ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ασυνεννόητοι !!!

Άπειρες φορές άκουσα το τελευταίο χρονικό διάστημα την λέξη ''ασυνεννόητοι'', και σαφώς όσοι και όσες την ανέφεραν εννοούσαν τις εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ και των μελών του.

Για τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας που ανέφεραν το ''ασυνεννόητοι'', μπορούμε να πούμε ότι οι βολεμένοι του παρόντος ( εννοούμε την πλειονότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ) μια χαρά συνεννόηση είχαν μεταξύ τους, το θέμα είναι ότι ορισμένοι την είχαν αποκλειστικά μεταξύ τους, ερήμην των υπολοίπων, και πίσω από την πλάτη των υπολοίπων.

Και επειδή χρειάζεται να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ορισμένοι από όσους προεκλογικά δήλωναν δημόσια ότι ''υφίστανται απίστευτες καταστάσεις'', εννοώντας ότι οι πολιτικές της συγκυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ τους είχαν ''στεγνώσει'' οικονομικά, και βρισκόντουσαν χωρίς εργασία τρία - τέσσερα χρόνια, (αν και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ) εξασφάλισαν με την αρωγή ελαχίστων προνόμια, θέσεις, αποδοχές, άρα οι απίστευτες καταστάσεις έχουν τελειώσει για δαύτους.

Όσοι μας ανέφεραν το ''πρώτη φορά αριστερά'', όπως και την τάση τους να στηρίξουν τους πληττόμενους πολίτες, στη πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε, παρασκηνιακά μεθόδευσαν το προσωπικό τους όφελος, και ξέχασαν παντελώς όσα δήλωναν δημόσια, όπως και το σύνολο των πραγματικά πληττόμενων.

Το απίστευτες καταστάσεις δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όσων αφορά αυτά τα άτομα, διότι συνολικά γνωρίζουμε, ότι η πλειονότητα αυτών των μελών, διέθετε είτε παχυλές συντάξεις του δημοσίου, είτε μισθούς και συντάξεις του δημοσίου από παρένθετα πρόσωπα των οικογενειών τους, άρα η πλεονεξία τους, όπως και ο εγωκεντρισμός τους, και πολύ περισσότερο οι προσωπικές τους φιλοδοξίες έπρεπε να εκπληρωθούν κατά κάθε έννοιας αριστεράς και δικαίου.

Μια χαρά συνεννοήθηκαν μεταξύ τους ορισμένα μέλη και συντεχνίες, όπως των μηχανικών οι οποίοι στο σύνολό τους βρέθηκαν σε έμμισθες θέσεις, και η ''ασυνεννοησία'' διαμορφώθηκε εντέχνως από τους ίδιους.

Αρκετοί από τους συμπολίτες μας έχουν την πραγματική εικόνα, και δεν καταφέρνει κανείς να τους αποπροσανατολίσει, και γνωρίζουν απόλυτα ότι όλα όσα παρουσιάστηκαν επί σειρά ετών αποσκοπούσαν στο προσωπικό τους όφελος και τίποτα άλλο πέραν αυτού.

Αξίζει να αναφερθεί: Επί αρκετά χρόνια υφίσταντο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, η κάθε 15 ημέρες γινόντουσαν ανοιχτές συνελεύσεις, ώστε να περάσουν την εικόνα των δημοκρατών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την τρέχουσα πολιτική πραγματικότητα, όπως και για τα προβλήματα που ταλάνιζαν την κοινωνία, KAI μόλις έφτασαν στην πηγή, και υπήρξε η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τα ίδια πρόσωπα ακαριαία έκλεισαν κάθε ανοιχτή εκδήλωση, και όλα αποφασίζονταν στο παρασκήνιο.

Ο βασικός λόγος,  αρχικά, απόσπασης - απομάκρυνσης αρκετών μελών - φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν διότι αντελήφθησαν, όπως και ο υποφαινόμενος, ότι η δημοκρατία, και οι δημοκρατικές διεργασίες - διαδικασίες ήταν πρόσχημα, και αποσκοπούσαν στο προσωπικό όφελος ορισμένων μελών, όπως και των φιλοδοξιών τους, μακράν πέρα από κάθε ιδεώδες αριστεράς.

