ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ''ανεξάρτητο'' ΕΣΡ επί Αλεξίου έδωσε πανελλαδική άδεια στον Καρατζαφέρη !!!

Πριν καλά – καλά ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της διαδικασίας υποβολής φακέλων για τη συμμετοχή στη δημοπρασία των 4 τηλεοπτικών αδειών, ο Γιώργος Καρατζαφέρης λέγεται ότι βρέθηκε εκτός διαγωνισμού, αφού δεν είχε πληρώσει ούτε καν το παράβολο των 30.000 ευρώ που προβλέπεται από τη διαδικασία!

Από αυτό το γεγονός και μόνο, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς – ακόμη και οι κακοπροαίρετοι, τι φαγοπότι έγινε επί 25 χρόνια!

Ο  Γιώργος Καρατζαφέρης και το ΑΡΤ TV (πρώην ΤΗΛΕ – ΑΣΤΥ) που δεν γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε στην ιδιοκτησία του εν μια νυκτί με τις πλάτες του ΕΣΡ, της Ανεξάρτητης και αμερόληπτης Αρχής δηλαδή, απέκτησε πανελλαδική άδεια!

Συγκεκριμένα με απόφαση του οργάνου το Μάιο του 2013 (με κυβέρνηση Σαμαρά που δεν παρενέβαινε στις ανεξάρτητες αρχές, διότι τις σεβόταν) το κανάλι του Καρατζαφέρη από άδεια τοπικής εμβέλειας αποκτά δυνατότητα να εκπέμπει πανελλαδικά!

Υπέρ της απόφασης είχαν ψηφίσει η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου και τα μέλη, Εύη Δεμίρη, Γιώργος Στεφανάκης και Άρης Σταθάκης.
Με άλλα λόγια η κυρία Αλεξίου που είχε διαφωνήσει πέρυσι με το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση, του οποίου προφανέστατα πρόθεση – τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο (μετά μπορεί να πει κανείς ό,τι θέλει), ήταν να μπει φρένο στην ανομία 25 χρόνων έκρινε λοιπόν με την ψήφο της ότι το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη πληροί τις προϋποθέσεις για πανελλαδική άδεια!

Ενώ τρία χρόνια μετά, δηλαδή τον Ιούλιο του 2016, μόλις εχθές απεδείχθη – στην πρώτη αληθινή δοκιμασία, ότι ο Καρατζαφέρης κοροϊδεύει τον κόσμο
και συμπεριφέρεται ως τυχοδιώκτης και καταληψίας δημόσιας περιουσίας, για την οποία είναι άγνωστο αν έχει πληρώσει ποτέ φόρους ή άλλες εισφορές για το κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας που του χάρισαν!

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Δεν χωρά καμιά αμφιβολία ότι απατεώνες των θεσμών επί 27 χρόνια καρπώνονται τόσο οικονομικά οφέλη όσο και πολιτικά, ενώ αυταπόδεικτα στη χώρα μας ισχύει μια ιδιότυπη χούντα από τους εκάστοτε απαράδεκτους επαγγελματίες πολιτικούς. 
Αποτελούμε το ζωντανό παράδειγμα πολιτών, οι οποίοι πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο, ανοίξαμε τη πόρτα για πλουραλισμό, πολυφωνία, και μετεξέλιξη, και κάπηλοι της πολιτικής μας κατέστρεψαν τόσο τις επενδύσεις, όσο και τη ζωή, ώστε να καρπώνονται επί παντός επιστητού, και ακόμα και σήμερα η δημοκρατία στη χώρα μας νοσεί.  
Όσο για την δημοκρατικότητα των ερτζιανών, όποιοι επικαλεστούν ότι υφίσταται, ελλείψει όσων πρωτοστάτησαν στο χώρο, είναι είτε αγράμματοι, είτε αστοιχείωτοι, είτε λαμόγια )
Το αντίστοιχο ισχύει και με τα στελέχη των κομμάτων, τα οποία έχουν εύκολο ως μέθοδο να διοχετεύουν εκατομμύρια ψεμάτων όσων αφορά το πολίτευμα, την δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, ειδικότερα την εκπροσώπηση, κ.α., ενώ έχουμε το σύνολο από αποδείξεις απατεώνων οι οποίοι εξαπατούν για τα προσωπικά - ιδιοτελή τους συμφέροντα και τίποτα άλλο πλην αυτών, και καταχρώνται του δικαιώματος το οποίο τους παραχωρείται από το κοινωνικό σύνολο.

Τονίζουμε ότι ο Γ. Καρατζαφέρης αιτήθηκε για ένα τοπικό κανάλι και βρέθηκε με πανελλαδική άδεια λόγω κομματικής ιδιότητας. Επίσης, εντός του χώρου που λειτουργεί το κανάλι υφίσταται αντισυνταγματικό και παράνομο ραδιόφωνο το οποίο λειτουργεί σε συχνότητα η οποία δεν ανήκει στον Καρατζαφέρη.

