γνώση πολιτικής. 

Αντιλαμβάνεστε επαρκώς τι τραγικό λάθος είχα κάνει προ δεκαετιών, που όπως γνωρίζετε ήμουν ο μοναδικός στα ερτζιανά του Ν.Αττικής, ο οποίος αξίωνε να κατέβει το ηλικιακό όριο στην πολιτική, και να κυβερνήσουν - διοικήσουν οι νεώτεροι.

Το να μεθοδεύουν με παρανομίες την εξόντωσή μας, όσοι κέρδισαν από όσα ανακίνησα και διακήρυξα δημόσια, τα οποία ετεροχρονισμένα ίσχυσαν στο τόπο μας είναι καθαρά φασισμός και η μεγαλύτερη ατιμία. 

Ένθεν και ένθεν υπολείπονται αξιών, διότι και ο Παπανικολάου, και ο Τσίπρας γνωρίζουν τι σημαίνει πρωτεργάτης, και γνωρίζουν τι διακήρυξα δημόσια, όπως και τα πεπραγμένα τους τα οποία δεν τους τιμούν. Και οι δυο αυτοί επαγγελματίες πολιτικοί, όπως και όσοι τους υποστηρίζουν είναι επικίνδυνοι για όλους μας.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 

Υ.Γ: Άλλο ένα στοιχείο για την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε πλέον τι μας επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Φασισμός σε όλο του το μεγαλείο τόσο στο δήμο όσο και στην κυβέρνηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">