ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

The World : Το πολυτελέστερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου αναχώρησε απο τον Πειραιά [video]

Στον Πειραιά βρέθηκε για 2 ημέρες το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, το The World όπως μας ενημέρωσε το pireaspiraeus.com.


Στον Πειραιά βρέθηκε για 2 ημέρες το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, το The World, το οποίο έχει 165 αυτόνομες καμπίνες οι οποίες κοστίζουν από 930.000 ευρώ έως και 13 εκατομμύρια, και οι 130 είναι ήδη αγορασμένες.

Το κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος 196 μέτρα και διαθέτει 12 καταστρώματα, οι ιδιοκτήτες προέρχονται από περίπου 45 χώρες και  ελάχιστοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι που ζουν συνέχεια στο πλωτό τους διαμέρισμα, διότι οι περισσότεροι επισκέπτονται το κρουαζιερόπλοιο σε τακτά χρονικά διαστήματα στη διάρκεια του έτους για αναψυχή.

Το The World κατασκευάστηκε το 2002 στα ναυπηγεία Fosen Mek. Verksteder A/S της Νορβηγίας και διαθέτει γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις spa, γυμναστήριο, πισίνες,  έξι εστιατόρια,  μπαρ, club, προσομοιωτή γκολφ, βιβλιοθήκη, αίθουσα κινηματογράφου, και αν επενδύσει μερικά εκατομμύρια ο Λάτσης θα διαθέτει και καζίνο, όπως και mall !!!

Εμείς από τη δική μας πλευρά προτιθέμεθα να ''δημιουργήσουμε'' ( κατασκευάσουμε - εγκαταστήσουμε ) το World TV,  και το World FM, ώστε το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο να είναι πλήρες και με αυτόνομο ψηφιακό ραδιοτηλεοπτικό μέσο 4k - dolby digital. ( Αν ενδιαφέρονται οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι να επικοινωνήσουν μαζί μας !!! Τονίζεται να εγκαταστήσουμε, και σαφώς όχι να λειτουργήσουμε. Η πρότασή μας αποτελεί μια συμφέρουσα επιλογή, δεδομένου ότι η Ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο αδειοδοτήσεων για την ραδιοτηλεόραση σε μια συμφέρουσα τιμή μπορεί να παρέχει μια άδεια παγκόσμιας εμβέλειας !!!)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: The World : Το πολυτελέστερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου αναχώρησε απο τον Πειραιά [video] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">