ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το δωράκι του Καμμένου στον Λάτση

Στην χώρα των νταβατζήδων, των δέκα οικογενειών, και των πολιτικών απατεώνων που το παίζανε πατριώτες, τέτοιου είδους αποφάσεις θα βλέπουμε, και μη νομίζετε ότι το ξεπούλημα του Ελληνικού στον Λάτση, και η κωλοτούμπα Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν το μοναδικό φαινόμενο διπροσωπίας από τη πλευρά της συγκυβέρνησης.

Στην χώρα που οι πολιτικοί χαβαλέδες και μιζαδόροι μιλάνε για μεταρρυθμίσεις και για άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, αλλά κανείς δεν αγγίζει το καρτέλ των πετρελαιοειδών, που δυο εταιρείες ελέγχουν κλάδο με κύκλο εργασιών περί των 15 δις, τέτοιες αποφάσεις θα βλέπουμε.

Με απόφαση του αρμοδίου υπουργού αμύνης Πάνου Καμμένου, και του αναγκαίου καλού προκηρύχθηκε διαγωνισμός προμήθειας αεροπορικού καυσίμου για την πολεμική αεροπορία ύψους 14.900.000 ευρώ.

Το γεγονός πως η μόνη εταιρεία  που κατέθεσε πρόταση ήταν του ομίλου των ΕΛΠΕ το παραβλέπουμε, μια και η ομερτά με τον όμιλο Βαρδινογιάννη είναι πλέον γνωστή.

Αλλά το γεγονός πως η εν λόγω προσφορά δεν είχε καμία έκπτωση μόνο ως δωράκι του υπουργού στον Λάτση μπορούμε να την εκλάβουμε, δείτε και τα σχετικά έγγραφα της απόφασης του υπουργού Αμύνης. 














* ( ''Άλλο το ένα, άλλο το άλλο''... Εντελώς διαφορετικά πράγματα διαβάζει κάποιος στα καθεστωτικά ΜΜΕ, και εντελώς διαφορετικά στα υπόλοιπα...)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το δωράκι του Καμμένου στον Λάτση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">