ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το καθαρό - γνήσιο - πρόσωπο του Φασισμού

Οι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ παγκόσμιας πρωτιάς στην υποκρισία και την παλιανθρωπιά, και παράλληλα δεν έχουν να προσθέσουν τίποτα καινούργιο.

Η παλιανθρωπιά από τη πλευρά τους είναι σαφής και πασιφανής, αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στο μόρφωμα που επικαλείται ότι είναι εφημερίδα της Αριστεράς, του υπουργοποιημένου Φίλη, και να διαπιστώσει ποιοι ήταν οι λόγοι που αξίωναν την διακυβέρνηση της χώρας οι γνωστοί σε όλους σας σήμερα πλιατσικολόγοι. 

Καθίσταται σαφές γιατί βρίσκεται ο Στυλιανός Πλιάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας ΚΑΙ στο Δ.Σ της ATTICA BANC. Βρίσκεται ώστε να παρέχει μερίδιο της διαφημιστικής πίτας στον υπουργό παιδείας, ο οποίος λαμβάνει την παχυλή αποζημίωση του υπουργού, και παράλληλα σήμερα λαμβάνει μερίδιο από το σύνολο των τραπεζών στις οποίες διόρισαν κομματικά στελέχη.




Άραγε ο Πλιάκης έχει κάποια σχέση με την περιοχή μας, με εμάς, η με την Γλυφάδα ;;; Στέλιο σήμερα δεν κάνει ''τζίζ'' η ΑΥΓΗ του Φίλη, κατά δική σου ομολογία στον παρελθόντα χρόνο ;;;

Πόσο απροκάλυπτα ξεσκεπαστήκατε συνολικά ότι δεν πρεσβεύεται ούτε την αριστερά, ούτε τα ιδεώδη της, και ξεκοκαλίζεται τα υπολείμματα όσων είχαν καταληστεύσει οι προηγούμενοι, κατά όλων ημών.

Σε καλή μεριά, όμως, θα έρθουν και οι προσεχείς εκλογές, τόσο οι δημοτικές, όσο και οι περιφερειακές, και οι εθνικές, και τόσο εμείς, όσο και οι συμπολίτες μας, έχουμε σχηματίσει πλήρη εικόνα ποιοι είστε και τι πρεσβεύεται.

Δυστυχώς δεν υπάρχει μέτρο μέτρησης ώστε να προσμετρήσουμε σε κάθε ένα από εσάς την προδοσία, άλλωστε υπάρχει και το προηγούμενο της Βάρκιζας, όμως η δική σας στη Γλυφάδα έχει καταρρίψει τη προηγούμενη.

Το καθαρό - γνήσιο - πρόσωπο του Φασισμού, το γνώρισα και το βίωσα από όσους επικαλέστηκαν ότι είναι αριστεροί, και σήμερα σε πλειάδα συμπολιτών μας είναι ξεκάθαρο ποια ήταν τα κίνητρά σας, και αν υπάρχει έστω και ένας από όλους εσάς στο ΣΥΡΙΖΑ, και ειδικά της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ο οποίος είναι πραγματικά αριστερός.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την προδοσία την οποία μας παρείχατε, για την καθολικότητα ψευδών, για το σύνολο από υπονομεύσεις, την πλήρη άρνηση για αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, δημοκρατία, και σας περιμένουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, να συνεχίσετε την απάτη που διοχετεύατε στο κοινωνικό σύνολο, και μέσω ημών, ώστε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι το αποτέλεσμα.

Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κάποιος ο οποίος να αγνοεί ότι βολεύτηκαν κατόπιν ''προτάσεων'' ''συνολικά'' τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, παράλληλα συνεχίζουν τις πολιτικές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, εκποίησαν το Ελληνικό στον Λάτσηεκποιούν τα πάντα όλα, οι υπουργοί και λοιποί έχουν έσοδα από το σύνολο των τραπεζών, και στον αντίποδα, επίσης, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κάποιος συμπολίτης μας ο οποίος να αγνοεί ότι από τη δική τους πλευρά δεν υπάρχει ούτε μια ενέργεια η οποία να δηλώνει ότι καλύπτουν όσα διακήρυξαν δημόσια. 

