ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ.Γ. Ψηφιακής πολιτικής παρά το πρωθυπουργό

Το περίφημο Σινικό Τείχος επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κίνα.

Επίσης  έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι CCTV, που αποτελεί τον κυρίαρχο κρατικό τηλεοπτικό οργανισμό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Ο κ.Τσίπρας στη συνάντησή του με επικεφαλής του κινεζικού ομίλου Huawei αναφέρθηκε στη δημιουργία της Γ.Γ. Ψηφιακής πολιτικής παρά το πρωθυπουργό, και στο γεγονός ότι ο νέος ''αναπτυξιακός νόμος'' θέτει στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων τις Νέες Τεχνολογίες, την Πληροφορική, και την Έρευνα. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ - μεταδιδόμενο την ΔΕΚΑΕΤΙΑ του 90, όταν κανείς άλλος δεν ανέφερε την δημιουργία τεχνολογικού πάρκου στη χώρα μας, και ειδικότερα Ψηφιακής Πολιτικής, και ταυτόχρονα δεχόμενος διώξεις και κατασχέσεις διότι συντελούσε στην έρευνα η οποία πρέπει να προστατεύεται από την πολιτεία.

 Ο Τσίπρας καινοτομεί !!! 

Ο πρωθυπουργός τόνισε, μάλιστα, ότι θα κατασκευασθεί ένα τεχνολογικό πάρκο στην Αθήνα και πρότεινε την αδελφοποίηση του τεχνολογικού πάρκου Huawei με την Τεχνόπολις Θεσσαλονίκης. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι νέες τεχνολογίες είναι αναπτυξιακό εργαλείο και όχι απλά ένας κλάδος της οικονομίας.

Για εμάς στη Γλυφάδα θα ήταν πολυτιμότερο ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί το τείχος από σκουπίδια του ''πολιτισμού'' στην παραλία Γλυφάδας, και να ερωτηθεί ποιες είναι οι πολιτικές του επί δυο χρόνια όσων αφορά την αποκατάσταση τόσο της δημοκρατίας, όσο και του δικαίου. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ - ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ




Να προγραμματιστεί μια επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Γλυφάδα, και ειδικότερα στο παραλιακό μέτωπο, όπου διορισμένος βρίσκεται ο υπόδικος μπάτσος του Α.Τ Τερψιθέας - Γλυφάδας,  Δ. Ακρίβος , ο οποίος είναι στέλεχος της ΝΔ, και ήταν ένας από τους μπάτσους που μεθόδευσαν τις καταχρηστικές ΔΙΩΞΕΙΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', και των προϊόντων έρευνας και τεχνολογίας.

Συγχαρητήρια, μας δικαιώσατε !!! Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα οφέλη τους κατέστρεψαν την τοπική μας δημοκρατία, κατέστρεψαν τον τοπικό μας πολιτισμό, υπόδικοι διαχειρίζονται εκατομμύρια των δημοτών, πληρώνουν με μαύρα ημέτερους για προπαγάνδα, και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας αρκέστηκαν να βρεθούν σε μια έμμισθη θέση για την πάρτη τους.

Διαμορφώστε επιτέλους και ένα κοινό κόμμα...


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ.Γ. Ψηφιακής πολιτικής παρά το πρωθυπουργό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">