ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα θαύματα είναι σπάνια στις μέρες μας !!!

Το πρώτο εκλογικό διαμέρισμα Γλυφάδας, και συγκεκριμένα της Τερψιθέας στην οποία βρισκόμαστε, παρείχε τις περισσότερες ψήφους στο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια πόλη που διαχρονικά η ΝΔ υπερτερούσε σε ψήφους, και οι λόγοι θεωρούμε ότι είναι αυτονόητοι.

Σαφώς στις επόμενες εκλογές, τόσο τις δημοτικές, όσο και τις περιφερειακές και εθνικές, το ΣΥΡΙΖΑ των στελεχών τα οποία προδίδουν την αριστερά, το δίκαιο, και τους πολίτες, θα διαπιστώσει τις ανακατατάξεις. ( Τα θαύματα δεν διαρκούν εσαεί, και οι ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται...)

1) Στις περιφερειακές μεγαλύτερη συμμετοχή στη ψηφοφορία είχαμε στο 1 εκλογικό διαμέρισμα (ΤΕΡΨΙΘΕΑ) που καθαρά υπερτερεί σε ψήφους έναντι όλων των άλλων διαμερισμάτων.
2) Στις δημοτικές επίσης μεγαλύτερη συμμετοχή στη ψηφοφορία είχαμε στο 1ο εκλογικό διαμέρισμα.

ΚΑΡΤΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ - ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ. 

Όπως βλέπετε καθαρά στην κάρτα που ακολουθεί το πρώτο εκλογικό διαμέρισμα Τερψιθέας, στο οποίο βρισκόμαστε, παρείχε τις περισσότερες ψήφους στο ΣΥΡΙΖΑ, και θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται να εξετάσουμε τους λόγους, όμως, στις επόμενες εκλογές οι κύριοι οι οποίοι μας πρόδωσαν θα διαπιστώσουν τις σαφείς διαφοροποιήσεις.

Τώρα όσων αφορά τις περιφερειακές εκλογές παραθέτω ένα δείγμα που δείχνει ότι το πρώτο (1) εκλογικό διαμέρισμα ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ συμμετείχε περισσότερο στη ψηφοφορία και παρείχε τις περισσότερες ψήφους έναντι όλων των υπολοίπων στην παράταξη ΣΥΡΙΖΑ - Δούρου. 


Οφείλω να σας θυμίζω ότι η προδοσία είναι καθολική από τη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο από τα κυβερνητικά στελέχη, Τσίπρας, Παππάς, κ.α., όσο και από τα περιφερειακά Δούρου, Καπάταης, και πολύ περισσότερο από τους κατά τόπους, Ταστάνης, Πλιάκης, Σκαμπαρδώνης, κ.α.


Δείτε τον χάρτη και τα αποτελέσματα των εκλογών διότι ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Υπολογίστε τα οφέλη που έχουν οι κάπηλοι και προδότες επί δυο χρόνια, και παράλληλα όσοι και όσες αμφισβητούν τα αναφερόμενα να τολμήσουν να με καλέσουν για περαιτέρω ενημέρωση.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και Κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα θαύματα είναι σπάνια στις μέρες μας !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb