ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πως συνεχίζεται ο αγώνας για το Ελληνικό ;;;

Επανειλημμένα σας έχουμε ενημερώσει, για όσους και όσες δεν γνωρίζετε, ότι από το 1991  θέταμε δημόσια το ζήτημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ως κάτοικοι της περιοχής, και χωρίς να υπάρχει καμία σχέση με πολιτικά κόμματα, η άλλα οικονομικά συμφέροντα.

Ορισμένοι εκ των ''συμπολιτών μας'', οι οποίοι σαφέστατα εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, και ειδικότερα διατελούν σε εντεταλμένη έμμισθη υπηρεσία του Λάτση, προσπαθούν με εξαπάτηση των αναγνωστών τους, να πείσουν ότι η λέξη ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν υπήρχε καν στο λεξιλόγιο όσων τοποθετήθηκαν για το Ελληνικό.

Είναι τόσο βλακωδώς λειτουργούντες δημόσια, που οδηγούνται για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα να προσβάλουν τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας, και σαφώς όχι μόνο αυτών, δεδομένου ότι στα πρώτα σχέδια ''ανάπτυξης'' του πρώην αεροδρομίου, τέως κυβερνώντες είχαν συμπεριλάβει και τις δικές μου προτάσεις.

Από τη μια είχαμε τα κινήματα, ομάδες, και στον αντίποδα έχουμε αυταπόδεικτα τους έμμισθους του Λάτση, οι οποίοι επί σειρά ετών βαφτίζουν λαϊκισμό ότι προέρχεται από το κοινωνικό σύνολο, κυρίως με παραπληροφόρηση, καθώς και με κατάργηση κάθε έννοιας δημοκρατίας, προσπαθούν να επιβάλλουν τις θέσεις των χρηματοδοτών τους.

Ένθεν και ένθεν, και από τη πλευρά ορισμένων εκ των συμμετεχόντων στα κινήματα, όσο και από τη πλευρά των έμμισθων του Λάτση, ( εκδοτών ) οι οποίοι έχουν το ρόλο παραπληροφόρησης και διχασμού της κοινωνίας, και πολύ περισσότερο από τη πλευρά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ( Τσίπρα - Καμένου ) συντελείτε καπηλεία.

Πρέπει να είναι το λιγότερο ανεγκέφαλος, όποιος θεωρεί ότι οι τοποθετήσεις και οι προτάσεις οι οποίες έγιναν από τους κατοίκους της περιοχής, και ειδικότερα από τη πλευρά όσων δεν είχαν ούτε κομματικές ούτε οικονομικές αγκυλώσεις αποτελούν λαϊκισμό, και καθίσταται αυταπόδεικτο. 

Ενώ ορισμένοι εξαργυρώνουν είτε σε κομματικό - πολιτικό επίπεδο τα οφέλη των θέσεων τους για το Ελληνικό, όπως και κυρίως σε οικονομικό, στον αντίποδα οι δικές μας θέσεις - τοποθετήσεις - δεν μας επέφεραν κανενός είδους ωφελήματα.

Όποιοι/ες προσπαθούν να διαβάλουν με παραπληροφόρηση το κοινωνικό σύνολο, και έχοντας ως έναυσμα τα ιδιοτελή τους προσωπικά οικονομικά συμφέροντα, διαπράττουν ολίσθημα, και μπορεί στη χώρα μας η δημοκρατία επί δεκαετίες να είναι απόλυτα παραποιημένη, όμως, στη συνείδηση εκατομμυρίων Ελλήνων και Ελληνίδων οι επιτήδειοι κάπηλοι δεν έχουν πετύχει να αλλοιώσουν τις βασικές αρχές και αξίες του λαού.  

Οι κάπηλοι δεν πρέπει να ξεχνούν ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι γραφικές είναι οι δικές τους προσεγγίσεις, δεδομένου ότι η Ανάπτυξη αφορά το κοινωνικό σύνολο

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα όταν αυταπόδεικτα υπηρετούνται τα ιδιοτελή του συμφέροντα να επιδίδεται με παραπληροφόρηση κατά του λαού και των πολιτών.

Όπου αποδεικνύεται από τη πλευρά κομμάτων, πολιτικών, οικονομικών παραγόντων, και εκδοτών, ότι υφίσταται πραξικόπημα κατά της δημόσιας ωφέλειας του κοινωνικού συνόλου, και αυτό ισχύει στη περίπτωση του Ελληνικού, όσοι και όσες συμπράττουν αποτελούν τους Εθνικούς Προδότες. 

