ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κλίντον vs Τράμπ: Το πρώτο ντιμπέιτ στις 4 τα ξημερώματα ( ώρα Ελλάδος )

Τα_βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα απόψε στο πρώτο ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για τον Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ.

Το πρώτο τετ α τετ Χίλαρι – Τραμπ θα διεξαχθεί στο πανεπιστήμιο Χόφστρα της Νέας Υόρκης, θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και αναμένεται να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης.

H  θα ξεκινήσει στις 4 τα ξημερώματα και θα διαρκέσει 90 λεπτά και θα την παρακολουθήσουν περίπου 90 εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι αναμένεται να καθηλωθούν σε τηλεοράσεις και οθόνες υπολογιστών για να παρακολουθήσουν την μονομαχία. 

Συντονιστής του ντιμπέιτ θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος του NBC, Lester Holt και θα  είναι χωρισμένο σε έξι θεματικές ενότητες ενώ δεν θα γίνει καμία διακοπή για διαφημίσεις. ( Style πρωτεργάτης ) 



Κάθε θεματική δεν θα ξεπερνά σε διάρκεια τα 15 λεπτά και οι δύο υποψήφιοι θα πρέπει να απαντήσουν σε δύο λεπτά. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν ή να απαντούν στον αντίπαλό τους.

Κόντρα 70άρηδων 

Ο Ντόναλντ Τραμπ, είναι 70 ετών, επιεικώς «ασυνήθιστος» υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, λαϊκιστής show man, απρόβλεπτος, θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει τη στόφα του προέδρου. Υποσχέθηκε ότι θα δείξει «σεβασμό» στην αντίπαλό του που έχει αποκαλέσει μεταξύ άλλων «αχρεία Χίλαρι».

Η Χίλαρι Κλίντον, είναι 68 ετών, πολύ πεπειραμένη, πρώην Πρώτη Κυρία, πρώην γερουσιαστής και πρώην υπουργός Εξωτερικών, θα πρέπει να βρει τρόπο για να αποκαταστήσει επαφή με ένα όχι και πολύ ενθουσιώδες κοινό που αμφιβάλλει για την εντιμότητά της.

Οκτώ εβδομάδες πριν τις κάλπες που θα δείξουν το νέο πλανητάρχη οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν ποσοστά που φέρουν τους δύο υποψήφιους σε απόσταση αναπνοής. Το αποψινό ντιμπέιτ είναι ένας ψυχολογικός πόλεμος, μία μάχη εντυπώσεων, που ενδέχεται να κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, το τελικό αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

Υποσημείωση: Για τις φίλες και φίλους μας στις ΗΠΑ (USA)  ο πρωτεργάτης επιλέγει εκ προοιμίου Χίλαρι, διότι θέλουμε ένα ήπιο κλίμα, και ο Ντόναλντ είναι απρόβλεπτος...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κλίντον vs Τράμπ: Το πρώτο ντιμπέιτ στις 4 τα ξημερώματα ( ώρα Ελλάδος ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">