ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Ζουγανέλης / Γιούλα Γεωργίου - Παρουσίαση βιβλίου "Ο Διαφορετικός Μισομπουκίτσας" - 21/10/2016

Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Myrtillo έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου των Γιάννη Ζουγανέλη - Γιούλας Γεωργίου « Ο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΜΙΣΟΜΠΟΥΚΙΤΣΑΣ»

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στις 18.30, στον χώρο του Myrtillo Cafe (Λάμψα και Τριφυλλίας, Αμπελόκηποι, εντός πάρκου ΚΑΠΑΨ).Μέρος των εσόδων από την πώληση των βιβλίων θα διατεθεί στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Myrtillo.
Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε: 2110123176 και 6937507231.

Σημειώστε ότι, μετά την παρουσίαση ο Γιάννης Ζουγανέλης μας θέλει κοντά του για να επικοινωνήσουμε με την μόνη κοινή γλώσσα της μουσικής, της αγάπης και της χαράς για τον σκοπό της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Με αγαπημένους καλλιτέχνες θα τραγουδήσουμε live και όλοι μαζί θα συμβάλουμε για τα παιδιά που εργάζονται στο Μύρτιλλο.
Γι αυτό το λόγο η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

Δύο χρόνια Μύρτιλλο
Cafe |Εργαστήρι |Κέντρο Τέχνης& Λόγου προσφέρει

α. Η έμμισθη απασχόληση ατόμων ευπαθών ομάδων σε ποσοστό 40% και άνω του συνόλου των εργαζομένων.

β. Η πολύπλευρη εκπαίδευση νέων με 'μέτριες μαθησιακές δυσκολίες' προκειμένου να αποκτήσουν ικανότητες αυτόνομης διαβίωσης, αυτοεκτίμηση, κοινωνικότητα, νέες φιλίες και ανεξαρτησία από την υπερπροστασία της οικογένειας ή από τα πλέγματα του κοινωνικού αποκλεισμού. Προσέτι, να αποκτήσουν συνείδηση ατομικών δικαιωμάτων, αλλά και ευθυνών απέναντι στην κοινωνία προσφέροντες και αυτοί, κατά τον ελεύθερο χρόνο τους, κοινωφελή εργασία.

Ποιοι ωφελούνται

Από το παραπάνω πρόγραμμα ωφελούνται όλοι οι μετέχοντες:
- οι έμμισθοι Ευπαθείς και μη και πρώην άνεργοι

- οι Εκπαιδευόμενοι νέοι με μαθησιακές δυσκολίες που, αποκλεισμένοι από την κοινωνία και την αγορά εργασίας, μένουν και βουλιάζουν μέσα στα σπίτια τους φοβούμενοι να διεκδικήσουν τη ζωή.

- οι Εθελοντές, αφενός επειδή έχουν να διδαχθούν πολλά από τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους τους, αφ' ετέρου από το γεγονός ότι στη ζωή λαμβάνεις αυτό που δίνεις'.

- οι Καλλιτέχνες και Επιστήμονες συνεργάτες του Myrtillo.
- η τοπική, και όχι μόνον, κοινωνία βιώνοντας και μετέχοντας σε έναν ζωντανό τρόπο αντιμετώπισης των ΑμεΑ στη δουλειά, την κοινωνική ζωή, την εκπαίδευση, την τέχνη και τα πολιτιστικά δρώμενα.

Με τις παραπάνω προδιαγραφές το Myrtillo cafe επιδιώκει να δώσει ένα νέο πνεύμα και στον τομέα της ψυχαγωγίας, η οποία δεν στερείται σε δυναμισμό, ποιότητα και πρωτότυπες ιδέες!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Ζουγανέλης / Γιούλα Γεωργίου - Παρουσίαση βιβλίου "Ο Διαφορετικός Μισομπουκίτσας" - 21/10/2016 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">