ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών

Άμεση απάντηση μπορεί μέχρι χθες να μην πήραν  οι σαράντα φίλοι της Ανασυγκρότησης στην επιστολή που έστειλαν για την κατρακύλα της τράπεζας των Μηχανικών στον Πρόεδρο του ΤΣΜΕΔΕ συν. Μακέδο,, σήμερα όμως απαντήθηκαν όλες οι απορίες μας μία και έξω.
Υπό την πίεση των εποπτικών αρχών, για να περισωθούν τα προσχήματα και για να τηρηθούν οι κομματικές ισορροπίες  στο ΤΕΕ, με ενέργειες του Δ.Σ. του ΤΣΜΕΔΕ :
  • Εκπαραθυρώθηκε ο  Πρόεδρος τράπεζας συν. ΓΑΜΒΡΙΛΗΣ και αντικαταστάθηκε, μετά την γενική κατακραυγή των Μηχανικών (επιτέλους) , από ένα έμπειρο τραπεζικό στέλεχος (την κ. Πουσκούρη-Reiche) με διεθνή εμπειρία.
«Η ATTICA BANK ήταν ένα μικρό διαμάντι που ήθελε επεξεργασία και τώρα αρχίζει να λάμπει. Έδωσα όλες μου τις δυνάμεις ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ για το καλό της τράπεζας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τ. Πρόεδρος.
  • Ως αντιπαροχή για τη «χαμένη» θέση του προέδρου, ο Πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ συν. Μακέδος, διεκδίκησε και πήρε για τον εαυτό του τη θέση του αντιπροέδρου. Ο παραπάνω συν. – όπως και ο προκάτοχός του - στερείται επίσης γνώσεων και σπουδών περί τα χρηματοοικονομικά και περί το πιστωτικό σύστημα και νομίζουμε ότι δεν αρκεί η ιδιότητα του συνδικαλιστή και η θητεία του στις επιτροπές του ΤΕΕ, για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες.
  • Διατηρήθηκε ο αριθμός των Μηχανικών που συμμετέχουν στο Δ.Σ. (επτά) με αντικατάσταση των συν. Γαμβρίλη και Πουλάκη από τους Μακέδο και Κυριακόπουλο. Στις θέσεις τους παρέμειναν (προφανώς ως αναντικατάστατοι) οι συν. Βογανάτσης, Πρέσβελος, Πρωτονοτάριος και Πλιάκης  και ο συν.  Περτζινίδης , που παρά το γεγονός ότι και αυτός δεν έχει καμία άλλη σχέση με το πιστωτικό σύστημα και τα χρηματοοικονομικά -είναι εργολήπτης- , θα υπηρετήσει τη δεύτερη θητεία του στο Δ.Σ. Και για να γίνουμε περισσότερο σαφείς :
Α) ο υπερήλικας συνταξιούχος Αντώνης Πρωτονοτάριος Π.Μ. (ΕΜΠ 1965 με αρ. μητρώου 10000 !!!) έχει διατελέσει μέλος των Δ.Σ. της Α.Β. του ΤΣΜΕΔΕ και της ΕΥΔΑΠ αντιπρόεδρος της ΔΕΠΟΣ κλπ, υποστηρίζοντας έμπρακτα την ανανέωση στο ΤΕΕ και…προφανώς ενδιαφέρεται για την επιβίωση των νέων Μηχανικών μέσω…της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
Β) Ο συνταξιούχος συν. Στυλιανός Πλιάκης Μ.Η., πρώην πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ, νυν πρόεδρος του ΕΤΑΑ κατ’ επανάληψη μέλος Δ.Σ. της ATTICA ΒΑΝΚ κλπ. Επίσης… θιασώτης της ανανέωσης.
Γ) Ο συνταξιούχος Δημήτρης Βογανάτσης (Μηχανικός ορυκτών πόρων) μέλος του Δ.Σ. της ATTICA ΒΑΝΚ., της ATTICA WEALTH MANAGEMENT και παλιότερα της ΓΑΙΑΟΣΕ.
Δ) Ο συνταξιούχος Αθανάσιος Πρέσβελος ΑΤΜ ( ΕΜΠ 1974), μέλος του Δ.Σ. της ATTICA ΒΑΝΚ της ATTICA BANK PROPERTIES της ATTICA BANK ASSURANCE AGENCY S.A, της εταιρίας «Ελληνικοί αυτοκινητόδρομοι ΑΕ», τ. αντιπρόεδρος του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας κλπ.
Έτσι το σκορ μέχρι στιγμής στο “ υπερκομματικό και υπερήλικο Δ.Σ. της ATTICA BANK” διαμορφώνεται σε :
Τρεις ΣΥΡΙΖΑ (Πλιάκης-Πρέσβελος-Πρωτονοτάριος), δύο «ΔΚΜ» (Μακέδος- Περτζινίδης), ένας ΠΑΣΟΚ (Βογανάτσης) και ένας ΕΛΕΜ (Κυριακόπουλος), δηλαδή και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος…
Για το  πως ελήφθη η απόφαση στο ΤΣΜΕΔΕ για τον ορισμό των μελών του Δ.Σ. της ΑΤΤΙCA BANK, θα σας ενημερώσουμε αφού διασταυρώσουμε τις πληροφορίες μας, γιατί για αυτές τις αποφάσεις δεν πρόκειται να μάθουμε…λεπτομέρειες, από το ταμείο σύντομα…(αν όχι ποτέ).
Ας Ανασυγκροτηθούμε, γιατί όλα αυτά γίνονται στο όνομα του ΤΕΕ και των μηχανικών από ένα ολιγομελές κλειστό «διαπαραταξιακό» ιερατείο.
Υποσημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ειδικά οι συμπολίτες μας στα Νότια προάστια έχουν πλέον τις αποδείξεις για την ''αλλαγή σελίδας'', την ''αλληλεγγύη'', και την ''δίκαιη ανάπτυξη'' του ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένων όσων ισχύουν με τον συνταξιούχο Σ.Πλιάκη, ( μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας - όλα τα αποφασίζουμε εν κρυπτώ ) ο οποίος βρίσκεται πρόεδρος στο ΕΤΑΑμέλος του Δ.Σ. της ATTICA ΒΑΝΚ, κλπ... κ.τ.λ..., όπως και αρκετοί ακόμα, οι οποίοι εξασφάλισαν προεδρικές και λοιπές θέσεις, προνόμια, χρήματα, κ.α., όμως είναι ζήτημα λίγου χρόνου να διαπιστώσουν τι θα ισχύσει στις επόμενες δημοτικές, περιφερειακές, και εθνικές εκλογές. ( Θα σας εξαφανίσουμε !!! )

* Ειδικά η νέα γενιά, η οποία θα αποκτήσει δικαίωμα ψήφου με την απλή αναλογική, με όσα βλέπει και διαπιστώνει υπέρ των υπερήλικων και συνταξιούχων, αν διαθέτει λογική δεν θα ρίξει ούτε μια ψήφο σε κόμματα και πολιτευομενους οι οποίοι δεν τήρησαν το ελάχιστο όσων υποσχόντουσαν.

Αφήστε τους να πιστεύουν ότι η νέα γενιά επηρεαζόμενη από τα καθεστωτικά ΜΜΕ θα λειτουργήσει βλακωδώς, και στον κατάλληλο χρόνο δραστική αντεπίθεση...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">