ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαξίμου: Τα πρόσφατα έργα έχουν προκαλέσει εκνευρισμό σε κάποιους

Τα πρόσφατα εγκαίνια του Νοσοκομείου της Σαντορίνης, καθώς και του αεροδρομίου της Πάρου, έχουν προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό σε κάποιους, που οι κυβερνητικές πηγές δεν αναφέρουν ρητά και ονομαστικά, όμως σαφέστατα όσοι κάνουν αναφορά στο συμφέρον των τοπικών κοινωνιών, επί δυο χρόνια επιδεικτικά γυρίζουν τη πλάτη και παρανομούν στις προτάσεις και αιτήσεις μας για το δημόσιο όφελος των δικών μας τοπικών κοινωνιών στα νότια προάστια Αττικής. 

Είναι κατανοητό, σχολιάζουν αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, που προσθέτουν ότι η κυβέρνηση καταφέρνει να υλοποιήσει έργα που είχαν βαλτώσει επί δεκαετίες, σχετικά με τα εγκαίνια του Νοσοκομείου της Σαντορίνης και του νέου κρατικού αερολιμένα Πάρου.

Ακόμα περισσότερο τους εκνευρίζει, το ότι, μέσα σε συνθήκες σκληρών δημοσιονομικών περιορισμών - τα έργα αυτά ολοκληρώνονται και παραδίδονται με απόλυτη κατοχύρωση του δημοσίου συμφέροντος και, προπαντός, του συμφέροντος των τοπικών κοινωνιών», σημειώνουν οι ίδιες πηγές και παρατηρούν ότι «τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τα γεγονότα αυτά, διεξάγεται ένας επικοινωνιακός πόλεμος που εξαντλεί τα όρια της γραφικότητας: 

Διαμαρτυρίες για το γεγονός ότι τα έργα ήταν έτοιμα και η κυβέρνηση απλώς ''κόβει κορδέλες'' (ξέρουν και στις δυο περιπτώσεις την αλήθεια οι τοπικές κοινωνίες), κατασκευασμένες ιστορίες και ψεύτικα ρεπορτάζ ότι το νοσοκομείο στην Σαντορίνη δεν λειτουργεί (λέγε λέγε κάτι θα μείνει), τα επικά ψευδοεγκαίνια - οπερέτα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πάρο, λίγες μέρες πριν από την επίσημη εκδήλωση και, φυσικά, το ''μεγάλο αφήγημα'' της εξόρμησης 54 κυβερνητικών στελεχών για χλιδάτες διακοπές στο νησί.

Θα χρειαστούν όμως και νέες ''ιστορίες με φίδια'' - γιατί και άλλα βαλτωμένα έργα πρόκειται να παραδοθούν άμεσα. Όπως, για παράδειγμα, μεγάλοι οδικοί άξονες, έργα (κάποια από τα οποία έχουν μείνει στην ιστορία για την κατάσταση στην οποία αφέθηκαν) που ξεκόλλησαν και ολοκληρώνονται, μετά από επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων και με ουσιαστική κατοχύρωση του δημοσίου συμφέροντος.

Όσο λοιπόν η κυβέρνηση προωθεί άμεσες και ουσιαστικές λύσεις σε χρόνια προβλήματα τέτοιου είδους, ας προετοιμάζονται, παραλλήλως, οι σεναριογράφοι, οι μονταζιέρες και διάφορα θηρία της κίτρινης δημοσιογραφίας και της (λέμε τώρα..) πολιτικής επικοινωνίας για τις αντίστοιχες επιχειρήσεις λάσπης. Ξέρουμε ότι αν προσπαθήσουν, μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ευφάνταστοι και διασκεδαστικοί.

Ένθεν και ένθεν λοιπόν δίνετε μια παράσταση εντυπώσεων, από τη μια από τα κόμματα παλαιοκομματισμού 42 ετών, και τους εργολάβους - εφοπλιστές - καναλάρχες - εκδότες, και από την άλλη από τους αντίστοιχους/ες μπουκωμένους με κρατική διαφήμιση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σαφώς μένει αναλλοίωτη η πραγματικότητα παντελούς ελλείμματος ενδιαφέροντος για το ήμισυ του Ν.Αττικής, και σχεδόν του ενός τρίτου πληθυσμού της χώρας μας, από τη πλευρά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, όπως και από τη πλευρά της περιφέρειας Αττικής.

* Στην φωτογραφία του Μαξίμου μπορείτε να δείτε ποια είναι η πραγματικότητα του πολιτεύματος ακόμα και σήμερα στη χώρα μας, δεδομένου ότι ''κάποιοι'' βρίσκονται από την μια πλευρά των κάγκελων, (διότι το μεθόδευσαν) και οι υπόλοιποι από την άλλη, και χωρίς να εισακούονται, άρα πως κυβερνά ο λαός; ( Εμείς μπορεί κατόπιν των επιλογών κάποιων να βρισκόμαστε όντως από την ''άλλη'' πλευρά των κιγκλιδωμάτων, όμως οι προτάσεις μας βρίσκονται εντός του Μαξίμου, άρα οι επιλογές όσων ισχύουν δεν βαρύνουν εμάς )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαξίμου: Τα πρόσφατα έργα έχουν προκαλέσει εκνευρισμό σε κάποιους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">