ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα

Σε απόσταση 85 μέτρων από το Α.Τ. Γλυφάδας άρπαξαν ρολόγια δεκάδων χιλιάδων ευρώ απο το κοσμηματοπωλείο του Γιώργου Τσαγκαράκη.

Ο αστυνομικός φρουρός έβλεπε την ληστεία του καταστήματος, όμως, δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν μόνος του στο Α.Τ.

Σε 45 δευτερόλεπτα ο ένας εκ των δραστών κατάφερε να αρπάξει 35 ρολόγια αξίας 2.000 ευρώ το καθένα, καθώς και δύο τσάντες αξίας 200 ευρώ η καθεμία.

Τα κλοπιμαία του κοσμηματοπωλείου δεν ήταν ασφαλισμένα. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν επιθυμούσε να μπουν στο κατάστημα αστυνομικοί της σήμανσης.

Οι δράστες έφτασαν με μηχανή στο κοσμηματοπωλείο και και ο συνοδηγός μπήκε στο κατάστημα με τον συνεργό του να τον περιμένει στην μηχανή.


---------------------------- Σχολιασμός ....

a) Άραγε γιατί δεν ήθελε τους αστυνομικούς της σήμανσης ο ιδιοκτήτης ;;;
b) Γιατί δεν ήταν ασφαλισμένα τα ρολόγια που υπερβαίνει η αξία τους τις 2.000 χιλ. ευρώ το κάθε ένα ;;;

Αυτού του επιπέδου ληστείες είναι σαφές ότι τις αντιλαμβάνεστε, τις υπόλοιπες που έχουν συντελεστεί και συντελούνται τοπικά τις έχετε αντιληφθεί ;;;

Προσωπικά ενοχλούμαστε αφάνταστα να βλέπουμε να γράφουν και να λένε για ληστείες και κλοπές, αρχιληστές , οι οποίοι δεν ληστεύουν αποκλειστικά υλικά μαραφέτια, όπως στην περίπτωση του κοσμηματοπωλείου, έχουν προβεί σε καταλήστευση του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, και αυτοί οι λωποδύτες βρίσκονται τόσο στο δήμο Γλυφάδας, όσο και εν γένει σε τοπικό επίπεδο εξυπηρετώντας την άλωση του τόπου μας. 

Στο σύνολό τους δεν είναι δημότες με ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ, και ουδεμία πραγματικά σχέση έχουν με το τόπο. ( Οργανωμένα συμφέροντα ολιγαρχών τους βάζουν στο δήμο, και χωρίς να έχουν καμία σχέση με το τόπο μας. Κάτι ανάλογο ισχύει σχεδόν και με το σύνολο των επιχειρηματιών. Τι σχέση είχαν η έχουν με τη Γλυφάδα ;;; )

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;;;

Πόσα χρόνια Λάτσηδες, εφοπλιστές, εκκλησία, κ.α., προωθούν συγκεκριμένους συμμορίτες των κοινών ;;;

Δείτε πρωτοσέλιδο ''τοπικής ιστοσελίδας'' η οποία χρηματοδοτείτε από τον Λάτση ποιον έχει συνεχώς στο προσκήνιο. ΓΙΑΤΙ;;; Είναι τόσο καλός, η αυταπόδεικτα ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ των κοινών;;;

Το οξύμωρο είναι ότι ο ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ έχει το αυθαίρετο γραφείο του στην Τερψιθέα, και δεν του το έχουμε κάνει ακόμα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ, ούτε το σπίτι, ούτε τον ίδιο !!! 

Το οξύμωρο ακόμα στη Γλυφάδα, είναι πόσοι πούστηδες κυριολεκτικά κάνουν αβάντα σε λωποδύτες των κοινών για ένα μικρό αντάλλαγμα..., και κυρίως όταν επικαλούνται ότι είναι Τερψιθιώτες (...)  ενώ σύμφωνα των πεπραγμένων τους είναι ουσιαστικά υποκείμενα. ( Πρέπει να τριτώσει η απάτη, η να ισχύσουν τα αυτονόητα ;;; 

Ο δεύτερος υποτίθεται Τερψιθιώτης Δήμαρχος, μετά τον Κόκκορη, ενώ ΣΥΝΟΛΙΚΑ έπειτα από χρόνια έχετε ΑΚΟΜΑ αδυναμία ΑNΤΙΛΗΨΗΣ ότι αλλαζουν τα πρόσωπα με τις δικές σας ψήφους και διοικούν το δήμο οι ολιγάρχες και τα τσιράκια τους !!!

Ποτέ δεν είχαμε ενδοιασμό στο να λέγονται όλα με το όνομά τους, διότι αυτοί ήταν οι κάτοικοι της Αιξωνής, και της περιοχής, αλλιώς ''Γλυφαδιώτες'', και ουδεμία σχέση είχαν η έχουν με τους απατεώνες των κοινών του παρόντος οι οποίοι είναι εγκάθετοι των Λάτσηδων, και απόρροια των χρημάτων που επένδυσαν πάνω τους οι ολιγάρχες !!! 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">