ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κλείστε τα αυτιά στην παραπληροφόρηση - Γυρίσαμε σελίδα !!!

Κλείστε τα αυτιά στην παραπληροφόρηση σας προτρέπει το ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση, και παράλληλα εμείς μπορούμε κάλλιστα να προσθέσουμε κλείστε και τα μάτια, κλείστε και τα μυαλά, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται νοημοσύνη όταν το κόμμα - κυβέρνηση, και οι ωφελημένοι του απολαμβάνουν προνομίων και υψηλών αποδοχών.

Κλείστε τα όλα, αυτιά, μάτια, κλείστε και τη νοημοσύνη, και αφεθείτε στην συστημική προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και όσων ωφελούνται επί δυο χρόνια χωρίς να έχουν να επιδείξουν έργο.

Αυτά που διαβάζετε σε εμάς, επί αρκετούς μήνες, δεν πρέπει να τα βλέπετε, ούτε να τα εξετάζετε, δεδομένου ότι δεν μπορεί από τη δική μας πλευρά να υπάρχει η απόλυτη αλήθεια, την αλήθεια την έχουν αποκλειστικό εφόδιο οι κυβερνώντες και οι διορισμένοι τους !!!

Διαβάστε όσα βλέπουμε δημόσια από τη πλευρά της κυβέρνησης ( ΣΥΡΙΖΑ ) και των έμμισθων της και πραγματικά φρίττουμε.

Αποδείξαμε ότι ξέρουμε να σηκώνουμε το βάρος, να τηρούμε τις κόκκινες γραμμές και να κατανέμουμε τα βάρη δίκαια. Αύριο τα πράγματα θα είναι πιο απαιτητικά, γιατί, πέρα από το να κατανέμουμε τα βάρη δίκαια, θα κληθούμε να κατανείμουμε δίκαια και τα όσα θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια ανάπτυξη με κοινωνικό – ταξικό και οικολογικό πρόσημο στον τόπο.

Θέλουμε η κοινωνία να συνεχίσει να έχει υψηλές προσδοκίες από εμάς. Θέλουμε να έχει υψηλές προσδοκίες από την Αριστερά και να μας αξιολογήσει αυστηρά.

Με ειλικρίνεια απευθυνόμαστε στον κόσμο, τη μόνη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ, και του ζητάμε να κλείσει τ' αυτιά στην παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση, μαζί να προχωρήσουμε και το επόμενο διάστημα, γιατί όλα όσα σχεδιάζουμε δεν θα γίνουν πράξη χωρίς τη δική του στήριξη, την έμπνευση και τη συμμετοχή.

Η Ελλάδα του αύριο προχωράει με κοινωνική δικαιοσύνη, με αλληλεγγύη, με οικονομική σταθερότητα, με επανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας.

Αυτά επικαλούνται όσοι βρέθηκαν στις κυβερνητικές καρέκλες, όπως και όσοι απολαμβάνουν προνομίων και μισθών επί δυο χρόνια, και στον αντίποδα όλοι εσείς πρέπει να κλείσετε τα αυτιά, τα μάτια, και τη νοημοσύνη σας διότι γυρίσαμε σελίδα !!!

Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ποια είναι η πραγματικότητα, τι ισχύει επί δυο χρόνια,  αν άλλαξε η δεν άλλαξε το ελάχιστο προς το καλύτερο, και ειδικότερα αν γύρισε σελίδα για το τόπο και το λαό, και κυρίως δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι βλέπετε, τι ζείτε, τι ζούμε, τι ακούμε, τι ακούτε, τι βιώνετε, και τι βιώνουμε, από τη στιγμή που το κόμμα - κυβέρνηση σας προτρέπει να κλείσετε τα αυτιά... εσείς οφείλετε να υπακούσετε !!!

Όσο θα υπακούτε θα εξυπηρετούνται τα συμφέροντα όσων δεν μας εκπροσώπησαν ούτε για μια ημέρα, και υπακούοντας τυφλά, θα περιορίζεται παράλληλα και τη νοημοσύνη σας, κάνοντας ότι δεν ακούτε, δεν βλέπετε, και δεν αντιλαμβάνεστε.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία, που δεν είδατε, η δεν διαπιστώσατε ούτε μια ενέργεια από τη πλευρά όσων κυβερνούν επί δυο χρόνια ώστε να υπάρξει δίκαιο και αποκαταστάσεις, από τη στιγμή που αυτοί τα επικαλούνται έτσι πρέπει να είναι !!!

Κάντε ότι δεν ακούσατε, δεν είδατε, και δεν γνωρίζετε ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Αφού η Ελλάδα  προχωράει με κοινωνική δικαιοσύνη, με αλληλεγγύη, με οικονομική σταθερότητα, και με επανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας, έχουμε γυρίσει σελίδα, άρα ανοίξτε τα ραδιόφωνα να μας ακούσετε !!! 

Όταν θα μας ακούσετε, καλέστε μας να μας πείτε που μας ακούτε ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Λίγα δευτερόλεπτα μετά την δημοσίευση του κειμένου υπήρξε άμεση μεταβολή του καιρού, και από καλοκαιρία βρέχει καταρρακτωδώς. Τυχαίο, δεν νομίζω !!! Κλείστε τα αυτιά στην παραπληροφόρηση, διότι τα καιρικά φαινόμενα δεν αποτελούν πραγματικότητα !!!  Στην πραγματικότητα έχουμε μια καταπληκτική ημέρα !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κλείστε τα αυτιά στην παραπληροφόρηση - Γυρίσαμε σελίδα !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">