ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ως εδώ! Αυτό είναι ύβρις! Προσβολή!


Αποτελούν πληγή για το πολίτευμα, και το σύνταγμα της χώρα μας.
Κυβερνούν και αντιπολιτεύονται ανθέλληνες και αντιδημοκράτες

''Ως εδώ! Αυτό είναι ύβρις! Προσβολή!'' Ένθεν και ένθεν, δεξιά και αριστερά βρίσκονται εχθροί του πολιτεύματος, εχθροί του Ελληνικού λαού, εχθροί της δικαιοσύνης, εχθροί του τόπου μας. 

Επί 42 χρόνια βρίσκονται στο προσκήνιο της πολιτικής, κόμματα και πρόσωπα, τα οποία δεν υπηρετούν τους σκοπούς εκλογής τους, και ενώ αυταπόδεικτα αποτελούν μια κοινή συντεχνία, σε καθημερινή βάση εμπαίζουν και εξαπατούν το λαό.

Ειδικά ο κύριος εκ δεξιών, με την κόκκινη γραβάτα, πρέπει να ντρέπεται για την κατάντια της νεοελληνικής πραγματικότητας και πολιτικής, και για την εδραίωση της διαπλοκής, την οποία υπηρετεί ακόμα και σήμερα το κόμμα του.

Όσοι θεωρείται ότι πρόκειται για Έλληνες έχετε εσφαλμένη εικόνα, διότι επί δεκαετίες δεξιών και αριστερών πολιτικών - κυβερνήσεων, ουδέποτε υπήρξε συνταγματική ομαλότητα και πραγματική δημοκρατία, και κυρίως, το σημαντικότερο, ποτέ δεν υπήρξε η αντιπροσώπευση του κυρίαρχου λαού.

Από τη μια έχουμε τους πρεσβευτές υπηρέτησης οικονομικών ελίτ, πέντε οικογενειών, και από την άλλη έχουμε τους εκπροσώπους της ευημερίας των βολικών ημέτερων και κολλητών, άρα πλήρη εκμαυλισμό των θεσμών.

Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης, και ειδικά Έλληνας, θα περίμενε με τη πάροδο του χρόνου να πέσουν οι μάσκες, και σε μια κατεστραμμένη οικονομικά χώρα να δημιουργηθεί τουλάχιστον η αντιπροσώπευση των πολιτών, ώστε τόσο η χώρα, όσο και ο λαός να ανακάμψει.

Αντί να δομηθεί το πλαίσιο υγιούς ανακάμψεως τόσο της χώρας, όσο και του λαού, το παίγνιο πίσω από τη πλάτη του ευεργετεί την περαιτέρω καταστροφή της χώρας και του λαού, αρκεί να έχουν άμεσα και σημαντικά οφέλη όσοι δεν αντιπροσωπεύουν, ούτε υπηρετούν το λαό.

Μη ξεχνάτε ότι τόσο το κυβερνών κόμμα, όσο και η αντιπολίτευση έχουν κοινό γνώμονα, ο οποίος είναι η εμπιστοσύνη από την πλευρά της κοινωνίας, όμως, σε αυτό το σημείο κόβονται τόσο οι αντιπολιτευόμενοι, όσο και οι κυβερνώντες.

Από τη πλευρά της αντιπολιτεύσεως ξεκάθαρα έχουν επιλέξει την υπηρέτηση του κεφαλαίου, όμως αυτή περιορίζεται σε λίγες οικογένειες, διότι χωρίς την προβολή από αυτές τις λίγες οικογένειες χάνουν την επαφή με την κοινωνία, άρα οι μετοχές τους πέφτουν κατακόρυφα, όπως και το έρεισμα στην κοινωνία, και από την άλλη έχουμε μια συγκυβέρνηση των λίγων στελεχών, κομματικών και βολικών ημέτερων, φίλων και υποστηριχτών, άρα μια ταυτόσημη κατάσταση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ονομάζεται αντιπροσωπευτική δημοκρατία.

Έφτασαν στο σημείο να παρέχουν απλόχερα άδειες σε αλλοδαπούς για τζαμιά, και να εγκληματούν κατά των Ελλήνων, οι οποίοι παρεμπιπτόντως δεν έχουν λάβει άδεια ούτε για ναούς του 12 θεού, ούτε για την ραδιοφωνία στην οποία πρωτοστάτησαν.  

Έφτασαν στο σημείο να αποκαλούν πάταξη της διαπλοκής την αδειοδότηση της ολιγαρχίας μονοπωλίων και ολιγοπωλίων, ενώ δεν θέσπισαν ένα πλήρη νόμο για το σύνολο, και όπως γνωρίζετε η υποχρέωση τους είναι η υπηρέτηση του συνόλου, και ειδικότερα όσων έχουν αιτηθεί με σειρά προτάσεων, και ήταν οι στοχοποιημένοι της πολιτικοοικονομικής σήψης.

Επιστροφή των ληστεμένων της τοπικής μας κοινωνίας και τοπικής δημοκρατίας - Άμεση αδειοδότηση του πρωτεργάτη των FM


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

( 12 χρόνια χωρίς λειτουργία έπειτα από ληστείες τις οποίες έστησαν μεγαλοσχήμονες και το σύστημα σήψης και απάτης, το οποίο απροκάλυπτα δολοφονεί τον Ελληνικό λαό ώστε να έχει άμεσα οφέλη από την ληστεία του πολιτεύματος, και ενώ υποσχέθηκαν στο λαό δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, και δημοκρατία. Ξέχασαν την συνταγματική ομαλότητα, άρα είναι οι φυσικοί δημιουργοί της πολιτικής και συνταγματικής ανωμαλίας. )

Είναι ζήτημα λίγων ημερών.. το δίκαιο του ΕΛΛΗΝΑ πολίτη, εκτός αν δεν αποτελεί συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα η πίστης του κάθε πολίτη, και ειδικά των ΕΛΛΗΝΩΝ, την οποία βεβήλωσαν για τα οφέλη τους με κατάχρηση εξουσιών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βεβήλωσαν το ναό της *δημοκρατίας, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει αδειοδοτηθεί για την άμεση και μαζική του καθημερινή λειτουργία. ( Έχουμε κάποιο πρόβλημα επί του συγκεκριμένου, η μήπως δεν είναι σαφές ότι δεν υφίστανται στη χώρα μας οι ναοί της δημοκρατίας ; )

Παρέχουμε άδειες σε αλλοδαπούς και τις στερούμε από τον Ελληνικό λαό;;;;;;;;;;

* Ειδικότερα, και με περισσότερη σαφήνεια, βεβήλωσαν το ναό της ανύπαρκτης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ως εδώ! Αυτό είναι ύβρις! Προσβολή! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">