ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αξιοβίωτη ανάπτυξη

Η μεγαλύτερη παραγωγικά και κοινωνικά μορφή πραγματικής ανάπτυξης είναι η Επανάσταση !!!

Όταν και όπου επιτήδειοι μας μιλούν για ανάπτυξη, ενώ εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι και τι εξυπηρετούν, έχουμε να προτάξουμε την μοναδικά συμφέρουσα μορφή ανάπτυξης, η οποία είναι η αξιοβίωτη ανάπτυξη.

Η αξιοβίωτη ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν οι ανθρώπινες κοινωνίες αποκτήσουν την πεποίθηση και διαμορφώσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ατομικής και συλλογικής μόρφωσης και βούλησης και δράσης όλων των πολιτών.

Η αξιοβίωτη ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν οι άνθρωποι αξιοποιήσουν την επιστημονική και διεπιστημονική μεθοδολογία, την τεχνολογική πρόοδο, την εργασία, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, με βάση τις πανανθρώπινες αξίες της ειρήνης, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της πολιτικής οικονομικής και κοινωνικής δημοκρατίας και ηθικής, της δημιουργικής άμιλλας, του μέτρου και του σεβασμού στη φύση και τους πολιτισμούς των ανθρώπων, για μια καλύτερη ζωή σ’ έναν καλύτερο κόσμο.

Η αξιοβίωτη ανάπτυξη δεν  καθορίζεται από τον ανταγωνισμό των αγορών, του πολυεθνικού χρηματοπιστωτικού και χρηματιστηριακού κεφαλαίου, των κρατών, των λαών, των υπερεθνικών επιθετικών και «αμυντικών» συμφώνων και των οικονομικών και νομισματικών ενώσεων, αλλά και των ανθρώπων ως επιστημόνων, εργαζομένων, δημιουργών, παραγωγών και επιχειρηματιών.

Δεν αναγνωρίζει ως υπέρτατη αξία την αντί πάσης θυσίας μεγιστοποίηση του άμεσου κέρδους, δεν ομνύει στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της αναπόδραστης ομογενοποίησης, ισοπέδωσης και εξαφάνισης των πολιτισμών ως αναπόφευκτου μονόδρομου προόδου της «ανθρωπότητας» (περιοριζόμενης εξ ορισμού σ’ εκείνο το ποσοστό των προνομιούχων, 20% του παγκόσμιου πληθυσμού, που γίνεται και θα γίνεται διηνεκώς πλουσιότερο, ενώ το 80% θα γίνεται συνεχώς φτωχότερο) και δεν θα υποτάσσεται στις επιταγές της αόρατης πλανητικής υπερκυβέρνησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Διεθνούς Τράπεζας, όπως αυτή εκφράζεται από την επικρατούσα οικονομική και στρατιωτική της υπερδύναμη, τις ΗΠΑ.



Η Αξιοβίωτη Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη δεν είναι μια νέα σωτηριακή θεωρία. Είναι ένας δύσκολος δρόμος. Είναι ο δρόμος για ένα καλύτερο και ειρηνικό κόσμο για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως τόπου, χρώματος, φυλής, θρησκείας, αντιλήψεων και κοσμοθεωριών, στο κοινό μας σπίτι, τον πλανήτη γη.

Υποκείμενο, αλλά και υλική βάση της Αξιοβίωτης Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης είναι ο ενεργός, υπεύθυνος, ευαίσθητος, συνειδητός, μορφωμένος και ολόπλευρα ενημερωμένος, δημιουργικός πολίτης και οι κινήσεις, πρωτοβουλίες και συλλογικότητές του.

Αυτός ο πολίτης αντιλαμβάνεται εύκολα τη σκοπιμότητα των ψευδεπίγραφων επιθετικών προσδιορισμών της Ανάπτυξης ως "Βιώσιμης" (όταν μόνο το 20% του παγκοσμίου πληθυσμού καρπούται το 86% του παγκοσμίου πλούτου), ή "Αειφόρου" (ένθα η αειφορία έχει την ίδια επιστημονική αξιοπιστία με εκείνη του "αεικινήτου"), οι οποίοι καταιγιστικά προβάλλονται και διαφημίζονται από τους νεοφιλελεύθερους απολογητές της, αλλά και αναπαράγονται καλόπιστα αλλά αφελώς, από όλο και λιγότερους ευτυχώς καλούς επιστήμονες, οι οποίοι όμως δυστυχώς αρχίζουν να ενδίδουν πλέον στα θέλγητρα της "πράσινης" τώρα "ανάπτυξης". 

