ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιώργο Παπανικολάου, τα πεζοδρομία και τα πάρκα της Γλυφάδας είναι γεμάτα με ακαθαρσίες σκύλων



Γιώργο Παπανικολάου, επιτέλους, θα λάβετε μέτρα για τα δεσποζόμενα σκυλιά; Τα πεζοδρομία και τα πάρκα είναι γεμάτα με κόπρανα σκύλων αναφέρει ο ενεργός δημότης Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, και εμείς παράλληλα εναποθέτουμε σχετικό βίντεο, όσων αφορά τα πεζοδρόμια και τις πλάκες που δεν έγιναν στην Τερψιθέα και τη Γλυφάδα, με απόρροια να υφίστανται ακαθαρσίες σκύλων, κ.α.



Γιώργο Παπανικολάου, δεν σε εκλέξαμε δήμαρχο για να "πουλάς" χαμογέλα και αγκαλίτσες σε χαχοχουλους δημότες και δημότισσες και να οικονομάς επίσημα 3.420.000,00€ το μήνα. Να σου πληρώνουμε το ταμείο νομικών, και από πάνω δημοσία να με αποκαλείς δικομανή, μετά την ερώτηση του Σωτήρη βοριά για στελέχωση της νομικής υπηρεσίας, (όπως σήμερα πληροφορήθηκα).





Είναι βέβαιο, ότι το παραπάνω αίτημα μου δεν έχει όφελος, όπως με τα "φυτά Αλέξιου επε" η όπως, η αντικατάσταση των στύλων και των πράσινων πινακίδων με μπλε χρώμα, η όπως οι ομπρέλες στις παράλιες, κ.λ.π.





Άμεσα να εφαρμοστούν οι νομοί: 4039/2014 και 4235/2014, αφενός, και αφετέρου στα πάρκα να τοποθετηθούν πινακίδες, με την φράση: Απαγορεύονται τα σκυλιά (βλ. αντίστοιχες πινακίδες: δήμου π. Φαλήρου, και δήμου Αθηναίων).





Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου 

&
Να μου χορηγηθεί αντίγραφο.


Σημείωση: Οι εικόνες τόσο στο βίντεο, όσο και οι φωτογραφικές μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο για τους οφθαλμούς των αναγνωστών μας, όμως απαιτούνται για του λόγου το αληθές.

Επειδή πολλές φορές ο κάθε ένας μεταφράζει την πραγματικότητα όπως επιθυμεί, εμείς έχουμε σαφείς προτάσεις, τις οποίες θα περάσουμε προσεχώς και σε προεκλογικό πρόγραμμα, στις οποίες όσα οικόπεδα έχουν χαρακτηριστεί δημοτικά, σε ολόκληρη τη πόλη, μέχρι να αξιοποιηθούν, θα ανοίξουν για τους κατοίκους, και κατόπιν ενημέρωσης όσοι έχουν σκυλιά θα τα πηγαίνουν στους συγκεκριμένους χώρους, και όχι στις πλατείες και τα πεζοδρόμια της πόλης.

Θα χαρακτηριστούν συγκεκριμένα σημεία, επίσκεψης των δημοτών με σκυλιά, ώστε να τελούν υπό την επίβλεψη του δήμου, και των συνεργείων καθαριότητας, τόσο στον Υμηττό, όσο και σε δημοτικά οικόπεδα - χώρους, και πλην αυτών όσοι συλλαμβάνονται να μην καθαρίζουν τις ακαθαρσίες των σκύλων, είτε να επισκέπτονται πλατείες μαζί με τα σκυλιά, ( τον εσωτερικό χώρο πλατειών ) θα πληρώνουν πρόστιμα.

Σαφώς, η πλειονότητα στην χώρα ''πανηγύρι'', επιθυμεί πολιτευτές βολικούς και χρησιμοποιήσιμους, όμως, κάποια στιγμή πρέπει να ισχύσουν τόσο τα θεσμοθετημένα, όσο και ο πραγματικός εκσυγχρονισμός της χώρας και του λαού.

* Ο ασυνείδητος/η που αφήνει τις ακαθαρσίες του σκυλιού στην πλατεία, πολλές φορές δεν αναλογίζεται ότι αμέσως μετά ένα μικρό παιδί παίζει στον συγκεκριμένο χώρο.

ΥΓ: Λόγω της αρχικής φωτογραφίας εξηγούμε: Στο χώρο που βρίσκεται ο ελαιώνας, λόγω του ότι δεν είναι περιφραγμένος, αρκετά πυκνά συχνά οι κάτοικοι πηγαίνουν τα σκυλιά και αφοδεύουν στο συγκεκριμένο χώρο. ( Είναι ένα μείζον ζήτημα, γιατί ο δήμος δεν έχει φροντίσει επί χρόνια να περιφράξει αρκετά σημεία στη πόλη, τα οποία τα καταπατούν πολλοί και διάφοροι, και ειδικά περαστικοί, και στη συνέχεια αξιώνουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς. )

Κύριε Παπανικολάου, όταν ήσουν σε νεαρή ηλικία έκανα σαφείς τοπικές εκπομπές από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', με αντικείμενο τη δημόσια περιουσία στη πόλη της Γλυφάδας, και αν δεν υπήρχαν ενήμεροι και συνειδητοποιημένοι κάτοικοι δεν θα είχε μείνει ούτε μια σπιθαμή του Υμηττού χωρίς καταπάτηση. ( Θυμάστε ποια μέλη - στελέχη του κόμματός σας, σε συνεργασία με εμπόρους ναρκωτικών, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, κ.α., είχαν βάλει στο μάτι τεράστια έκταση του Υμηττού στη πόλη της Γλυφάδας ; Περαστικοί από αυτή τη πόλη έχουν κατασκευάσει βίλες σε καταπατημένη έκταση, και εμείς δεν έχουμε τοποθετήσει ούτε ένα (1) στύλο. )

Γνωρίζετε τα πολλά αίτια των πολλών και επάλληλων διώξεων και κατασχέσεων του τοπικού ραδιοφώνου, και αποτελεί ντροπή όσοι κυβέρνησαν αυτό το τόπο να μην παρέχουν μια άδεια στους πρωτεργάτες του χώρου, και σε άτομα τα οποία έχουν να επιδείξουν δεκαετίες προσφοράς και ανιδιοτέλειας. ( Εσάς, και τα πεπραγμένα σας, θα τα  κρίνουν οι συμπολίτες μας στις επόμενες δημ. εκλογές )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιώργο Παπανικολάου, τα πεζοδρομία και τα πάρκα της Γλυφάδας είναι γεμάτα με ακαθαρσίες σκύλων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">