ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προς Κυριάκο Μητσοτάκη: Είναι καιρός η Ν.Δ να τραβήξει το χαλί του Γιώργου Παπανικολάου

Ο ενεργός δημότης κ. Γιαννακόπουλος κάνει μια σημαντική - καίρια επισήμανση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αν ο πρόεδρος της ΝΔ επιθυμεί κάποια στιγμή να βρεθεί το κόμμα του στην κυβέρνηση, πρέπει άμεσα να συμμορφώσει τον πολιτικό κάπηλο, ο οποίος αποκλειστικά με εξαπάτηση βρέθηκε στην διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, και έκτοτε το μοναδικό του έργο είναι οι διορισμοί ημέτερων, όπως και οι εκατοντάδες πιστώσεις του δημοτικού χρήματος επίσης για την κονόμα ημέτερων. 

Αν συμπεριλάβουμε και όσα δίνονται κάτω από τα τραπέζια ώστε  να σπιλώνονται οι δημότες οι οποίοι πρέπει να εκπροσωπηθούν, είτε όσα δίνονται ώστε οι κατά τόπους ''εκδότες'' - δημοσιογράφοι να κρατούν σιγή ιχθύος, (δηλ. να βλέπουν, να ακούν, και να μην αντιλαμβάνονται), καθίσταται σαφές ότι διαμορφώθηκε μια κακοδιοίκηση που δεν έχει προηγούμενο στην Γλυφάδα.

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδυνατεί να σταματήσει τον πολιτικό που μέσα σε δυο χρόνια έχει ξεπεράσει κατά 100% τα ατοπήματα του προκατόχου τους Κ.Κόκκορη, δεν έχει καμία πιθανότητα να βρεθεί το κόμμα του στην κυβέρνηση, και πολύ περισσότερο να αποκτήσει λαϊκό έρεισμα ώστε να συμβεί. 

Τα στελέχη της ΝΔ, και ειδικά ο πρόεδρος της Κ.Μητσοτάκης, οφείλουν να τον ''μαζέψουν'' άμεσα,  και να φροντίσουν να υπάρξει ορθό πλαίσιο διοικήσεως του δήμου, όπως και πιστώσεων του δημοτικού χρήματος, δεδομένου ότι ο άπειρος πολιτικός έχει γίνει υποχείριο των υπολοίπων και των ορέξεων τους, σαφέστατα όχι ότι και ο ίδιος δεν είχε την έμφυτη τάση διασπάθισης και κακοδιαχείρισης.

Οι επισημάνσεις του κ. Γιαννακόπουλου

1) Ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο πολιτικό λαμόγιο που πέρασε από την Γλυφάδα.

2) Είναι καιρός η Ν.Δ να του τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια μήπως και σεβαστεί τους δημότες, μίας και η κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος επί των ήμερων του έφτασε στο ζενίθ.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος

14-07-2016

Υποσημείωση: Αν συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι ο δήμος Γλυφάδας προτίθεται να προβεί σε μετατάξεις υπαλλήλων για την κάλυψη των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών της  Δημοτικής Αστυνομίας, ώστε χωρίς την κατάλληλη σήμανση να ταράξει τους δημότες - δημότισσες Γλυφάδας στις κλήσεις και τα πρόστιμα, αντιλαμβάνεστε επαρκώς. ( Αυτό που λείπει από την Γλυφάδα είναι η αστυνομοκρατία !!!)

Εμείς ως ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' δηλώνουμε ότι θα καταργήσουμε την δημοτική αστυνομία, όπως και τα πρόστιμα. Επίσης τονίζουμε ότι όποιος δημότης προσέλθει σε εμάς με πρόστιμα, από οποιαδήποτε υπηρεσία του δημοσίου, θα του παρέχουμε τα ποσό ώστε να πληρώσει την οφειλή του !!!

Χρήματα υπάρχουν άφθονα για διασπάθιση, για κατασπατάληση, για χρηματισμένους εκδότες - δημοσιογράφους, για ημέτερους, για κολλητούς, όμως ο Παπανικολάου και οι υπόλοιποι με τα σκουπίδια στον εγκέφαλο, έχουν κώλυμα για την τήρηση της νομιμότητας και την εκπροσώπηση του συνόλου. ( Κρατήστε το )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προς Κυριάκο Μητσοτάκη: Είναι καιρός η Ν.Δ να τραβήξει το χαλί του Γιώργου Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">