ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχε Παπανικολάου άσε τα κάστρα και τους βασιλείς !!!

Δήμαρχε Γλυφάδας, άσε τα κάστρα (...) και φρόντισε να τηρείς όσα θεσμικά είσαι υποχρεωμένος, όπως και το σύνολο των υπολοίπων αιρετών όλων των παρατάξεων.

Σε αυτή τη πόλη που ονομάζεται Γλυφάδα, τουλάχιστον εμείς, διδάξαμε επί μακρόν, ( για αρκετά χρόνια ), ότι η ειλικρίνεια αποτελεί τον πρώτο παράγοντα κάθε αξιοπρεπή ανθρώπου, και δεύτερον, ότι ο παράγοντας άνθρωπος πάντα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο έναντι οτιδήποτε άλλου, και ειδικά υλιστικού χαρακτήρα. ( Εσείς δεν θέλετε να το κατανοήσετε )

Όπως πληροφορηθήκαμε έχει ξεκινήσει η ανακατασκευή της πλατείας Καραισκάκη, στην Τερψιθέα Γλυφάδας, και πρέπει να θυμίσουμε στους συμπολίτες μας, και σαφώς  όχι μόνο, ( δεδομένου ότι μας διαβάζουν από αρκετές περιοχές ), ότι επί δεκαετίες έχουν πέσει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε αυτή την πλατεία, και σήμερα δεν έχει απολύτως τίποτα, διότι όλα τα καταστρέφουν σε χρόνο dt - ''ντε τε''. 

Η δική μας η πρόταση, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε ένα δήμο με σήμα την άγκυρα, και με κατατεθέν την παραλία, (θάλασσα), είναι να τοποθετηθεί εντός της πλατείας ένα ξύλινο καράβι, και εκατοντάδες κιλά θαλασσινής άμμου, ώστε να μην κινδυνεύουν όσοι το επισκέπτονται και το χρησιμοποιούν.

Δεδομένου ότι τα στάσιμα νερά της βροχής πλημμυρίζουν την συγκεκριμένη πλατεία, απαιτείται αρκετή ποσότητα θαλασσινής άμμου.

Ξεχάστε τα ''κάστρα'', και τους ''βασιλείς'', διότι έχετε ένα διαχρονικό ενδογενές πρόβλημα ως πολιτικός χώρος, και στο κεφάλι σας διαρκώς γυρίζουν τα περί βασιλείας και παλατιών - κάστρων, (έχετε επηρεάσει και άλλους οι οποίοι βρίσκονται στο Μαξίμου ως άτυπη βασιλεία), ενώ στη συγκεκριμένη πλατεία υπήρχαν ξύλινες κατασκευές, οι οποίες πρέπει με ένα διαφορετικό τρόπο να επιστρέψουν.



Η δική μας η πρόταση αποτελεί την κορωνίδα της ταυτότητας των κατοίκων με το τόπο - πόλη, σε αντιδιαστολή κάκιστων υλοποιήσεων ''κάστρων'', και αν δεν το πράξετε εσείς (...) θα το κάνουμε προσεχώς εμείς ως διοίκηση του δήμου Γλυφάδας.

Οι συμπολίτες μας κάνουν διαπιστώσεις ποια ζητήματα αποτελούν την προτεραιότητα δημάρχου - αιρετών - διοικήσεως στην συνοικία της Τερψιθέας, και σύμφωνα με αυτές τις διαπιστώσεις κρίνουν επαρκώς αν υφίσταται κάλυψη του προεκλογικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα ακούσαμε: Λεφτά για κάστρα υπάρχουν, για την κάλυψη δημοτών και του προεκλογικού προγράμματος όπως φαίνεται δεν υπάρχουν !!!

Σαφώς υπάρχουν και τα χειρότερα σε ολόκληρο το κόσμο.

10 πραγματικά ακατάλληλες παιδικές χαρές (pics)

10 πραγματικά ακατάλληλες παιδικές χαρές (pics)10 πραγματικά ακατάλληλες παιδικές χαρές (pics)10 πραγματικά ακατάλληλες παιδικές χαρές (pics)10 πραγματικά ακατάλληλες παιδικές χαρές (pics)10 πραγματικά ακατάλληλες παιδικές χαρές (pics)10 πραγματικά ακατάλληλες παιδικές χαρές (pics)10 πραγματικά ακατάλληλες παιδικές χαρές (pics)10 πραγματικά ακατάλληλες παιδικές χαρές (pics)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμαρχε Παπανικολάου άσε τα κάστρα και τους βασιλείς !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">