ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εναλλακτική Δράση: Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από τη δολοφονία του αγωνιστή ποιητή Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, 7μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αίθουσα Αντώνης Τρίτσης Ακαδημίας 50, η Εναλλακτική Δράση θα πραγματοποιήσει εκδήλωση μνήμης με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη δολοφονία του αγωνιστή ποιητή Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής η ΕΡΤ-ΟPΕΝ θα κάνει ειδική εκπομπή αφιέρωμα στη μνήμη του μεγάλου αγωνιστή ποιητή.




Η εκπομπή θα γίνει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 6-8μμ και θα ακούγεται στη συχνότητα 106,7 στα FM και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.ertopen.gr



Παραγωγός της εκπομπής θα είναι η Αρχοντούλα Πέτρου και καλεσμένοι ο Μάκης Σταύρου ιστορικός, και η Νόρα Πολυδούρη, μουσικολόγος.

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Τονίζουμε ότι εμείς βρισκόμαστε στον πιο χουντοποιημένο πολιτικά δήμο ολόκληρης της Ελληνικής επικράτειας, ( Δήμος Γλυφάδας) έχοντας το σύνολο των πολιτικών κομμάτων στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, και μηδενική εκπροσώπηση του τόπου και των δημοτών. 

Άξιο αναφοράς σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του πρώτου Ρ/Σ στη χώρα μας, και στα FM κύματα,  και με το σύνολο των κομμάτων να παρανομούν στις αιτήσεις μας, κατά του τόπου, των δημοτών, του τοπικού πολιτισμού, πλουραλισμού, πολυφωνίας, και ενημέρωσης. ( Για αυτό το ζήτημα έχει υπάρξει μια τοποθέτηση πολιτευτή, αιρετού, κατοίκου,  των νοτίων προαστίων; )

ΓΛΥΦΑΔΑ FM, Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις 1977 - 2005 ώστε απαράδεκτα κόμματα - πολιτικοί, πλην όσων προνομίων απολαμβάνουν και έχουν, παράλληλα να έχουν και τον πλήρη έλεγχο των O.T.A, το οποίο συνεπάγεται χούντας και μηδενικής δημοκρατίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εναλλακτική Δράση: Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από τη δολοφονία του αγωνιστή ποιητή Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">