ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνεργασία ΕΤΑΔ με την τοπική αυτοδιοίκηση και παραχώρηση της παραλίας στα νότια προάστια

Σε καθεστώς μυστικότητας, και της τελευταίας στιγμής οι κυβερνητικές ενέργειες όσων αφορά το Ελληνικό.

Η συνεργασία της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) με τους τρεις όμορους δήμους, Αλίμου, Γλυφάδας, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, την οποία ανακοίνωσε η κυβέρνηση, για την παραχώρηση χρήσης ακινήτων του παραλιακού μετώπου που εκτείνεται από τη Μαρίνα Αλίμου μέχρι τη Βάρκιζα, προσωπικά για εμάς δεν γνωρίζουμε κατά πόσον εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, και ειδικότερα το όφελος των πολιτών.

Το υπουργείο Επικρατείας και συγκεκριμένα το γραφείο του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, ανακοίνωσε: ''η Κυβέρνηση αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, την πρόθεσή της να προχωρήσει σε κάθε αναγκαία πράξη ώστε η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας να γίνεται προς όφελος των πολιτών με την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων από φορείς Δημοσίου συμφέροντος''.

Εμείς, προσωπικά, έχοντας τα δεδομένα δεκάδων ανακοινώσεων, από τη πλευρά του πρωθυπουργού, των σημερινών κυβερνητικών στελεχών, όσο και περιφερειακών - δημοτικών κ.α., επισημαίνουμε ότι ο χαρακτήρας της συγκεκριμένης υποθέσεως χαρακτηρίζεται εκβιαστικός και μαφιόζικης εκτελέσεως, και τα ζητήματα νομιμότητας θα στραφούν μεσοπρόθεσμα κατά του κυβερνώντος κόμματος - στελεχών. 

Αυτή την ώρα στο Μαξίμου παρουσία του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, του προέδρου της ΕΤΑΔ κ. Γιώργου Τερζάκη, και των Δημάρχων, ανακοινώνεται η συνεργασία της ΕΤΑΔ με την τοπική αυτοδιοίκηση για την παραχώρηση χρήσης ακινήτων του παραλιακού μετώπου που εκτείνεται από τη Μαρίνα Αλίμου μέχρι τη Βάρκιζα.

Επισήμανση: Έχοντας τα δεδομένα είτε παρανομιών από την δημοτική αρχή σε σύννομα αιτήματα δημοτών, είτε της απαξιωτικής συμπεριφοράς από τη πλευρά δημάρχων Γλυφάδας, είτε ακόμα το έλλειμμα αντισταθμιστικών όρων από τη πλευρά των δημάρχων Γλυφάδας, τονίζουμε ότι το όφελος των πολιτών δεν εξυπηρετείται. Αντιθέτως εξυπηρετούνται τα οφέλη ημέτερων. ( Δεν θα ισχύσει το ανάλογο όσων αφορά το παραλιακό μέτωπο ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνεργασία ΕΤΑΔ με την τοπική αυτοδιοίκηση και παραχώρηση της παραλίας στα νότια προάστια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">