Υπάρχει μια αντίστοιχη ενέργεια από τη πλευρά Ταστάνη, Πλιάκη, Σκαμπαρδώνη;;; Άλλοι πρόεδροι, άλλοι αποσπασμένοι στα γραφεία υπουργών, και σε σειρά άλλων έμμισθων θέσεων, και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σχήματα λόγου ;;; ( Έρχονται πάλι εκλογές !!! ) 

Αν υπάρχουν ορισμένοι από εσάς, οι οποίοι θεωρούν ότι εμείς είχαμε οφειλή να παρέχουμε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ώστε να καλύψουμε όσους δεν καλύπτουν τα εχέγγυα της αριστεράς, σφάλλεται καθολικά. (Και τονίζω ξανά ...Έρχονται πάλι εκλογές !!! )

Αυτή είναι η λειτουργία της Αριστεράς ;;;  Αν όσα ισχύουν επί δυο χρόνια εσείς τα βαφτίσατε αριστερά, εμείς έχουμε τις αποδείξεις ότι αποτελούν Φασισμό, και στην πιο ακραία του έκφανση. Τι είναι ο Φίλης Σταμάτη ;;; Τι κάνει ο Φίλης ;;; Που βρέθηκε ο Φίλης ;;; Για ποιο λόγο ;;; 

K. Πλιάκη ο Φίλης σε πόσα επίπεδα εξαργυρώνει την προσφορά του ;;; Ποια ήταν η πρoσφορά του ;;; Υφίσταται μονομερής αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, και δημοκρατία σε χώρο της αριστεράς, και θέλετε οι υπόλοιποι να την αποκαλούν αριστερά;;; 

Που διαφέρει ο Φασισμός κ. Ταστάνη από όσα ισχύουν επί δυο χρόνια ;;; Τι κάναμε εμείς επί σειρά ετών ;;; Ήταν πληττόμενος ο Φίλης και μπήκε σε πρώτη προτεραιότητα ;;; Ήταν διωκόμενος, είχε βασανιστεί, είχε χάσει ότι είχε και δεν είχε για την ιδεολογία του, η μήπως είχε πεινάσει ;;; ΕΣΕΙΣ;;; 

Σαφέστατα οι Φασίστες πάντα έχουν έτοιμα επιχειρήματα και αντίλογο, όπως ''άλλο το ένα άλλο το άλλο'' επί του ίδιου ακριβός αντικειμένου, ενώ στην αριστερά δεν χωρά άλλο το ένα άλλο το άλλο, και σε πρώτη προτεραιότητα βρίσκονται όσοι πρέπει ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ - έχοντας το δίκαιο και ηθικό προβάδισμα, ενώ εσείς καταργήσατε απόλυτα τα ιδεώδη της αριστεράς, και τώρα σας μένουν το προσωπείο, η υποκρισία, και τα χρήματα - αργύρια -  του κοινωνικού συνόλου. (Και επαναλαμβάνω ξανά ...Έρχονται πάλι εκλογές !!! )

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Αν είχε έρεισμα ο Φίλης στα νότια προάστια ο Ταστάνης θα είχε γίνει βουλευτής, δεδομένου ότι τον προώθησε η ΑΥΓΗ του Φίλη !!! ΕΓΙΝΕ;;;

Στον αντίποδα ένα κόμμα που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε πάρει 800 ψήφους,  με την υποστήριξη σχεδόν όλων των τάσεων της αριστεράς, βρέθηκε στην τελευταία εκλογική διαδικασία με προσαύξηση ποσοστών της τάξεως του 450 % απόρροια και των δικών μας ενεργειών, χωρίς καμία υποστήριξη από αρκετές τάσεις της αριστεράς, οι οποίες σχημάτισαν νέες παρατάξεις. 

Kαι στις περιφερειακές, και τις εθνικές, η αύξηση ποσοστών στα νότια προάστια ήταν κατακόρυφη, ενώ το σύνολο από τοπικούς εκδότες - δημοσιογράφους ήταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Λέτε η επιτυχία να οφειλόταν στον Φίλη ;;; ( Τα θαύματα διαρκούν λίγο, και γίνονται ελάχιστα, οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ποιοι βολεύτηκαν, σε ποιους εξασφαλίστηκε η άνετη διαβίωση, και στον αντίποδα γνωρίζουν καλύτερα ποιους πρόδωσαν, και ποιοι είχαν τόσο το δίκαιο, όσο και το ηθικό προβάδισμα. Έρχονται πάλι εκλογές !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το καθαρό - γνήσιο - πρόσωπο του Φασισμού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">