ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

To team που κατάργησε το δίκαιο της ΕΕ και τις αποφάσεις του ΟΗΕ

Η ελληνική δικαιοσύνη δεν προστατεύει την πολυφωνία και το κράτος δικαίου, ούτε την εσωτερική της ανεξαρτησία, και μάλλον τελεί σε καθεστώς ελέγχου, άρα προφανώς είναι δέσμια.

Είναι σαφές ότι Τσίπρας και Παππάς, για τα προσωπικά τους συμφέροντα, όπως και ελαχίστων κολλητών, έχουν προβεί σε σωρεία παραβιάσεων του δικαίου της ΕΕ, καθώς επίσης και του Ο.Η.Ε. 

Τις αρμοδιότητες του Ε.Σ.Ρ τις έχει υφαρπάξει το team Τσίπρα, Παππά, και λοιπών καπήλων της αριστεράς και των θεσμών, και ενώ αυτοί ζουν εκ του ασφαλούς καταργούν επί της ουσίας τα κυριαρχικά και συνταγματικά μας δικαιώματα.

Είναι πρωτοφανές ποιοι αξίωναν την διακυβέρνηση της χώρας με υποσχέσεις δικαιοσύνης και δημοκρατίας, και επί δυο χρόνια εξυπηρετούν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα αντί να υπηρετήσουν το λαό.

Ενώ λοιπόν αυταπόδεικτα Τσίπρας και Παππάς έχουν υφαρπάξει τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ, το οποίο παραμένει χωρίς πρόεδρο και σύνθεση, και ενώ έχουμε σειρά αιτήσεων και προτάσεων στο Μαξίμου και στον αρμόδιο υπουργό επικρατείας, Νίκο Παππά, και σαφέστατα ενώ λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ συνολικά τα διαπλεκόμενα, πέραν του ενός, όπως και το σύνολο από πειρατικά και καθ' όλα παράνομα ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, η κυβέρνηση χούντας στερεί επί δυο χρόνια από τον πρωτεργάτη του χώρου τη δυνατότητα αδειοδοτήσεως και σύννομης επαναλειτουργίας. 

Είναι σαφές ότι επί δυο χρόνια ζουν πλουσιοπάροχα οι δήθεν ''αριστεροί ''αλληλέγγυοι,  έχουν αυξηθεί υπέρμετρα τα έσοδά τους, καθώς και οι καταθέσεις τους, τοποθέτησαν τους δικούς τους ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά, ώστε να υπάρξει υπέρμετρα εύκολος πλουτισμός υπουργών και στελεχών, και στον αντίποδα μια υφιστάμενη χούντα κατά ημών που αγωνιστήκαμε επί δεκαετίες για την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.  

Είναι σαφές ότι έπειτα από 27 χρόνια ανομία και φαγοπότι πολιτικών και ημέτερων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, υφίσταται ανάλογη συνέχεια για τα οφέλη στενού κύκλου κυβερνώντων και των κολλητών τους, και αυταπόδεικτα μια χούντα η οποία έχει καταργήσει την δημοκρατία και το σύνταγμα της χώρας, το δίκαιο της Ε.Ε., όπως και τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Κύριοι Τσίπρα και Παππά είναι η τελευταία φορά που επισημαίνω δημόσια ότι έχετε καταργήσει το πολίτευμα της χώρας κατά των συνταγματικών μας δικαιωμάτων.

Είτε θα θεσμοθετήσετε σύμφωνα των προτάσεων και αιτήσεών μας, είτε θα υπάρξει προσφυγή στη δικαιοσύνη, διότι αυταπόδεικτα επί δυο χρόνια ισχύει μια ιδιότυπη χούντα.

Επιλέξτε σύντομα...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ 
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Η ακόρεστη πλεονεξία των νεοελλήνων που τους νομιμοποιείς και τους δίνεις τη δυνατότητα να βρεθούν στους θεσμούς. Συνολικά αυτή η φάρα είναι πλήρως ακατάλληλη για τους θεσμούς. ( Και τα δικά σας δικά μας, και τα δικά τους δικά μας, και τα δικά μας δικά μας !!! Βλέπε την λειτουργία όσων βρέθηκαν σε θεσμικές καρέκλες, ενώ ως χουντικοί στέρησαν από εμάς τόσο τις δικές μας, όσο και όσα μας αναλογούν. 

Τσίπρα και Παππά σε εσάς άρμοζε η θέση πρωθυπουργού και υπουργού και στον πρωτεργάτη των ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων δεν άρμοζε μια θέση στο Ε.Σ.Ρ, η την Ε.Ε.Τ.Τ ;;;

Οι συμπολίτες και συμπολίτισσες μας κρίνουν και αξιολογούν επαρκώς. ( Σε πλήρη αντιδιαστολή των υποκριτών οι οποίοι χαίρουν προνομίων, θέσεων, αποδοχών, κ.α, δίνοντας την παράσταση της ζωής τους, ο υποφαινόμενος γράφει δημόσια όσα σκέπτεται, όπως τα σκέπτεται, και όπως πραγματικά είναι, και χωρίς να μετακινείτε ούτε κατά κεραία από τις βασικές αρχές της πραγματικής αριστεράς, την οποία οι υπόλοιποι απλά την χρησιμοποίησαν. ) 

Μετράμε δεκαετίες αγώνων ώστε να βρίσκονται οι Τσίπρας και Παππάς στην διακυβέρνηση της χώρας, όπως και αρκετοί ακόμα σε έμμισθες θέσεις, και τα κέρδη τα θερίζουν κάπηλοι επί του παρόντος. ( Άλλωστε εμείς έχουμε να επιδείξουμε απτά στοιχεία, οι υπόλοιποι τι έχουν να δείξουν... τον στενό κύκλο 20 κολλητών συντρόφων διορισμένων στο δημόσιο ;;; Αυτοί απευθύνονται σήμερα σε καθημερινή βάση στην τοπική κοινωνία, η απλά τρώνε τα χιλιάρικα των έμμισθων θέσεων ;;; )

Την επόμενη φορά που θα εκτεθούν δημόσια αναφέροντας το ηθικό και δίκαιο, η ακόμα την αλληλεγγύη τους στο κοινωνικό σύνολο, είναι σαφές ότι η πλειονότητα θα τους πάρει με τις πέτρες !!! 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: To team που κατάργησε το δίκαιο της ΕΕ και τις αποφάσεις του ΟΗΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">