ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κλίκες μέσα στις κλίκες


Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς. Μαχάτμα Γκάντι.

Κλίκες μέσα στις κλίκες όλων των πολιτικών κομμάτων, εξωκοινοβουλευτικών και των κοινοβουλευτικών, όμως η φθορά στο κυβερνών κόμμα είναι η μεγαλύτερη όλων, και σαφώς με τις περισσότερες νέες κλίκες.

Μέσα σε τρία χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει πάνω από 10.000 χιλιάδες βασικά μέλη του, ειδικά αριστερούς, και το κατάμαρτυρά το πρόσφατο συνέδριο στο οποίο το κόμμα το οποίο βρίσκεται στην ''διακυβέρνηση'' της χώρας απαριθμεί τουλάχιστον 10.000 χιλ. λιγότερα μέλη.

Σαφώς έχει ανοίξει η πόρτα διάπλατα στα στελέχη και μέλη του παλαιοκομματισμού, και ειδικότερα στους πρώην ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι σύμφωνα των μνημονιακών δεξιών πολιτικών οι οποίες ακολουθούνται στη χώρα μας είναι απόλυτα προσαρμοσμένοιι, όπως και στον διφορούμενο χαρακτήρα άσκησης πολιτικής, και ειδικότερα στις πολιτικές κωλοτούμπες.

Όσα έχει αναφέρει ο Γκάντι αποτελούν το απαύγασμα της αλήθειας, όμως δεν είναι αρκετά στην ελληνική πραγματικότητα και πάντα χρειάζεται ο στοχασμός ενός Έλληνα.


Οι_βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές μεταμφιεσμένες με τον φερετζέ της αριστεράς, κάτω από προσυμφωνημένες υποδουλώσεις λαού και χώρας, και με τις άνομες συμμαχίες στο εσωτερικό των κομμάτων.

'Αλλωστε πολλά το ζήσαμε από κοντά, και γνωρίζουμε τις άνομες συμμαχίες, για συγκεκριμένες σκοπιμότητες και οφέλη, όπως και τις προσυμφωνημένες υποδουλώσεις λαού και χώρας τις οποίες είχαν αποφασίσει οι προηγούμενοι και εκτελούν οι σημερινοί κυβερνώντες - πολιτικοί.

Βέβαια, όπως αναφέρει και ο Ελύτης σήμερα δεν έχουμε τους φούρνους του Χίτλερ και του ναζισμού, έχουμε όμως την επιστημονική καθυπόταξη του λαού, ο οποίος καθρεφτίζεται σε κάθε λογής παγκοσμιοποιημένα ''καθρεφτάκια'', mediaka, συστημικά, διαπλεκόμενα, κρατικά, κρατικοδίαιτα, όπως και τα sosial - izonta καθώς και τα κινητά τηλέφωνα. 

Μη ξεχνάτε ότι πριν υπάρξουν κινητά τηλέφωνα, sosial media, κ.α., διεθνώς και στη χώρα μας, ανέφερα πυκνά συχνά από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM την αναγκαιότητα κοινωνικών δικτύων - ραδιοτηλεοπτικών δομών, όπου κάθε πολίτης θα είναι μέτοχος μιας (1) και μοναδικής μετοχής, η οποία δεν θα μεταβιβάζεται, και δεν θα πωλείται, ώστε όποτε επιθυμεί και θεωρεί μείζον να υπάρxει ενημέρωση του συνόλου των υπολοίπων, καθώς και να έχει το δικαίωμα το οποιοδήποτε ζήτημά του να μεταδοθεί άμεσα και μαζικά σε εθνική κλίμακα.

Σαφώς έκανα αναφορά σε ένα η περισσότερα μαζικά και άμεσα δημοκρατικά ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, σε μια χώρα με ένα λαό δουλοπρεπή έπειτα από 400 χρόνια τουρκοκρατίας, και μάλλον ακόμα και σήμερα, έπειτα από όσα έχουν διαδραματιστεί σε αυτή τη χώρα ο λαός αδυνατεί να αντιληφθεί πλήρως τι σημαίνει *ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αντί της φαυλοκρατίας και κάθε κλίκας μέσα στις κλίκες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Όσα μοναδικά έχουν αναφερθεί από εμάς, τα οποία τα προωθήσαμε και σε πολιτικό επίπεδο δεν έχουν αναφερθεί από κανένα άλλο στην Ελλάδα. Ξέρετε τι σημαίνει το συγκεκριμένο; 

* Δεν πειράζει που δεν μας έδωσαν μέχρι σήμερα τη δυνατότητα, εμείς εμμένουμε... και όποτε αξιωθούν οι πολίτες να λειτουργήσουν όπως απαιτείται, με δημοκρατικό κριτήριο, θέλουμε να το εφαρμόσουμε πιλοτικά στο δήμο Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κλίκες μέσα στις κλίκες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">