ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγνώμη του Ελεύθερου Τύπου για την σπίλωση στον Χρήστο Σπίρτζη

Συγνώμη ζήτησε δημόσια ο Ελεύθερος Τύπος για το άρθρο της Άννας Παναγιωταρέα, με τίτλο "Η χώρα πεθαίνει", στο οποίο η δημοσιογράφος συμπεριέλαβε το όνομα του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη τον οποίο κατηγορούσε πως διατηρεί καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού. 

Αναληθής και ανυπόστατος ο ισχυρισμός του άρθρου (  Το κείμενο του Ελ. τύπου. )

"Αποκαθιστούμε την αλήθεια για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ.Χρήστο Σπίρτζη, σχετικά με δημοσίευμα της 17ης Ιουλίου 2016, στη μόνιμη στήλη της δημοσιογράφου- συντάκτριας Αννας Παναγιωταρέα, με τίτλο «Η χώρα πεθαίνει...».

Ειδικότερα, είναι αναληθής και ανυπόστατος ο ισχυρισμός του άρθρου ότι ο υπουργός κ. Σπίρτζης διατηρεί καταθέσεις στο εξωτερικό. Δεν προκύπτει από οποιαδήποτε πηγή ή άλλο στοιχείο ότι ο κ.Σπίρτζης διατηρούσε ή διατηρεί καταθέσεις σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα στο εξωτερικό. 

Η συντάκτρια του άρθρου προφανώς παραπλανήθηκε από λανθασμένες πληροφορίες και αναξιόπιστες πηγές. Συνεπώς και ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος περί δήθεν έλλειψης εμπιστοσύνης του υπουργού στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα ή την εθνική οικονομία δεν έχει αληθή βάση.

Αναγνωρίζουμε οτι η συντάκτρια δεν είχε αξιόπιστα και ικανά στοιχεία προκειμένου να διαδώσει, διά του δημοσιεύματος, τους ανωτέρω ισχυρισμούς. 

Σε κάθε περίπτωση, η ιδιοκτησία της εφημερίδας δεν συντάσσεται με το επίμαχο δημοσίευμα, σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του κ.Σπίρτζη.

Τέλος, δηλώνουμε ότι δεν υπήρξε πρόθεση εξύβρισης ή δυσφήμησης, αλλά αντιθέτως, σεβόμαστε και τιμούμε απόλυτα την προσωπική, την επαγγελματική και την πολιτική διαδρομή του κ. Χρήστου Σπίρτζη"

Υποσημείωση: Σαφέστατα χρήματα σε ξένες τράπεζες όπως αναφέρεται μπορεί να μην διαθέτουν, όμως σε ελληνικές τράπεζες αρκετοί διαθέτουν, δεδομένου ότι επί δυο χρόνια λαμβάνουν αποζημιώσεις - αποδοχές από τον Ελληνικό λαό, ενώ υφίσταται ακόμα παθογένεια στην συνταγματική ομαλότητα, όπως και στην κάλυψη του συνόλου των πολιτών από τη πλευρά των κυβερνώντων. 

Ο χάρτης συχνοτήτων για το σύνολο της χώρας, νομών, και για το σύνολο ραδιοτηλεοράσεων, υπηρεσιών, και πολιτών είναι έτοιμος κ. υπουργέ ; 

Η Ε.Ε.Τ.Τ είναι πλαισιωμένη και με πλήρη σύνθεση ώστε έπειτα όσων ισχύσουν θεσμικά να υπάρξει η άμεση λειτουργία της για την τήρηση της νομιμότητας και ειδικότερα της συνταγματικής; 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγνώμη του Ελεύθερου Τύπου για την σπίλωση στον Χρήστο Σπίρτζη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">