ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκδήλωση της ΝΕ βορείων προαστίων του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γ. Δραγασάκη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας διοργανώνει στο Μαρούσι κεντρική εκδήλωση με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 8 μμ. 

Στο κάλεσμα τους αναφέρουν:

Γυρίζουμε σελίδα, με δίκαιη ανάπτυξη, κοινωνική αλληλεγγύη, ισχυρή δημοκρατία...

Έχοντας το δεδομένο των βορείων προαστίων, εσείς στα νότια και τη Γλυφάδα, ποιον θα προσκαλέσετε ώστε να πείσει τους συμπολίτες μας ότι γυρίσαμε σελίδα με δίκαιη ανάπτυξη, κοινωνική αλληλεγγύη, και με ισχυρή δημοκρατία...;;;

Τολμήστε το...και καλέστε τον υπουργό επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να πείσει ότι γυρίσαμε σελίδα με δίκαιη ανάπτυξη, κοινωνική αλληλεγγύη, και με ισχυρή δημοκρατία !!! ( 'Αλλο το ένα άλλο το άλλο, και προφανώς επί παντός επιστητού... ) 

Στον αντίποδα ο Τσίπρας στη συνάντηση με τον Ματέο Ρέντσι, συζήτησε τη διαμόρφωση ενός ''νότιου άξονα'' στην ΕΕ !!! Αλήθεια εσείς κάνατε το ελάχιστο για ένα ''Νότιο άξονα'', η αποκλειστικά κατοικείται στα νότια προάστια ;;;

(Αλήθεια κάνατε το ελάχιστο για τον οριζόντιο άξονα ( σαφώς στα αριστερά ) είτε ακόμα και τον κάθετο, ώστε να ενισχύσετε το κόμμα το οποίο στα δυο χρόνια σας παρείχε ευκαιρίες και σημαντικές θέσεις ;;; Ποια είναι η συμβολή σας ;;; )

* Εμείς μέχρι τέλους θα πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα της υποκρισίας και των τακτικών που ακολουθούνται από τους νεοέλληνες, και θα επισημαίνουμε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων, όπως και την ουσιαστική παθογένεια στα Νότια προάστια, τα οποία στερούνται έπειτα από δεκαετίες του ενδεδειγμένου ''άξονος'', δεδομένων των επιλογών όσων πολιτεύονται τοπικά. 

Ποιοι είναι οι δικοί μας άξονες στα Νότια προάστια, είτε σε επίπεδο ραδιοτηλεοράσεων, είτε ακόμα και σε κοινωνικό ;;; ( Άλλο το ένα, άλλο το άλλο !!! Έχετε κάνει αρκετά λάθη, και μην επιρρίπτεται τις ευθύνες σε εμάς, διότι εμείς είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο, ξεκάθαρες θέσεις και τοποθετήσεις, και η δική σας αδράνεια μας οδήγησε ως Νότια προάστια σε ευτελισμό ... Οι συμπολίτες μας χειραφετούνται και χειραγωγούνται από διαπλεκόμενα, και εσείς επί δυο χρόνια δεν αλλάζετε τους κανόνες. ) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκδήλωση της ΝΕ βορείων προαστίων του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γ. Δραγασάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">