ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Κύριε πρωθυπουργέ με το χέρι στην καρδία, και με αίσθημα ευθύνης σας καλώ δημόσια να επανεξετάσετε την υπόθεση του Ελληνικού και να τηρήσετε στο απόλυτο τις υποσχέσεις σας στον Ελληνικό λαό.

Επίσης, σας προτρέπω να πληρώσετε τις οποίες αποζημιώσεις στον όμιλο του Λάτση, ώστε να καταστεί σαφές στους πολίτες ότι αυτές οι οικογένειες υφίστανται ώστε να πίνουν το αίμα του λαού, και επιφέρουν μεγαλύτερη ζημία στο κοινωνικό σύνολο.

Η αποζημίωση του ομίλου Λάτση, ο οποίος δεν έχει επενδύσει απολύτως τίποτα στο Ελληνικό, αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη ενέργεια για το δημόσιο συμφέρον, και μεσοπρόθεσμα ο λαός θα αντιληφθεί επαρκώς τι είχε μεθοδευτεί επί δεκαετίες από οικονομικούς κύκλους και συγκεκριμένα κόμματα - πολιτικούς, οι οποίοι έγιναν ένθερμοι οπαδοί της λογικής καζίνο.

Η διασφάλιση της ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα της αριστεράς και όσων πρεσβεύει, θα έχουν μακροπρόθεσμο όφελος, σε αντιδιαστολή των καπιταλιστικών λογικών - πολιτικών, οι οποίες δεν θα συνδράμουν το κόμμα στις προσεχείς εκλογές.

Σαφέστατα δίνοντας στο λαό την προοπτική θέσεων εργασίας - ανάπτυξης - ένα μικρό τμήμα του λαού επηρεαζόμενο μπορεί να τρέφει αυταπάτες, στον αντίποδα η διασφάλιση της ποιότητας ζωής με ένα μητροπολιτικό πάρκο, καθώς και της διασφάλισης χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, θα συνδράμουν περισσότερο τη κυβέρνηση και το κόμμα, αν διασφαλίσει ορθές προνοιακές και κοινωνικές - φιλολαϊκές πολιτικές. 

Σαφώς ορισμένοι θα αναρωτηθούν: Γίνετε να αναιρεθεί ένας μνημονικός όρος; Βεβαίως γίνετε, αν δεν υπάρξουν και άλλες παραβιάσεις των όρων με τους δανειστές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">