Ο υπουργός επικρατείας, Νίκος Παππάς, όπως και ο υπουργός επικοινωνιών, Χρήστος Σπίρτζης,  καθώς επίσης και το σύνολο υφισταμένων τους - διορισμένων τους σε ΕΣΡ και ΕΕΤΤ, όπως και όσοι θα χαράξουν τον χάρτη συχνοτήτων, σε ενδεχόμενο αδειοδοτήσεως του ραδιοφωνικού σταθμού Καρατζαφέρη στην συχνότητα ( 90,60 MHZ ), ο οποίος επί σειρά ετών δεσμεύει συχνότητα η οποία δεν του ανήκει, θα καθίσουν συνολικά στο σκαμνί του κατηγορουμένου.

Η πλειονότητα γνωρίζει επαρκώς την πολιτική καπηλεία, και ειδικότερα οι συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν επί δεκαετίες τις αποδείξεις της λειτουργίας των απατεώνων της πολιτικής.

Πόσο πούστηδες μπορεί να είναι αυτοί που υποσχόντουσαν στο λαό εκπροσώπηση, και αντί της εκπροσώπησης παράλληλα των πολιτικών θέσεων, των αποδοχών, και των εισπράξεων ως κόμματα, επιλέγουν παράλληλα να καρπωθούν και τις ραδιοτηλεοράσεις. 

Δεν δεν έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση, δεδομένου ότι είναι χαρακτηριστικό φαινόμενο των νεοελλήνων, οι οποίοι πορεύονται με πουστιές, η αν προτιμάτε με ακόρεστη πλεονεξία. Ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς δεν επιθυμούσαμε ούτε τις καρέκλες πρωθυπουργών, ούτε των υπουργών, ούτε των βουλευτών, άρα όσα συντελέστηκαν εις βάρος μας, και τελούν σε ισχύ ακόμα και σήμερα, δεδομένης της εθνικής μας πραγματικότητας, αποτελούν αποκλειστικά πουστιές. Μη νομίζετε ότι έχω πρόθεση να βρίζω δημόσια, όμως, έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα οι κύριοι που αξίωσαν συμμετοχή στη πολιτική.

Εμείς είμαστε οι πρωτεργάτες των FM στη χώρα μας, οι οποίοι δώσαμε τον αγώνα ώστε να υπάρξει πλουραλισμός, πολυφωνία, και σπάσιμο του κρατικού μονοπωλίου, και οι επιτήδειοι καιροσκόποι μας αποκάλεσαν και μας αποκαλούν ακόμα ''ραδιοπειρατές'', ενώ με χιλιάδες ψέματα βρέθηκαν και βρίσκονται στο κοινοβούλιο, τους θεσμούς, και τους δήμους, καταργώντας την δημοκρατία για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.
Έχετε υπόψιν σας τι θα συνέβαινε την δεκαετία του 80 αν αντί για μουσική επενδύαμε ραδιοφωνικά στην πολιτική και δημιουργούσαμε ένα κόμμα ;;; ( Αν θεωρείτε ότι διαθέτετε ευφυία... γνωρίζετε. Αλέξη εσύ θα ήσουν πρωθυπουργός ;;; Εσείς που μας ακολουθήσατε με καθυστέρηση είσαστε κυβέρνηση, εμείς τι θα είμαστε ;;; Την δεκαετία του 80 είμαστε περισσότεροι από 2.000 χιλ. μόνο στο Ν.Αττικής, και με τα παρένθετα πρόσωπα των οικογενειών μας ξεπερνάγαμε τις 10.000, και όπως γνωρίζετε δεν συστήσαμε κόμμα. Ακόμα πουστιές εν έτη 2016 ;;;  )
Οι απατεώνες των θεσμών χρειάζονται στο κοινοβούλιο;;; Tο αντίστοιχο με τον Καρατζαφέρη ισχύει σήμερα με το ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο βρίσκεται στην κυβέρνηση ώστε να ισχύει ΧΟΥΝΤΑ και να υπάρχουν τα οφέλη ελαχίστων στελεχών και των κολλητών τους.

Το πρώτο ραδιόφωνο των FM στη χώρα μας, το οποίο λειτούργησε στην ΓΛΥΦΑΔΑ λειτουργεί ;;; Τα κομματικά Καρατζαφέρη και Τσίπρα λειτουργούν για τα οφέλη τους ;;; Ποιους και τι εκπροσωπούν ;;;

Όσοι και όσες αδυνατούν για τα ορθά συμπεράσματα της δεδομένης πολιτικής χούντας 42 ετών δεν διαθέτουν νοημοσύνη. Πρέπει να ανατραπούν ΣΥΝΟΛΙΚΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ''ανεξάρτητο'' ΕΣΡ επί Αλεξίου έδωσε πανελλαδική άδεια στον Καρατζαφέρη !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">