Μη ξεχνάτε ότι όσοι επί χρόνια επικαλέστηκαν την αρωγή τους στους πληττόμενους πολίτες, έπειτα της εκλογικής νίκης εξασφάλισαν ένα κομμάτι από το κουφάρι της εναπομείνουσας εξουσίας, και όσων συνεπάγεται, και απομακρύνθηκαν τόσο από τους πληττόμενους, όσο και από όσα πρεσβεύει η αριστερά. ( Φαινομενικά όμως αγωνίζονται για ένα ''καλύτερο κόσμο'', στον οποίο οι ίδιοι θα καταλαμβάνουν προνόμια, θέσεις, αποδοχές, εις βάρος των υπολοίπων )

Τέλος, τα αίτια της ''ασυνεννοησίας'', αναζητήστε τα σε όσους εξασφάλισαν ένα κομμάτι από το κουφάρι της εξουσίας, και αμέσως μετά διεφθαρμένοι από την εξουσία, και όσων συνεπάγεται αυτή, έγιναν συνεργάτες της διευρυμένης πολιτικής συντεχνίας, φροντίζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα (...), και αδιαφορούν πλήρως για τους υπολοίπους. 

Άλλωστε ο υποφαινόμενος ήταν και είναι ''ραδιοπειρατής'', ( με μια δημόσια δράση δεκαετιών ) ενώ οι ίδιοι, οι οποίοι αναδείχτηκαν και από τον δικό μας αγώνα - εργασία ετών, βγήκαν μια μέρα από το σπίτι τους και αυτομάτως έγιναν επαγγελματίες της πολιτικής. 

Γ.Κ 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και Κατασχέσεις, ώστε να βρεθούν στην εξουσία μεγαλύτεροι κάπηλοι από όσους κυβέρνησαν από το 1977. ( Δεν πειράζει αν κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν, το θέμα είναι ότι για όσα ισχύουν τα τελευταία χρόνια υπήρξε προεργασία δεκαετιών !!! )

Δυο μέτρα και σταθμά επί παντός επιστητού ;;; Για τους ''ραδιοπειρατές'' δεν υπάρχει κυβέρνηση ;;; Δεν υπάρχει Σύνταγμα ;;; Δεν υπάρχει πολίτευμα ;;; Δεν υπάρχει εκπροσώπηση ;;; Κατατέθηκαν οι προτάσεις και οι αιτήσεις μας ;;; Ποιους και τι εκπροσωπούν ;;; 

Ο παλαιοκομματισμός του χθες, και ο αναχρονιστικός παλαιοκομματισμός του σήμερα, ο οποίος συντηρεί το χθες, όσα διαμορφώθηκαν στο χθες, και καμία σχέση δεν έχει με προοδευτική ριζοσπαστική αριστερά. 

Πρέπει να πείσετε το κοινωνικό σύνολο, ότι παράλληλα με εσάς και τα προνόμια που σας εξασφάλισαν, και όσα ζείτε, υφίσταται το ανάλογο και με τους ίδιους, και με εμάς. Από που θα πείσετε το κοινωνικό σύνολο, και ειδικότερα τους συμπολίτες μας, από την ΑΥΓΗ του Φίλη, από την ΕΡΤ, η από τους έμμισθους του Τσίπρα ;;; Και τελικά δεν διαθέτουν αντίληψη, δεν βλέπουν, δεν ρωτούν, δεν κρίνουν, δεν γνωρίζουν ;;;

* Λίαν συντόμως θα σας παρέχουμε δωρεάν από ένα πιρούνι, στο οποίο είτε θα χαράξουμε τα αρχικά του ονόματός μας, είτε την επωνυμία μας, και είναι βέβαιο ότι όλοι και όλες εσείς με ενασχόληση τη πολιτική γνωρίζετε πως ακριβός θα το χρησιμοποιήσετε !!! 

Επισημαίνουμε για όσους και όσες από εσάς αδυνατείτε να έχετε ακριβή εικόνα, ότι δεκάδες συμπολιτών μας, με εξασφαλισμένους μισθούς - αποδοχές, συντάξεις, κ.α, παρουσιάστηκαν ως οι σωτήρες, οι οποίοι θα άλλαζαν την υπάρχουσα κατάσταση, και ενώ διαβιούσαν εκ του ασφαλούς, συνέστησαν και τις συμμαχίες για περαιτέρω οφέλη. Ουσιαστικά πρόκειται για ανθρωποφαγία, η οποία τεχνηέντως καλύπτεται πίσω από τις συμμαχίες δεκάδων ατόμων και των συμφερόντων τους. ( Ασυνεννόητοι...με τίποτα. Είναι καλύτερα συνεννοημένοι από όσο νομίζετε, και συνολικά ενώ έχουν την προσφορά ως ύψιστη αρχή τους, περιορίζεται στα δικά τους συμφέροντα, δεδομένου ότι για όλους εμάς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα !!! Η αν προτιμάτε δεν θέλουν ΣΚΟΠΙΜΑ να κάνουν τίποτα, διότι αν είχαν κάνει, η έκαναν, δεν θα αποτελούσαν συντεχνίες ανθρωποφάγων !!!)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ( Α.Α.Α )
( Για την ανεξαρτησία του τόπου μας )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ασυνεννόητοι !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">