Δεν θα παραποιούμε τις έννοιες γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα ορισμένων.

Καλούμε τις ομάδες, συντεχνίες, και άτομα τα οποία διατελούν σε έμμισθη διατεταγμένη υπηρεσία για τα συμφέροντα δέκα οικογενειών, όπως και των ιδιοτελών τους συμφερόντων, να σταματήσουν άμεσα κάθε ενέργεια κατά της λαϊκής βούλησης.

Όσοι επικαλούνται την ΑΝΑΠΤΥΞΗ πρέπει παράλληλα να διαθέτουν και τους όρχεις να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα στις προτάσεις και θέσεις μας, και κυρίως να πείσουν το κοινωνικό σύνολο πως λογίζεται ανάπτυξη η οποία συντελεί στο δημόσιο όφελος, όταν αυταπόδεικτα χιλιάδες γνωρίζουν τι ισχύει όσων αφορά τους εξαγορασμένους του Λάτση, με τις κυρίες και κυρίους που έχουν σημαντικά οφέλη παραποιώντας την βούληση της λαϊκής βάσης, και εμάς οι οποίοι είχαμε τις προτάσεις και θέσεις μας, και συνεχίζουμε να τις έχουμε.

Ποια ανάπτυξη λογίζεται θέτοντας εκτός όσους και όσους γεννήθηκαν στην περιοχή, εκμαυλίζοντας πλήρως την κοινωνική συνοχή, και δημιουργώντας μια αποικιοκρατία για τα συμφέροντα μιας μερίδας ;;;

Όσες και όσοι έχετε λόγους να κάνετε προπαγάνδα και παραπληροφόρηση, γνωρίζετε ποιες είναι οι θέσεις και οι προτάσεις μας ;;;

Οι κύριοι που υπέγραψαν το μνημόνιο συνεργασίας, συνεχίζοντας τις αποφάσεις της χούντας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν τις προτάσεις και θέσεις μας ;;;

Οι κύριοι που χρηματίζονται από τον Λάτση και διατελούν σε συγκεκριμένη υπηρεσία γνωρίζουν τις προτάσεις και θέσεις μας ;;;

Την ''ανάπτυξη'' την γνωρίζουν αρκετά καλά οι συμπολίτες μας, δεδομένου ότι δέσποζε στις ραδιοφωνικές μου μεταδόσεις, και ο υποφαινόμενος την ανέφερε καθημερινά επί σειρά ετών, μέχρι που έφτασαν στο σημείο αντί αδειοδοτήσεως να πράττουν καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις. ( Γνωρίζετε τη δομή λειτουργίας της φάρας σας !!! )

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

O Ωνάσης χάρισε στο Ελληνικό κράτος την Ολυμπιακή σε μια περίοδο που ήταν μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες του πλανήτη, και σε σύντομο χρόνο οι απατεώνες των θεσμών την απαξίωσαν και την κατέστρεψαν ολοκληρωτικά. 

Τέλος, η πραγματική Δημοκρατία χωρά σήμερα στη χώρα μας ;;; Έχετε υπόψιν σας τι ισχύει σήμερα με εμάς ;;;


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Ο Γιάννης Κουρδομένος σε πλήρη αντιδιαστολή όσων κατά καιρούς έχουν τοποθετηθεί για το Ελληνικό, έχει γεννηθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

* Όπως χαρακτήρισαν εμάς ''ραδιοπειρατές'', ενώ είχαμε κάνει αγορά και επένδυση εκατομμυρίων, καθώς είχαμε καταθέσει αιτήσεις και παράβολα, ώστε να μπορούν να έχουν ουσιαστικά οφέλη οι συμμορίτες ( οι οποίοι σημειωτέων αποτελούν τους βασικούς συνεργάτες της οικονομικής διαπλοκής )  έτσι και σήμερα όσοι τάσσονται ενάντια στα συμφέροντα της ολιγαρχίας αποτελούν τους γραφικούς της ιστορίας. 

Είναι άλλο το ''κύρος'' των χρηματισμένων και εξαγορασμένων από λίγες οικογένειες, και ειδικότερα από τον Λάτση, και σαφέστατα άλλο το ''κύρος'' των υπολοίπων της πλειονότητας. ''Αλλο το ένα, άλλο το άλλο...'' ( Αλλαγή σελίδας με λωποδύτες γίνετε ;;; Εσάς σας μεταδίδουν από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ;;; Από τα διαπλεκόμενα ;;; Εμάς ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πως συνεχίζεται ο αγώνας για το Ελληνικό ;;; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">