ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγκέντρωση ενάντια στο ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού

Συγκέντρωση ενάντια στο «ξεπούλημα του Ελληνικού» θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας όπου αναμένεται να ψηφιστεί η κύρωση της σύμβασης για το πρώην αεροδρόμιο, η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, η ΑΔΕΔΥ, η Λαϊκή Ενότητα,  η Συνέλευση δράσεων για το Ελληνικό, και άλλες συλλογικότητες και πολίτες.

Η επιτροπή αγώνα για το μητροπολιτικό πάρκο του Ελληνικού καλεί σε συγκέντρωση ενάντια στο ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου την Τετάρτη 21/9/2016 και ώρα 6.30 μμ έξω από τη Βουλή.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων και των φορέων που αγωνίζονται για τη σωτηρία του Ελληνικού, και καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου που ξεπουλά το Ελληνικό, την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016, στις 6:30μμ, στη Βουλή.

Η Λαϊκή Ενότητα συμμετέχει και καλεί τους πολίτες να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος (Αμαλίας – έξω από τη Βουλή).

Η Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό με κεντρικό σύνθημα :«Τίποτα δεν τελείωσε, αγώνας και δράση για το Ελληνικό μέχρι τη νίκη»καλεί σε προσυγκέντρωση, στο ΤΑΙΠΕΔ (Κολoκοτρώνη 1 & Σταδίου) την Τετάρτη 21/9 στις 18:30 και σε πορεία προς την βουλή.

«Στην κύρωση της συμφωνίας ΤΑΙΠΕΔ και LAMDA Development προχωρά βιαστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ολοκληρώνοντας το ξεπούλημα του Ελληνικού. Το νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή άρον άρον με στόχο να ψηφιστεί την Τετάρτη 21/9, αγνοώντας, μεταξύ άλλων, επιδεικτικά τις σημαντικές και ουσιώδεις αιτιάσεις της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού που αποδεικνύουν το μεγάλο οικονομικό, κοινωνικό και
οικολογικό έγκλημα σε βάρος της κοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ.

Η Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό με κεντρικό σύνθημα: «Τίποτα δεν τελείωσε, αγώνας και δράση για το Ελληνικό μέχρι τη νίκη» καλεί σε προσυγκέντρωση, στο ΤΑΙΠΕΔ (Κολoκοτρώνη 1 & Σταδίου) την Τετάρτη 21/9 στις 18:30 και σε πορεία προς την βουλή.

Σε μαζική συμμετοχή στην διαμαρτυρία που οργανώνουν συλλογικότητες και οργανώσεις έξω από την Βουλή ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού καλεί η «ΔιEEξοδος – Πρωτοβουλία Αγώνα για την αποδέσμευση από την ΕΕ».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγκέντρωση ενάντια στο ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">