ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ ( VIDEO)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποίησαν σήμερα 13/09/16, στις 9:00 το πρωί η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΑΔΕΔΥ. 

Στο κτίριο υφίστατο συζήτηση για θέματα κοινωνικής πολιτικής μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και φορέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου στην οδό  Βασιλίσσης Αμαλίας 8 ( η οποία πρέπει να αλλάξει ονομασία, η να επαναφέρουμε την Βασιλεία με έναν καλό Βασιλέα και μια καλή Βασίλισσα, οι οποίοι θα εκφράσουν το λαό και θα στέκονται επάξια δίπλα του ), υφίσταντο και αρκετά πηγαδάκια από εργαζόμενους, από τους οποίους ακούσαμε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις '' Ο Θέμης Μπαλασόπουλος όσο ήταν πρόεδρος πήγαινε κομπολόγια στην Δούρου ευελπιστώντας σε πολλά και διάφορα, κάτι έπρεπε να γίνει, και γίνετε η αρχή κινητοποιήσεων των εργαζομένων''

Όπως υποστήριξαν οι διαδηλωτές, η συζήτηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και των φορέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκαλεί τον κόσμο και είναι υποκριτική. Με αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και σφαγιάζονται οι συντάξεις και τα εισοδήματα των εργαζομένων και συνολικά του λαού.

Δείτε το βίντεο


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">