Οι επιστήμονες αυτοί έχουν στο μυαλό τους – και επιφανειακά μόνο – την ανταγωνιστικότητα των ασύδοτων στις μέρες μας αγορών, την "επιχειρηματικότητα" (που θέτει ως όραμα την κοινωνία των "πωλητών"), την καινοτομία (η οποία μετατρέπει την παιδεία από το κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα μόρφωσης και πολιτισμού για κάθε πολίτη, σε εμπόρευμα και εργαλείο εξάσκησης στις τεχνικές κερδοφορίας του κεφαλαίου) και τις "ευέλικτες μορφές εργασίας" (οι οποίες προσπαθούν να εκλογικεύσουν στις μέρες μας "την εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο").

Ειδικά η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο αποτελεί στη χώρα μας το no1 υφιστάμενο καθεστώς, δεδομένης της διευρυμένης πουστιάς που διέπει τη φάρα των νεοελλήνων, και το συναντάμε σε καθημερινή βάση στις πρακτικές που ακολουθούνται από την φερόμενη ''αριστερή'' κυβέρνηση και τα στελέχη της.

Δεν υπάρχει πιο ακραία μορφή Φασισμού και εκμετάλλευσης από αυτή που ισχύει επί δεκαετίες στη χώρα μας, και αναπαράγεται κυρίως από τους φερόμενους αριστερούς, οι οποίοι ήδη είναι έκπτωτοι στην κρίση του κοινωνικού συνόλου.

Μπορεί να επικαλεστεί έστω και ένας από τις εκατοντάδες φερόμενων αγωνιστών, κυβερνώντων, διορισμένων, αρμοδίων, αιρετών, κ.α., και των υπέρμαχων με το αζημίωτο της ''ανάπτυξης'' τύπου Λάτση - Καζίνο, ότι η Αξιοβίωτη ανάπτυξη αποτελεί το ορόσημο όσων αφορά το πρώην αεροδρόμιο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ;;;

Από τα καθεστωτικά και τα διαπλεκόμενα είσαστε λαλίστατοι, και προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις, όμως εμείς στα νότια προάστια έχουμε ένα αυταπόδεικτο καθεστώς, ( τους έμμισθους του Λάτση ) και στον αντίποδα τις αχαρακτήριστες δικές σας ενέργειές,  άρα αφήστε την υποκρισία και το θέατρο, και δημιουργήστε ένα κοινό κόμμα - μέτωπο μιας που σας διέπει η ίδια αντίληψη, και υπηρετείτε τους ίδιους σκοπούς.

ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως και τα στελέχη τους πρεσβεύουν τις ίδιες πολιτικές και υπηρετούν τους ίδιους σκοπούς και συμφέροντα.

* Οι φωτογραφίες ουδεμία σχέση έχουν με την Αξιοβίωτη ανάπτυξη. Έχουν τοποθετηθεί ενδεικτικά ώστε να σας προϊδεάσουν για όσα θα συμβαίνουν μελλοντικά στην κορφή των mall και των ουρανοξυστών, αν επιτρέψουμε να δημιουργηθούν, δεδομένου ότι οι φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις αποτελούν καθημερινότητα στις ΗΠΑ. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι φερόμενοι αριστεροί συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να μας αποκαλούν ''ραδιοπειρατές'', ενώ στον αντίποδα πληρώνουν συνδρομή στα διαπλεκόμενα ώστε να παρακολουθούν τσόντες !!! ( Γνωρίζετε ποια ήταν τα επιχειρήματα και οι θέσεις τους, και πως σταδιακά μας άδειασαν συνολικά, όπως και την πραγματική αριστερά, ώστε να καρπωθούν οφέλη δεξιοί και φιλοδεξιοί καπιταλίστες )

Αλήθεια τι είχαν επενδύσει όσοι σήμερα διαχειρίζονται με τον χειρότερο τρόπο εκατομμύρια των συμπολιτών μας καταργώντας απόλυτα την δημοκρατία ;;;  

Ειδικά ορισμένοι συνταξιούχοι, και παράλληλα υπόδικοι, στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα, τι είχαν επενδύσει ώστε να διαχειρίζονται κατά το δοκούν ακόμα και σήμερα εκατομμύρια του κοινωνικού συνόλου, κατά του τόπου και των δημοτών ;;; ( Ρωτήστε την Μαριάννα και τον Σπύρο Λάτση !!! )

Αυταπόδεικτα είσαστε το χειρότερο είδος παλιανθρώπων, και δεν διαθέτετε ούτε αρχές, ούτε ήθος, ούτε αξιοπιστία, ούτε εντιμότητα. Αλλωστε αν δεν είσαστε αυτοί που είστε, δεν θα υπήρχαν επί χρόνια στο δήμο απατεώνες των θεσμών, παρανομούντες, και άτομα που λειτουργούν αποκλειστικά κατά του δημοσίου συμφέροντος. ( Ξέρετε εσείς ποιους και ποιες εννοώ )

Το παλιάνθρωποι επιδέχεται περαιτέρω ερμηνείας, δεδομένου ότι από την κορφή μέχρι το τέλος της κοινωνικής διαστρωμάτωσης έχουμε τις ίδιες πανομοιότυπες λειτουργίες, ενέργειες, και επιχειρήματα.  

