ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η παραλία Γλυφάδας είναι σαν το μυαλό του δημάρχου

Δείτε την κατάντια στην παραλία Γλυφάδας με πόρτες, σκουπίδια, δέντρα, πλαστικά, πατσαβούρες, και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε... 

Η παραλία Γλυφάδας είναι σαν το μυαλό του δημάρχου Παπανικολάου, ο οποίος έχει πετύχει μέσα σε δυο χρόνια τον πλήρη εκφασισμό του δήμου... 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ




Βλέπετε καθαρά ότι οι λουόμενοι δεν ενοχλούνται καθόλου από τα σκουπίδια στη παραλία της Γλυφάδας, δεδομένου ότι είναι πλήρως εξοικειωμένοι με τα σκουπίδια των θεσμών.

Στον αντίποδα οι γερμανοτσολίαδες της Γλυφάδας, οι οποίοι εκμαυλίζουν το τοπικό μας πολιτισμό, παρακολουθούν από το youtube σε βίντεο τα δρώμενα στην παραλία της Μυκόνου, και ενίοτε συμμετέχουν και οι ίδιοι/ες, όμως για το τόπο μας είχαν και έχουν εντελώς διαφορετικά σχέδια, πληρώνοντας έμμισθους του Λάτση, και λοιπούς, όπως και παιδεραστές ''εκδότες'' για σπίλωση των κατοίκων και προπαγάνδα υπέρ της ''ανάπτυξης'', σε μια πόλη στην οποία σήμερα δεν έχουμε ούτε ένα (1) ραδιοτηλεοπτικό των δημοτών και της πόλης, ενώ πληρώνονται με τα χρήματα των δημοτών δεκάδες τυχάρπαστοι, υπόδικοι, ρέμπελοι, και άτομα τα οποία ουδέποτε προσέφεραν το ελάχιστο στη Γλυφάδα.






Και όμως, είναι η παραλία του δήμου Γλυφάδας Αττικής, ενός από τους πλουσιότερους δήμους της χώρας ο οποίος κακοδιοικείται επί σειρά τετραετιών.

Αντιλαμβάνεστε επαρκώς την ''ΑΝΑΠΤΥΞΗ'' την οποία επικαλούνται οι υπόδικοι αιρετοί και ο δήμαρχος Παπανικολάου... ( ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ), και μελλοντικά ακόμα περισσότερα. 

Οτιδήποτε ξεβράζεται στην παραλία το έχουν πετάξει στην θάλασσα τα ''πολιτισμένα'' υποκείμενα με ''οικολογική συνείδηση'', σαφέστατα στο βωμό της ''ανάπτυξης'' την οποία επικαλούνται.

Αναλογιστείτε οι οπαδοί ''ανάπτυξης'' τύπου Λάτση, αντί για Αλβανούς και Αλβανίδες, η Ρουμάνους, Ρωσίδες, κ.α., να ίσχυε το ανάλογο φαινόμενο στη πλαζ του Αγίου Κοσμά με λουόμενους εφοπλιστές και επιχειρηματίες, οι οποίοι θα πλήρωναν 200 ευρώ ημερησίως διαμονής. Θα γινόσαστε πρώτο θέμα στο CNN και στο CBS...

Μαριάννα Λάτση, και Σπύρο Λάτση ΒΛΕΠΕΤΕ ;;; ( Προσωπικά γνωρίζω ότι ''δεν θα υπάρξει ένα φρούριο κλειστή πόλη'', ούτε θα μπουν δίχτυα περιμετρικά της παραλίας με ότι συμεπάγεται αυτό στην καταστροφή του παράκτιου και του θαλάσσιου οικοσυστήματος. )

Αλέξη Τσίπρα βλέπεις η σε έχει τυφλώσει η εξουσία ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η παραλία Γλυφάδας είναι σαν το μυαλό του δημάρχου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">