ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έπεσε η αυλαία στη Γλυφάδα

tennis24.gr

Με_έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στο tie break του καθοριστικού σετ, ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Αιξωνή, το 2ο INTERSPORT Tennis Open για το 2016!

Μετά από δύο εβδομάδες γεμάτες τένις, έπεσε η αυλαία στο τουρνουά της κορυφαίας αλυσίδας αθλητικών ειδών, INTERSPORT που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά στον φιλόξενο Όμιλο της Γλυφάδας.

Οι φίλοι του τένις είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά το οποίο έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό τενιστικό χάρτη.

Το INTERSPORT Tennis Open της Γλυφάδας, είχε συγκλονιστικό τέλος αφού Βοϊνέα και Πέτρος Τσιτσιπάς χάρισαν έναν συναρπαστικό τελικό, με τελικό θριαμβευτή τον πρώτο!

Ο Βοϊνέα επικράτησε 6-2, 4-6, 7-6 (5) του νεαρού συναθλητή του και κατέκτησε τον τίτλο στη μικρή κατηγορία των ανδρών, δείχνοντας μεγαλύτερη ψυχραιμία στις κρίσιμες στιγμές του τελικού.

Εύκολη ήταν η επικράτηση του Γιώργου Φασουλά στην κατηγορία 30+ καθώς η απουσία του Γιώργου Χιριστανίδη, λόγω τραυματισμού στη μέση, άνοιξε διάπλατα το δρόμο στον οικοδεσπότη για έναν ακόμη τίτλο. Ο Φασουλάς κέρδισε τον Φραγκίσκο Σελεπέ στον τελικό.

Σπύρου και Μπαρούτας κατέκτησαν εύκολα τον τίτλο στο διπλό ανδρών.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Γλυφάδας την Κυριακή και απόλαυσε την τελετή λήξης, με τις απονομές στους νικητές, την κλήρωση των δώρων και την καθιερωμένη δεξίωση.

Το INTERSPORT Tennis Open ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για το τελευταίο τουρνουά της σεζόν, 13-23 Οκτωβρίου στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Υποσημείωση του ''Γ'': Στη Γλυφάδα, καθημερινά, διοργανώνονται δεκάδες εκδηλώσεις οι οποίες περνούν σχεδόν απαρατήρητες από το μεγαλύτερο τμήμα των συμπολιτών μας. Οι λόγοι - διαχρονικά, και περισσότερο σήμερα είναι σαφείς: Ο κατακερματισμός ο οποίος μεθοδικά συντηρείται από τις δημοτικές αρχές, η αδράνεια κάλυψης των αιτήσεών μας, καθώς και οι τοπικές παρατάξεις οι οποίες δεν συνδράμουν στην πλήρη - ολοκληρωμένη - σφαιρική ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου, ώστε να χτιστεί μια συνοχή μεταξύ των κατοίκων και όσων διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων σε τοπικό επίπεδο.

Η Γλυφάδα, και τα νότια αναπτυξιακά απέχουν έτη φωτός από άλλες μεγάλες πόλεις, και ενώ έχουν διαμορφωθεί χειρότεροι όροι έναντι άλλων μεγαλουπόλεων, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο,  ο κατακερματισμός ο οποίος έχει διαμορφωθεί τοπικά, καθώς και η διάλυση της συνοχής από όσα αποφάσιζαν οι εκάστοτε αρχές δεν έχει προηγούμενο, και την μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν τα κόμματα.

Αν και υφίστανται στη Γλυφάδα σειρά τοπικών ''media'' κανείς δεν καλύπτει το σύνολο όσων διαδραματίζονται σε τοπικό επίπεδο. ( Για πόσες δεκαετίες ακόμα; ) Όσο για την ''ρεκλάμα''...όλα marketing και διαφήμιση είναι σήμερα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έπεσε η αυλαία στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">