Κοινωνικοπολιτική σήψη και αυταπόδεικτα ΧΟΥΝΤΑ

Ο δήμαρχος που αξίωσε να διοικήσει επικαλείται ''δεν μπορώ να κάνω τίποτα'', ενώ για τους ημέτερους έκανε και κάνει τα πάντα όλα, ο υπουργός αναφέρει ''δεν μπορώ να κάνω τίποτα'', ενώ για τους Λάτσηδες και τους Βαρδινογιάννηδες τα δίνει όλα, ο περιφερειάρχης μας ανέφερε  ''δεν θέλω να κάνω τίποτα'', ενώ για την οικονομική ελίτ και τους ημέτερους έγιναν πολλά, ο πρόεδρος μας λέει ''δεν μπορώ να κάνω τίποτα'', ενώ για τη πάρτη του έγιναν πολλά, και ο ίδιος επίσης κάνει πολλά για συγκεκριμένα συμφέροντα, ο καθημερινός πολίτης μας τονίζει ''τι να κάνω εγώ'', άρα η αλλαγή σελίδας, όπως και όσα επικαλούνται συνολικά αποτελούν ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΤΗ, και ουδείς εξ αυτών άρμοζε εκεί που αξίωσε και βρέθηκε. ( Στους θεσμούς ) 

Απαράδεκτοι δίδουν και απαράδεκτοι λαμβάνουν

Όπως έλεγε προ χιλιετιών ο  Διογένης όταν τον ρωτούσαν τι χρειάζεται το φανάρι την ημέρα, έλεγε"Αναζητώ τον άνθρωπο", και ακόμα και σήμερα εμείς αναζητούμε τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας που μας περιβάλει, διότι δεν βρίσκονται ούτε στο δήμο, ούτε στην περιφέρεια, ούτε στην κυβέρνηση.

Σταματήστε την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση από τους στόλους έμμισθων που έχετε με τα χρήματα του Ελληνικού λαού, γιατί δεν είναι δικά σας, διότι ΑΝΑΠΤΥΞΗ λογίζεται αυτή που αφορά το κοινωνικό σύνολο, και συνολικά γνωρίζουμε ότι οι Φασίστες και οι Φασίστριες ( φερόμενοι Αριστεροί ) ένθεν και ένθεν δεν εξυπηρετούν το δημόσιο όφελος, και ακολουθούν την πεπατημένη όσων προηγήθηκαν. 

Δεν κυβερνά ο λαός, δεν υφίσταται δημοκρατία, και ελάχιστοι οικονομικοί παράγοντες καθορίζουν τις ασκούμενες πολιτικές με την συνδρομή των βολεμένων σε δήμους, περιφέρεια, δημόσιο, κυβέρνηση, και τον στόλο έμμισθων που διαθέτουν σε ΜΜΕ για χειραγώγηση του κοινωνικού συνόλου.

Δεν πρόκειται για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...διότι οι περισσότεροι παπαγαλίζουν όσα τους πιπιλίζουν το μυαλό, ενώ προφανώς δεν διαθέτουν τα βασικά εφόδια κρίσης και ορθής αντιλήψεως. 

Εσείς που λαμβάνετε μηνιαίως χρήματα από τους Λάτσηδες, έχετε κάθε λόγο να παραποιείται κατά το δοκούν ακόμα και την επιστήμη, και όσα τεκμηριωμένα έχουν τεθεί από κορυφαίους εγκεφάλους, όμως, στον αντίποδα Λάτσηδες, κυβερνώντες, κομματικά στελέχη, καθώς και οι έμμισθοι τους, κ.α., θεωρείται ηλίθιο τον Ελληνικό λαό ;;;

Ποιοι έχουν σήμερα το ηθικό και δίκαιο προβάδισμα ;;; Εσείς που είστε αυταπόδεικτα έμμισθοι των Λάτσηδων, η οι συνεργαζόμενοι τους;;;

Λογίζεται Ανάπτυξη έπειτα από 38 χρόνια ΔΙΩΞΕΩΝ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ εις βάρος του αυτόχθονα ενός τόπου και ενός χώρου ;;;

Όσοι και όσες θεωρείται ότι είστε επιστήμονες, αφήστε το λαϊκισμό, και θέστε μας τεκμηριωμένα τις τοποθετήσεις σας για την πραγματική ΑΝΑΠΤΥΞΗ του συνόλου. Όσα έχουν ειπωθεί από τη πλευρά σας, μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι απόλυτα άστοχα, και δεν πείθουν ούτε τα παιδάκια του δημοτικού. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αξιοβίωτη ανάπτυξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">