ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χειροπέδες στον ''Σερίφη” των Νοτίων Προαστίων

Χειροπέδες πέρασαν σε συνάδελφό τους, το βράδυ της Πέμπτης, (15-09-2016) στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο συλληφθείς αστυνομικός υπηρετεί ως διοικητής σε τμήμα της Τουριστικής Αστυνομίας Γλυφάδας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο διοικητής του τμήματος Γλυφάδας οδηγούσε δίκυκλο με πλαστές πινακίδες. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το μηχανάκι ήταν 50κ.εκ. και είχε μετατρέψει τον κινητήρα σε 125 κυβικά εκατοστά.

Ο Αστυνόμος Β ‘εκτός από το μηχανάκι που οδηγούσε με πλαστή πινακίδα, κατέχει και αυτοκίνητο μάρκας VITARA, του οποίου οι πινακίδες είναι καλυμμένες με σκούρο μαύρο πλαστικό για να μην γίνονται ορατές.

Στη συγκεκριμένη υπηρεσία που ήταν επικεφαλής ο συλληφθείς, πρόσφατα υπήρξε η απόσπαση γυναίκας υπαστυνόμου Α ‘, η οποία ενώ αρχικά είχε μετατεθεί στο επιτελείο της Διεύθυνσης Ν / Α Αττικής, στη συνέχεια αποσπάσθηκε, με τις ευλογίες του διευθυντή στην Τουριστική Αστυνομίας, όπου σύμφωνα με πηγές, η ίδια έχει αρραβωνιαστεί τον αδελφό του διοικητή.

Οι έκνομες ενέργειες αστυνομικών το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και προσωπικά τον αρχηγό κ. Τσουβάλα, ο οποίος σε θέματα διαφθοράς και παραβατικότητας είναι αμείλικτος.

Ο συλληφθείς αστυνομικός αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλαστογραφία, για τη μετατροπή του κινητήρα αλλά και παραβάσεις του ΚΟΚ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι όσα ισχύουν επί των ημερών μας στην Τουριστική Αστυνομία της Γλυφάδας αποτελούν πταίσματα σε σχέση με όσα ίσχυαν προ δεκαετιών, επί κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χειροπέδες στον ''Σερίφη” των Νοτίων Προαστίων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">