ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παναττική σύσκεψη και προκήρυξη 44ου καταστατικού και του 45ου συνεδρίου της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα – 3ος Όροφος) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια Αττικής, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι ο προγραμματισμός δράσης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το επόμενο χρονικό διάστημα ενόψει και της 2ης αξιολόγησης των «θεσμών».

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ.
ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
ΤΡΙΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – 9.30 π.μ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την πραγματοποίηση ΣΥΣΚΕΨΗΣ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, στις 9.30 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα – 3ος Όροφος).

Αντικείμενο της ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ είναι ο προγραμματισμός δράσης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το επόμενο χρονικό διάστημα ενόψει και της 2ης αξιολόγησης των «θεσμών» του Σεπτεμβρίου που δρομολογεί την περεταίρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, τον περιορισμό των συνδικαλιστικών ελευθεριών και την ουσιαστική κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας, την νέα φορολογική επιδρομή και των νέων ανατροπών στο Δημόσιο (αξιολόγηση Δομών, κινητικότητα, νέα οργανογράμματα), τις νέες μειώσεις στις συντάξεις και στο εφάπαξ (ιδιαίτερα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση).

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλούνται για την αγωνιστική προετοιμασία του κλάδου μπροστά στη νέα επίθεση της συγκυβέρνησης και της τρόικα στους εργαζόμενους στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όλοι μαζί δυναμικά και αγωνιστικά να ακυρώσουμε στην πράξη κάθε προσπάθεια εφαρμογής των νέων αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει αποφασισμένη μαζί με τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, να ακυρώσουμε στην πράξη την εφαρμογή των νέων μνημονιακών μέτρων και των πολιτικών που για μια ακόμη φορά στόχο έχουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, την περαιτέρω συρρίκνωση των εισοδημάτων των εργαζομένων, τις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας και τον περιορισμό δικαιωμάτων και ελευθεριών που κατακτήθηκαν με αγώνες πολλά χρόνια πριν!!!

Παράλληλα με προκύρηξη καλούνται οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να λάβουν μέρος στο 44ο Καταστατικό - Οργανωτικό και στο 45ο Ενδιάμεσο Συνέδριο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Του 44ου ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ και του
45ου ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Σύμφωνα με τα άρθρα 15, 16 και 17 του ισχύοντος Καταστατικού της Ομοσπονδίας και την από 7 Ιουλίου 2016 απόφαση του Γενικού Συμβουλίου.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
Οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να λάβουν μέρος:

Στο 44ο Καταστατικό - Οργανωτικό και στο 45ο Ενδιάμεσο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου 2016, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 • 44ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

1. Εισήγηση για τις Καταστατικές – Οργανωτικές αλλαγές.

2. Ψηφοφορίες για τις Καταστατικές – Οργανωτικές αλλαγές.

ΤΡΙΤΗ 6 και ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 • 45ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

1. Εισήγηση για το Πρόγραμμα Δράσης.

2. Ψηφοφορίες για το Πρόγραμμα Δράσης.

Τα Συνέδρια θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL ATHENΕS» (Μιχ. Βόδα 4-6 – Αθήνα – Τηλ.: 210 8200700). Θα ακολουθήσει νεότερη εγκύκλιος καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα εργασιών των Συνεδρίων.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος          Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Τράκας      Βασίλης Πετρόπουλος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παναττική σύσκεψη και προκήρυξη 44ου καταστατικού και του 45ου συνεδρίου της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">